Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

δυστυχως παιδια 2004 ειναι…μετα το fuel εχει
Harverster Of Sorrow
Welcome Home (Sanitarium)
Frantic
Leper Messiah
No Leaf Clover
St. Anger
Sad But True
Creeping Death
Battery

Wherever I May Roam
Nothing Else Matters
Master of Puppets
One
Enter Sandman

Hit The Lights
Seek And Destroy

πολυ κριμα

Που το διαβασές?

Που το καταλαβες πως ειναι 2004?

Οπως και να έχει αν μπούν εδώ με creeping θα ζήσουμε πολύ συγκινητικές στιγμές! :smiley:

Απλή είναι η απάντηση ρε παιδιά. Δείτε αν είχαν παίξει στην Λισσαβόνα το 2004. Αν ναι, κοιτάξτε το playlist. Αν ξεκινάει με , Blackened, Fuel, τότε σημαίνει πως αυτό που ακούτε είναι κασσέτα…αν όχι, τότε λογικά είναι live…Αν και για να το λέει ΚΑΙ το site που λέτε, λογικά στο 2ο κλείνω…

edit: τώρα βλέπω ότι το έχετε αναφέρει ήδη, οπότε…άκυρο το post μου :stuck_out_tongue:

Ρε, η συναυλία είναι 2004, ορίστε και το setlist:

1. Intro
  2. Blackened
  3. Fuel
  4. Harverster Of Sorrow
  5. Kirk Doodle 1
  6. Welcome Home (Sanitarium)
  7. Frantic
  8. Leper Messiah
  9. No Leaf Clover
  10. St. Anger
  11. Sad But True
  12. Creeping Death
  13. Battery
  14. Wherever I May Roam
  15. kirk doodle 2
  16. Nothing Else Matters
  17. Master of Puppets
  18. One
  19. Enter Sandman
  20. Hit The Lights
  21. Seek And Destroy

Η με αυτο η με το Blackened θα ξεκινησουν…

Πραγματι το 2004 ειναι…:frowning:

Οχι ρε… Γιατι?

Το 1993 με Creeping αρχισαν

Αμ, να μακούτε αούα.

Έντιτ: Για να μην αναρωτιέστε λοιπόν το κρίπιν ντεθ ΗΤΑΝ λάιβ, από το μπλακεντ κ μετά όχι.

παίζουν harverster!!!:smiley:

Δεν ξέρω…δεν είμαι στεναχωρημένος που ΔΕΝ παίζει το live…Δεν θα ήθελα να ακούσω την συναυλία που θα δω λίγες μέρες αργότερα.
Αν το να ξέρεις το setlist σου χαλάει λίγο την μαγεία της αγωνίας, το να ακούσεις κιόλας την συναυλία που αναμένεται να δεις σε λίγες μέρες, σου στέλνει την μαγεία στο διάολο!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παιδες σορρυ ειναι πολυ ασχετο αυτο αλλα το εχετε δει?

περισσοτερο ειναι η ανυπονησια!!δεν περνανε οι μερες

Το να ακουσεις μαλιστα την συναυλια που δεν θα πας σε λιγες μερες σε στελνει κυριολεκτικα στο διαολο.:stuck_out_tongue:

Παιδιά έχω ψάξει παντού αλλά από set list τιποτα…[-X στο official forum εχει μπλοκάρει σε άλλα 2 metallifan site τίποτα και αυτοί ψάχνονται…πάντως μπέστε στο metontour.com και έχει μέχρι τώρα φωτος από το σημερινό meet & greet…αναμένουμε…:-k :-k

Ρε μπορεί να σβήσει και η φωτιά, να μου φύγει και αυτή η αγωνία και ο φόβος που έχω? κοντά, μακριά από την Μαλακάσα, δεν έχω ιδέα…ας σβήσει να ησυχάσω…8O

μην ανυσηχειτε εξ’αλλου οι metallica διαφοροποιουν καθε βραδια το setlist:p

Το 2004 δεν ειδα Fade To Black … Ελπιζω μη κανουν κανα αστειο…

Καλύτερο τόπικ έβερ, να γίνει στίκι.