DURANDURAN LYKABYTO EPOS!!!UNLEASH THE FURY!!!
stis 24??
Wild Boys και ολοι θα ειμαστε στα βραχακια… :lol: Με η ανευ Andy Taylor?
Mητσο ασε τους KANSAS και ελα μαζι μας Καζαμπλανκα να δουμε KREATOR στην πρωτη τους επι Αφρικανικου εδαφους εμφανιση… 8) 8) 8)
Ωραίο είναι να πέφτουν οι φήμες και να ανεβαίνει το ενδιαφέρον, φτάνει σήμερα να πέφτει η φήμη και αύριο το όνομα και μεθαύριο η επίσημη ανακοίνωση! Φήμη για πολύ καιρό κουράζει! Αν βγω εγώ και πω “στις 20/9 έρχεται μια μεγάλη μπάντα αλλά δε σας λέω ποια Ζήλειααααα ψώρααααααα” πώς θα σας φαινόταν?
Τεσπά, από ghideous αδύνατον να έχει κανείς παράπονο :lol: ότι ξέρει το λέει και είναι στάνταρ!
Εγώ προσωπικά σταμάτησα να ενδιαφέρομαι πλέον για άλλα ονόματα, αν βρω τα λεφτά να δω το 1/5 από ότι έρχεται θα είμαι υπερικανοποιημένος!!!όσο πιο πολλά έρθουν τόσο θα μου τη δώσει που θα τους χάσω γμτο!
- Ο Ghideus ΞΕΡΕΙ…
- Οι DURAN DURAN είναι φλώροι
- Το UNLEASH THE FURY γαμάει…
- Τι πάνε να κάνουν οι KREATOR στην Καζαμπλάνκα Γιώργο;
Θα παιξουν σε ενα φεστιβαλ που διοργανωνει ενα metal εντυπο…(Ναι λοιπον Μαροκινοι μεταλαδες… 8) ).Ειναι τριημερο(2,3,4 Ιουνιου) και θα παιξουν διαφορες μπαντες απο Ισπανια,Γαλλια κυριως,τοπικα,αλλα και ενα grindcore συγκροτημα απο την Αλγερια…Περιμενουν γυρω στους 30000 θεατες…Η αιχμηρη σου ερωτηση επεσε στο κενο κυριε Τελη…Οχι δεν θα κανουν αλλαγη φυλλου στην Καζαμπλανκα… :lol:
XAXAXAXA Mα γιατί; Εγώ θέλω να πάω Dokken αλλά έχω μπλέξει και με βλέπω να μην πηγαίνω πουθενά…
Δευτέρα ανακοινώνονται τα ονόμτα του rockwave που έχουν κλείσει. Όσον αφορά τα μέταλλα, σας τα έχω πει σχεδόν όλα. Απλά βάλτε τους Accept κάτω από τους SLAYER και τον Dio κάτω από τους Sister. Για όσους είχαν απορίες… Υπάρχει Candlemass (με τους Slayer), Anthrax (τη μέρα των Sister), Katatonia (τη μέρα των Sister επίσης), Zyklon, Dismember… Θα τα δείτε τη Δευτέρα και στο site της Didi Music… υπομονή. Δεν λέω βλακείες για τίποτα. Ότι γράφω είναι επιβεβαιωμένο. Και αν έχει κάποιος απορίες για τα support των SLIPKNOT, ας δει τί θα έρθει τελικά. Εγώ μιλάω για τις προτάσεις που έχουν γίνει και τα γκρουπ που έχουν ζητηθεί να έρθουν… Με σειρά προτεραιότητας είναι KILLSWITCH ENGAGE και LAMB OF GOD… Όταν σας λένε κάποια πράγματα που επανειλημμένως έχουν επιβεβαιωθεί, μην αμφιβάλλετε… Αλλιώς δεν υπάρχειλόγος να γράφω εδώ… Τέλη σε παρακαλώ, επειδή θα με κρεμάσουν ζωντανό αν δουν αυτό που σου έστειλα με μνμ, πόσταρε το όνομα που σου έγραψα αύριο - μεθαύριο. Είναι 100%, αλλά αν με πάρουν πρέφα θα μου κόψουν τον κώλο… Εγώ δεν θα έχω πρόσβαση σε internet το τριήμερο… Thanx
Kourou thanks για το σχόλιο… Κανονίστε για Duran Duran. Όλα τα wild boyz[/img]
Κι επειδή διαπίστωσα ότι τα νέα κινούνται με ταχύτητα του φωτός στα διάφορα γραφεία, και τίποτα δεν μένει κρυφό πάρτε και το 24/6:
MARYLIN MANSON!!!
Ξέρω αλλά δεν ανακοινώνω, τουλάχστον στο τσαμπέ…
Τα αγοράκια μπορούν να πληρώσουν σε τεκίλες…
και τα κοριτσάκια σε είδος… ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥ
Ω ΘΕ ΜΟΥ. Ω ΘΕ ΜΟΥ. Ω ΘΕ ΜΟΥ. Σ ΑΓΑΠΩ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΩ ΑΠ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΕ Ε. ΜΑΝΣΟΝ ΛΕΜΕ.
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Σε ποιο γηπεδο???
Ποσες χιλιαδες ευρω ειναι το εισητηριο?
