Rockwave Festival 2005 PTII & ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κοίταξε το ότι πολλοί από εδώ μέσα βιάζονται να γνωστοποιήσουν πληροφορίες (είτε είναι “έγκυρες” είτε όχι) είναι κάτι που έχει συζητηθεί πολλές φορές και τις περισσότερες από αυτές λειτουργεί αρνητικά. Παρόλ’ αυτά δεν είναι λόγος για να φάει ban κάποιος, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται μόνο στις έσχατες περιπτώσεις (βρισίδια, spam κλπ). Είναι σα να λέω να φάει ban ο τάδε επειδή δεν του αρέσει το χ συγκρότημα ή γιατί αυτό που είπε δεν αληθεύει. Δεν είναι υπερβολικό;

Dikio exeis. To pairnw pisw :wink:

Στάθη από πότε δεν με εμπιστεύεσαι;;; θα σου σπάσω τα μούτρα!!! Χαχαχααααα
Rockwave σε δύο δόσεις. 25-26/6 με Sabbath τη μία μέρα και moby την άλλη. Στις 24 δεν ξέρω αν έχει κλείσει κάτι, αλλά δεν θα είναι μέρος του festival. Η δεύτερη δόση θα γίνει 8-9 Ιουλίου. Τη μία μέρα θα είναι headliners οι TWISTED SISTER και την άλλη λογικά οι SLAYER κάτι που θα έπρεπε ήδη να έχει ανακοινωθεί. Εσύ ξέρεις πολύ καλά πως αν βγω να πω κάτι, αυτό είναι διασταυρωμένο από τις πιο έγκυρες πηγές που μπορεί να υπάρξουν… Οι Candlemass θα παίξουν κατά 90% στο φεστιβάλ ή στις 8 ή στις 9/7. Όσο για τα ονόματα που έχω αναφέρει κατά καιρούς σε αυτό το φόρουμ, τσεκάρετε πόσο καιρό πριν έχω πει για όλα αυτά που έκλεισαν και μετά κρίνετε ποιους να ακούτε και ποιους όχι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα πάντως να μην ξαναγράψω κουβέντα εδώ μέσα, αν θεωρείτε ότι ενοχλείστε από φήμες που βγαίνουν. Κάποιοι βιάζονται να την πουν εδώ μέσα, αλλά εγώ δεν είμαι από αυτούς που κρατάνε τις πληροφορίες για την πάρτη τους. Και σας διαβεβαιώνω πως όταν ξέρω κάτι, το ξέρω πολύ καλά… Δεν είμαι κανένας μπούλης να λέω ότι ηλιθιότητα μου κατέβει στο κεφάλι και την έχω ακούσει από τρίτο. Ποτέ δεν μεταφέρω πληροφορίες άλλων στο φόρουμ. Μόνο κατευθείαν από την πηγή. Και ας κινδυνεύω με λυντσάρισμα από αυτούς που μου τά λένε!!! Χαχαχααααα
Σταθούλ, εσύ ξέρεις καλά… By the way, κάτι έκατσε και δεν ανεβαίνω Θεσσαλονίκη. θα σε δω Αθήνα το Σ-Κ;

Holy Diver klp, zhtw tapeina syggnwmh. Telika egw den hksera ti elega, kai sy eixes dikio. (Kai einai poly …zoumerh h anakoinwsh gia tis 24/6 :slight_smile:

/irony mode permanently off

Μόλις επιβεβαίωσα κι εγώ για 24/6… Απόλυτο δίκιο…
Χειροκροτώ και προσκυνώ ταπεινά!!!

Δε λέτε και σε μας να προσκυνήσουμε μαζί;;; 8)

:wink: No worries,den pareksigo kanenan ego

Na me akoute alli fora…ante 24/6 xamos…
Eimai perifanos pou evgala lavraki prin ton Ghideous :stuck_out_tongue:

…gia peste mas ta re pedia!!! :lol: :lol:

ela re paidia mas valate se agonia!
afto to 24/6 ine poli megalo onoma?

