Βεβαια, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να παω, αφου οι Stooges ειναι τεραστια αγαπη και Prodigy θα 'θελα να ξαναδω.
Η αληθεια ειναι, ομως, οτι εχω ξαναδει Prodigy, καθως και τον ανερχομενο μαϊντανο Peter Hook, ενω επισης δεν ξερω και σε τι κατασταση ειναι ο γερο-Iggy.
Oλα αυτα συν οτι τοσους μηνες περιμεναμε να ακουσουμε κανα νεο για Cure οδηγει στην ξενερα.
Έτσι είναι ο γερο- Iggy ξεπερνα κατά πολύ μερικές πιτσιρίκο-μπάντες πάνω στην σκηνή.
Τον έχω δει στο Ροδον το '99 και στο θέατρο Βράχων πριν 4 χρόνια περίπου.
Ακόμα και αν ήταν 60ρης δεν σταμάτησε να χτυπιέται 2 ώρες και να κάνει ακόμα και stage diving.
Όποιος δεν τον έχει δει live αξίζει να πάει να τον δει.
Αν και την τελευταία φορά είχε φάει και μια μπύρα στο κεφάλι σε ένα Live στην Αθήνα, αν θυμάμαι καλά, και είχε ψιλοξενερώσει!:-k
Εεε καλά, κλασσικοί βλάκες εμείς!
Εννοείται αξίζει, θα τον τιμήσω και εγώ εδώ.
Btw τέλεια φωτογραφία έχεις, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο FRUSCIANTE ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!
Peppers χωρίς Frusciante είναι μισό συγκροτημα.
Τους είδα στο Μιλάνο και προσεχώς Αθήνα.
Καλός ο Josh αλλά Frusciante δεν είναι και δεν θα γίνει.
Φάνηκε και στο καινούριο άλμπουμ o ήχος διαφορετικός και οι κιθάρες παραμελημένες.
Έχω και όλα του τα προσωπικά που δεν έχουν καμιά σχέση με Peppers.
H φάση είναι οτι τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί.
Αυτά γιατί πολύ offtopic βγήκαμε:offtopic:
Συμφωνώ αλλά εγώ αλλού το πήγαινα, όταν πάρει μπρος και ξαναεμφανιστεί να τον φέρουμε εδώ με τι σολο δουλειά του, άσε τους Peppers! Τίποτα θα μας βγει και φτηνός με την κρίση, αυτός δε κολλάει στα χρήματα.
Και στο rockwave αμέ γιατί όχι, αυτοί που έρχονται καλύτεροι είναι?