katw apo manson stin idia mera tha paiksoyn GARBAGE kai kanena allo kseno sygrotima… i didi psaxnei gia ellhnikes mpantes na symplhrwse to bill…
Για 24/6 και 26/6 έχουμε άλλες πληροφορίες;
Πέτε ρε παιδιά, πέτε!
Κατά τη διάρκεια της ημέρα θα ανακοινωθούν τα υπόλοιπα ονόματα της 24/6 καθώς επίσης και το δεύτερο όνομα της 26/6 στον BEST FM. Εάν τύχει και ακούσει κανείς ας το αναφέρει να έχουμε γνώση 8).
24… GARBAGE
26… SONIC YOUTH
mpite sto site tis didi
Κάποιος (κάποια) θα κάνει πολλές χαρές μου φαίνεται.
GARBAGE?? 8O Γιατί ρε Didi?? Δηλαδή έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε ΟΧΙ ΑΛΛΟ ONOMA!! Δε βγαίνω λέμε!! ΑΑΑΑΧ!! Πάει το σπιτάκι μου! Θα το υποθηκεύσω…
Ξεκόλλα δεν παίζουνε μ’ αυτά, πάει πέρασε η πρωταπριλιά
τρεχω ντιντι
αμαν μ’ εχει πιάσει πανικός
τρέμωωωωωωωωωωωωωωωωω
NNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
didi music:
Η Νέα Υόρκη μπορεί να απέχει μίλια μακριά από εμάς, αλλά ένα συγκρότημα- αντιπρόσωπος του αστικού θορύβου της θα μάς φέρει λίγο πιο κοντά της. Λίγο πριν από τον επίσης Νεοϋορκέζο Moby, στην σκηνή θα εμφανιστούν οι εκπρόσωποι του avant garde/no wave κινήματος και χρόνια αγαπημένοι μας SONIC YOUTH. Όσοι, λίγοι λογικά, από εσάς δε τους γνωρίζετε ακόμα, απλά ανατρέξτε στα ευχαριστήρια σημειώματα των άλμπουμ όλων σχεδόν των grunge συγκροτημάτων.
Ειμαι α π λ α ευτυχισμένη!!!
και bigdude να ξέρεις ότι σ΄αγαπώ!!!
na rotiso poioi einai oi sonic youth i tha me vrisete asxima?
kati zakia poy nomizoyn oti kanoyn texni
Kαι μαζι με τα ‘ζακια’ που λες (Αννουλα μου μη στεναχωριεσαι,δε ξερουνε) θα παιξουνε και Secret Machines,BritishSea Power,Sigmatropic.Δεν ξερω κανενα απο αυτα τα γκρουπ και θα ηθελα μια ενημερωση.
A! Ενω αυτοί που ακούτε εσείς είναι καθαροί και νηφαλιοι “καλλιτέχνες” (!) Θόρρυ
vIPERMAN ts ts ts θα σε μαλώσω :P:p:P:p:P
British sea power??? Γαμώ!!!
Θα σου δώσω εγώ ν’ ακούσεις, δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν όμωθ
Ψιλοάσχετο αλλά ο Hendrix π.χ. τι ήταν αν οι sonic youth einai zakia???rock n roll re!
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, ιδού τι έπαιξαν χτες οι επανενωμένοι Anthrax στο Detroit.
Με την κλασσική τους βέβαια σύνθεση:Joey Belladonna (vocals), Dan Spitz (guitar), Frank Bello (bass), Scott Ian (guitar), Charlie Benante (drums)
Among the Living
Got the Time
Deathrider
Armed & Dangerous
I Am the Law
Caught In a Mosh
Medusa
Antisocial
Belly of the Beast
Metal Thrashing Mad
A.I.R.
N.F.L.
Indians
Encores:
Be All, End All
I’m the Man
Gung Ho
Νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε ωραία πράγματα από τους Anthrax στο Rockwave αν και θα παίξουν αναγκαστικά λιγότερη ώρα.
Πάντως είναι κρίμα που 3 μεγάλες thrash μπάντες (Megadeth, Slayer, Anthrax) έρχονται μεν Ελλάδα αλλά σε διαφορετικές ημερομηνίες. Θα μπορούσαν να παίξουν την ίδια μέρα σε ένα φεστιβάλ και να γίνει της κακομοίρας.
Για να ξεθάψουμε λίγο και το θέμα, απ’ όσα τουλάχιστον αναφέρουν οι της Didi, οι μέρες Sabbath και Marilyn Manson πλησιάζουν στο sold-out.
Ηλία, μήπως ξέρεις σε τι αριθμό εισιτηρίων αντιστοιχεί το sold-out;
Η χωρητικότητα του Terra Vibe ανέρχεται πλέον στις 25.000, επομένως κάποιος αριθμός εκεί γύρω θα αντιστοιχεί στο sold-out.
Πολλά μου ακούγονται, αλλά θα δείξει. Δηλαδή να τρέχω για εισιτήριο…
pedia molis ema8a to setlist ton maiden!! oriste:
Ides of March
Murders in the rue morgue
Another life
Prowler
The trooper
Remember tomorrow
Run to the hills
Charlotte the harlot
Revelations
Where eagles dare
Die with your boots on
Phantom of the opera
The number of the beast
Hallowed be thy name
Iron Maiden
Running free
Drifter a Sanctuary
prosoxi! afto itan apo tin proti tous sinavlia sti tsexia, epomenos mpori ke na alla3i! :lol:
Kalispera paidia , kserete mipws poio einai to tragoudi tou manson pou paizei sto site tou rockwave?