[ανούσιο post+evil daydreamer mode]Ρε παληκάρια, ειλικρινά το χαίρομαι και σας ευχαριστώ όταν ακούγονται (ΟΚ γράφονται) φήμες ή και επιβεβαιωμένες από εσάς πληροφορίες για κάποιο μεγάλο όνομα (και μάλιστα αυτές επιβεβαιώνονται μετά και από επίσημες ανακοινώσεις) αλλά το να πετάτε μια ημερομηνία χωρίς να λέτε τι μάθατε ότι θα έρθει τότε, τι ακριβώς εξυπηρετεί; Όχι τίποτα άλλο αλλά μας τρώτε τα συκώτια και μοιάζει με ανούσιο show off… no hard feelings, αλλά έτσι μου φαίνεται.[/ανούσιο post+evil daydreamer mode]

την ημέρα του MOby ξερει κανεις τι άλλο θα παίξει?

Sorry guys… Μιλώντας για μένα, αν δεν ξέρω κάτι 100% δεν γράφω post μόνο με φήμες… Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι κάτι πολύ δυνατό, μη metal, θα έρθει στις 24/6, αλλά δεν έχω κάτι 100% επιβεβαιωμένο. Φήμες δεν γουστάρω. Ήδη σας έχω γράψει εδώ και 2-3 εβδομάδες ποια γκρουπ θα έρθουν τις metal μέρες του Rockwave… Όταν μαθαίνω κάτι έγκυρο, κατευθείαν το γράφω… Όπως αν κοιτάξετε και τα support στους SLIPKNOT…

Πόσταρε τη φήμη που άκουσες, γιατί μας έχεις κάνει τον πέο τσουρέκια.

Φιλικά.

Πάσχα έρχεται, μπορεί να δεις χαρά επιτέλους αν στα έχω κάνει τσουρέκια!!!

Εγώ “φημάκιας” δεν γίνομαι.
Sorry για το ύφος κιόλας… Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν…

Τελικα μηπως ηρθε η ωρα για λουκετακι γιατι η βαλιτσα θα παει πολυ μακρια…
Τωρα αν η διατυπωση support στους SLIPKNOT θα ειναι οι μεν η οι δε αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο,ομως παιζουν γερα κλπ κλπ,δεν ειναι φημη τοτε ας μας δωσει καποιος τον ορισμο της λεξης φημη για να καταλαβουμε δλδ…
Ασε που για το Rockwave εχουν γραφτει ονοματα που πανε ολα για headliners…Aς μου εξηγησει καποιος με τι λογικη θα παξουν οι ACCEPT π.χ κατω απο τους TWISTED SISTER…Τεσπα ετσι και αλλιως εμεις θα τα σκασουμε τα φραγκακαι μας και δεν θα το δουμε τζαμπε ολε για να κανουμε τους πονηρους μετα… :wink:

toulaxisto apo pio xoro 8a ine to onoma??
[gia na 3eroume an mas endiaferi!! :twisted: ]

Σα πολλή μπιχτή να πέφτει τώρα τελευταία. Για να ηρεμίσουμε λίγο. Τη μια σας λένε φήμες και γκρινιάζετε, την άλλη δε σας λένε φήμες πάλι γκρινιάζετε. Αποφασίστε. Το θέμα έχει συζητηθεί και στο topic των “Firehouse” και διαπιστώθηκε ότι από τη στιγμή που δεν είμαστε σίγουροι για κάτι (είτε έχει ανακοινωθεί επίσημα είτε όχι) να μη το λέμε. Το θέμα των τελευταίων μηνυμάτων ήταν απλώς ότι θα προστεθεί άλλη μια μέρα στο Rockwave…

Α, και ιδίως από τον Ghideous δεν πρέπει να 'χετε παράπονο.

Την καλυτερη απαντηση την ειχε δωσει ο jim lick στο topic των Firehouse…Να ψαχτειτε λιγο μεταξυ σας σχετικα με τις φημες…Οι μπηχτες ειναι μεσα στο προγραμμα γιατι ορισμενοι μιλανε απο θεση ισχυος…Αυτα και θα περιμενω τις ανακοινωσεις τoυ rocking που παντα ειναι θετικοτατες…

Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα οπότε και ανακοινώνονται από τη Didi οι ημερομηνίες και τα μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα ονόματα.