Για Ελλαδα μιλαμε ρε παιδια? Σιγουρα?
Στο γήπεδο Terra Vibe 
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα…
24/6 Marilyn Manson a.o.
25/5 Sabbath, VR etc
26/6Moby a.o.
8/7 Slayer, Accept, Candlemass a.o.
9/7Twisted Sister, Dio, Anthrax, Katatonia a.o.
Oh yes!!! Πλήρης επιβεβαίωση όσων σας είχα γράψει πριν από εβδομάδες αναφορικά με τα metal κυρίως ονόματα… Απλά να προσέχετε να ξεχωρίζετε τις φήμες από τις “φήμες” σε αυτό εδώ το φόρουμ…
Μάλλον αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πιο “καυτό” όλων των εποχών από συναυλίες… Ετοιμαστείτε!!!

Ερώτηση : Αφου η συναυλία της 25/6 ειναι μέρος του φεστιβάλ γιατι ξεκίνησε πιο πριν η προπώληση των εισητηρίων? Δεν θα υπάρχει εισητήριο που να ειναι για όλες τις μερες? (πέρα απο τα εισητήρια για καθε μερα…) :roll:
Οσο για τα εισιτήρια, είναι πονεμένη ιστορία, περιμένω να δω τιμές για τις άλλες δύο μέρες, έχει να πέσει πολύ γέλιο!!!
Τα 60 για Sabbath και Velvet Revolver είναι μάλλον λογική τιμή έτσι όπως μας έχουν συνηθίσει, πάντως για να μη μας δουλέυουν, σας λέω το εξής: Μόλις είδα τιμές εισιτηρίων για το Gods Of Metal που θα γίνει στη Μπολόνια, 11 και 12 Ιουνίου. Εγώ καίγομαι να δω τους Motley Crue και είναι το πιο κοντινό μέρος στην Ελλάδα που παίζουν. Ακούστηκε ότι τους έκαναν πρόταση από το Rockwave και ζήτησαν 250.000?, κάτι που ακούγεται εξωφρενικό.
Λοιπόν, η αλήθεια μάλλον είναι άλλη. Κάθε μέρα έχει από 8-9 συγκροτήματα, από το πρωί ως το βράδυ. Το billing είναι το εξής:
Σάββατο 11/6: Extrema, Evergrey, Mastodon, Dragonforce, Strapping Young Lad, Obituary, Lacuna Coil, Slayer, IRON MAIDEN
Κυριακή 12/6: Exilia, Hammerfall, Black Label Society, Malmsteen, Accept, Anthrax, Megadeth, MOTLEY CRUE
(με κεφαλαία οι headliners)
ΚΑΙ… 50? για μία μέρα 90? και για τις δύο!!! και είμαι 100% σίγουρος ότι και η διοργάνωση θα είναι καλύτερη και προφανώς το μέρος θα είναι καλύτερο από αυτό το ανεκδιήγητο TerraVibe. Δηλαδή, όποιος έχει λεφτά έστω για καραβάκι Πάτρα - Ιταλία, καλό είναι να πάει να δει κανένα φεστιβάλ της προκοπής. Εγώ μαζεύω ήδη. Sorry αν σας κούρασα.
συμφωνω απολυτα μαζι σου για το οτι ειναι καλυτερα τα φεστιβαλ του εξωτερικου.τοσο απο θεμα διοργανωσης οσο και απο τιμες…βεβαια ειναι καπως δυσκολη η ολη φαση αν δεν ξερεις το μερος και δεν εχει τυχει να ξαναπας…αλλα η διοργανωση ειναι σαφως καλυτερη…ελπιζω να εχουμε ξεπερασει νοοτροπιες του παρελθοντος και λαθη που εγιναν και επειδη φετος ειναι το πιο καυτο συναυλιακο καλοκαιρι ολα να πανε καλα και να μας ξαναρθουν… :lol:
Για να κανω τον δικηγορο του διαβολου αναφορικα με τις τιμες,θα πρεπει να εχουμε στο νου μας οτι ειμαστε αντιεμπορικοι ως προς την θεση μας σαν χωρα…Υπαρχει λαλαβι που πρεπει να περασει απο Μπαρι,Ανκονα,η Τεργεστη(σπανιο αυτο γιατι κανεις 2 διανυκτερευσεις μεσα στο πλοιο) και οσο να 'ναι ανεβαζει το κοστος…Μιλαω εκ πειρας γιατι η δουλεια μου ειναι οι εισαγωγες μηχανηματων και ξερω τι κουστουμι γερο ειναι τα ναυλα(ειδικα απο Ιταλια)…Στην κεντρικη Ευρωπη οι αποστασεις ειναι μικρες(μαλλον το οδικο δικτυο των προηγμενων κρατων τις κανει μικρες),γινονται γυρω-γυρω 40 φεστιβαλ περιπου μεσα σε 2-3 μηνες αρα ειναι λογικο και οι τιμες να ειναι χαμηλες…Το περασμενο καλοκαιρι ειδαμε με 65 ευρωπουλακια(αν θυμαμαι καλα τοσο εκανε το εισιτηριο του διημερου) 9 συγκροτηματα…Μην γκρινιαζουμε αδικα…Απλα το πακετο ειναι οτι επεσαν ολα μαζι και θα αναστεναξουν οι πιστωτικες… :lol: