http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4036
Σορυ για το οφτοπικ.
Ρε μάγκες, αληθεύει ότι τελείωσαν τα εισητήρια για METALLICA??? Πολύ κουφό μου ακούγεται! Χθες, το ticket house έδιωχνε κόσμο!
8O8O8O8O8O
Μη μου λες τετοια πραγματα τωρα!!
Γυρνωντας απο τη σχολη σε ενα δυωρο, θα περασω να ρωτησω…
μην λες τετοια!!!και δεν εχω παρει ακομα εισητηριο γιατι περιμενω ενα φιλο να παρουμε μαζι!!!
ελπιζω να μην εχουν τελειωσει…οποιος μαθει κατι σχετικα με τα εισητηρια να το πει
Δεν παίζει…
Περασα απο τοκετ χαους και μου ειπαν οτι εχουν μεινει ελαχιστα… Οσοι πιστοι τρεξατε…
Eλάχιστα των 60 μόνο η γενικά;
Για τα 80αρια αναφερομαι παντα… Των 60 δεν νομιζω να τελειωσουνε και ποτε…
παιδιά και εγω ξέρω ότι τα 80άρια τελειώνουν…λογικά άντε να έχει και την επόμενη εβδομάδα…ΤΡΕΞΤΕ…!!
Όσο για τα 60άρια θα έχει για πολύ καιρό ακόμα…αλλά ίσως τελειώσουν κάποια στιγμή…όχι πως η didi θα μας αφήσει έτσι…η καλή μας αφιλοκερδής εταιρία θα βγάλει και άλλα εισητήρια…
den nomizw file…einai epikyndyno na vgalei yperari8a eishthria…eidika twra me ta xwrismata…den 8a to kanei nomizw…allwste kanei kinhseis…ekpolitismou tou rw…
Ουτε εγω πιστευω οτι θα γινει μαλακια… Στο κατω κατω μιλαμε για ανθρωπινες ζωες ετσι…
τα 60αρια ρε παιδια δεν προκειται να τελειωσουν ποτε…φετος χωραει 50.000 περιπου και μεχρι στιγμης εχουν φυγει γυρω στις 15.000 …1 μηνα πριν την συναυλια…το πολυ να παει 25.000-30.000…
τα 80αρια προφανως σε λιγες μερες τελος…μαλλον θα βγει και ανακοινωση απο την εταιρια μολις τελειωσουν των 80
ποσο χωραει???:lol: :lol:
kala milas sovara;;;; to akouses ayto epishma;;; 8a xwraei 50000;;;; den nomizw …api8ano mou fainetai…
50 χιλιάδες ίσως να μη χωράει, αλλά αν σκεφτείς ότι πρόπερσι στους Sabbath είχε 25 χιλιάδες περίπου, τώρα πού (έτσι λένε τουλάχιστον) επεκτάθηκε ο χώρος δεν είναι απίθανο να χωράει γύρω στις 35 χιλιάδες.
Ειμαι ειλικρινα περιεργος να δω αν οντως θα τελειωσουν καποια στιγμη τα 80αρια…
re3 ceis…oi allages kai oi epektaseis pou eginan den kserw an anaferontan sthn arena…akousate eseis oti 8a epekta8ei kai o xwros tou koinou;
35 λογικο οχι και 50 ομως…
Οσους και να χωραει το Terravibe θα γινει χαμος:vibrate: :rockon: