Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Το ξανθιγω το θεμα.Ξερει κανενας το setlist τους για να μη παμε απροετοιμαστοι? :-k

"My Dying Bride will be the only band playing tonight, and the hall is well filled on this beautiful Friday night. About thirty minutes after the scheduled commencement the four men and two women enter the stage and start with ?To Remain Tombless? from their latest album ?A Line of Deathless Kings? on what turns out to be varied set list. The sound is good, except for some unpleasant feedback during ?Catherine Blake?, and Aaron surprises me with his vocal capacities. Of course I knew what to expect after seeing the two live DVD?s ?For Darkest Eyes? and ?Sinamorata?, yet it?s a total different feeling to see and hear the band play in real life. The two new band members blend in well, judging on older tracks as ?For You?, ?Like Gods of the Sun? and the amazing ?The Snow in my Hand?. My heart almost stops beating when the encore starts with one of my favourite tracks, ?The Dreadful Hours?, which has a much more up-tempo live version. With the even faster ?The Forever People? the gig comes to end way too quickly, and before ten o?clock , we?re already outside.
"
αυτο είναι ένα review από τον Απρίλιο.Εχω μείνει πίσω με τους MDB μου πέφτουν λίγο βαριοί…!

το παραπάνω ριπορτ είναι απο την συναυλία τους στο Αμστερνταμ, στις 20 Απριλίου. Λοιπόν, είχα πάει σε εκείνη την συναυλία και το σετ λιστ αν θυμάμαι καλά ήταν το εξής (μην περιμένετε να τα παίξουνε όλα αυτά στην Αθήνα, στο Αμστερνταμ παίζανε μόνοι τους)

to remain tombless, catherine blake, for you, my hope the destroyer, like gods of the sun, blue lotus, cry of the mankind, the dreadful hours, the forever people, snow in my hand, the whore the cook and the mother, thy raven wings και άλλο ενα απο το τελεύταιο ή αλλα δύο δεν θύμαμαι

Ευχαριστω.Oσοι θελετε να μαθετε για το live που θα δωσουν οι Metallica στις 7 Ιουλιου:www.metallica.com

Τεταρτη 20 Ιουνιου αγορασα εισητηριο για τα πουλμαν του Rockwave…sunways δλδ…για μερα Metallica…με αυξοντα αριθμο…νο.15992!..καλα μπορει ο αριθμος να ειναι τυχαιος αλλα ΑΝ 15992 ατομα εχουν επιλεξει λεωφορεια για να πανε στην συναυλια…φανταστειτε τελικα η προπωληση εισητηριων που εχει φτασει…ανω των 25000 λογικα…8O

Tα μπλοκακια αυτα πρεπει να ειναι απο περυσι… Σιγα μην παει τοσος κοσμος ρε με πουλμαν…

χαχαχα…λες ???:lol: …και μενα περιεργο μου φανηκε…μπορει να ειναι και για τις 3 μερες του ροκγουειβ αυτο το νουμερο…

Μπα δεν νομίζω ρε μάγκες τυχαίο θαναι,δηλαδή αν τόσοι θα πάνε με λεωφορείο τότε αλλοι τόσοι θάρθουν…μπα δεν νομίζω.άσε που ο Ελληνας θα αφήσει το αμάξι του και θα πάρει λεωφορίο???:lol: :lol: :lol:

Μάλλον ξεκίνησαν αντίστροφα την αρίθμηση γιατί σήμερα που πήρα, βλέπω αριθμό 14727.

Παντος συμφερει με λεωφοριο καλυτερα γιατι ετσι κ αλλιος τα 3 ευρο θα τα δωσεις στο παρκινγ,δεν θα οδυγεισ κ ολλας

Tελικα μουφα η ιστορια που μας ελεγαν οτι θα εξαντληθουν τα εισιτηρια… :wink:

Εεεελα!!

Οπως ακριβως το ειχα προβλεψει… :wink:

Ωραιος! :thumbup:

Μα ειναι δυνατον να υπαρχει ζητηση για 80αρια και η Didi να λεει “παιδια σορυ, τελειωσαν, αν θελετε εχουμε των 60”???

Απλα θα παει τα διαχωριστικα πιο πισω…

Σε 6 μερουλες θα δουμε πως θα παιξουν οι Metallica και τι setlist θα εχουν περιπου και εδω… =P~ :yahoo: :smiley:

Ψιτ…

Οποιος μαθει σετλιστ να το βαλει σε spoiler, εγω δεν θελω να ξερω τι θα παιξουν…

Θα σου στειλω pm.
Mουχαχα.

Λέτε να μην βρω θέσεις σε πούλμαν ή τρένο αν πάω αργότερα???
Πρέπει να κλείσω από τώρα ???:-k
Επειδή φαντάζομαι ότι από επαρχία θα έχει περιορισμένες θέσεις…
Αν έχει κάποιος πληροφορίες για λεωφορεία από Χαλκίδα ας απαντήσει …Thanks…

Ναι ουτε κ εγω θελω κ μαλλον πολλοι δεν θελουνε οποτε μιν κανετε καμια μαλ@@@α

Me neither…

Το μονο που θελω ειναι η αποδοση τους σε γενικες γραμμες…:slight_smile: