Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

εμενα παντως το thread μου κανει να εχει τιτλο
" Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voi"

δεν ξερω τωρα…

Δεν τυχαινει να τον γνωριζω,δεν παιζει και σε καμια σοβαρη ‘μεταλ’ μπαντα. σορρυ…και δεν συγκρινω κανεναν drummer με τον Joey γιατι απλα ειναι κορυφη,μονο στην μποτα τον εχει ο drummer των Μetallica και ο Frost των Satyricon.

ναι οκ!εισαι μπαζο στη φωνη ρε!

και τι σωμα ειναι αυτο?πολυ αφωνο!

Οτι οι σλιπνοτ είναι πιο σοβαρή “μεταλ” μπάντα από τους γουασπ, ε το ακούσαμε κι αυτό.

Γίνεσαι άδικος.Ο blackie είναι πολύ καλός ντράμερ

:lol::lol:

Οχι ρε φιλε…#-o

Ο Βlackie Lawless, o ηγετης (φωνη,κιθαρα) των ΘΕΩΝ W.A.S.P… :roll::roll:

ε οχι δα…:!: στην μποτα τον εχουνε πολλοι, και σιγουρα οχι ο λαρς

ενώ Testament έχουν να’ρθουν καμιά 20ετία ε?:lol:

Ρε τι τον περάσατε τον Λώρη?
Τον “εθνικό ευεργέτη του μέταλ” που θα διοργανώσει τη φεστιβαλάρα με τις υπερμπαντάρες και δώσε σλίπνοτ στο λαό ξερωγώ? Ή περιμένατε να σας ρωτήσει πρώτα?
Τυρέμπορας είναι ο τύπος και πουλάει την πραμάτεια του!

Δόξα τον πανάγαθο, φέτος έχουμε καταιγισμό από λάιβ. Μη μου πείτε ότι δε σας ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑ πια, και περιμένατε το ροκγουέιβ να ξεδώσετε συναυλιακά!

Τι απέγιναν τα “συναυλιοδάνεια” που ακούγαμε πριν λίγες μέρες άραγε? :roll:

:lol::lol:
Μεις κράζουμε γιατί θέλαμε κάτι καλύτερο ;Ρ
Έλεος :stuck_out_tongue:

ΕΙΝΑΙ μια απ’ τις καλύτερες μέταλ μπάντες σήμερα, με καινούριο δίσκο, φορμαρισμένοι, τα πάντα όλα δηλαδή, και πιστεύω αυτό αξίζαμε ως κοινό παρά τους δεινόσαυρους (και δε κρίνω τους WASP συνολικά απ’ αυτό :wink: )

Τι να πω τωρα,ισως να ειναι καλος,τι ισως οκ ειναι αλλα οχι και καλυτερος… απο τον θεο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=sp_PJrPgpk8

δικο σας guys!

@Bleedin History :προτιμω να ακουσω Testament παλι παρα Arch Enemy,εκτος και αν τους θεωρεις το ιδιο δλδ…

Πάντως ο Blackie δεν είναι drummer ;Ρ

Καλα διαβαζω απο την αρχη το θεμα και εχω λειωσει.Παλι μιζερια και κραξιμο.Παλι παραπονα και χολη.Δεν πειραζει.Και φετος θα τα σπασουμε ολα.Το billing ειναι τρομερο και πολη φτηνο το εισητιριο.Ειμαι κατενθουσιασμενος και γουσταρω τρελα.Οι μεταλαδες του καναπεως ας κατσουνε και παλι σπιτια τους να γκρινιαζουνε οπως συνηθως.Οσοι παμε να κανουμε πανικο μαγκες γιατι οταν βλεπω στην πρωτη σειρα αγκαλιτσες και αηδιες τα περνω.Παθος ρεεεεεεεεεεεε.

οφφφφφφφφφ τοπικ!!!

(ειμαι και γω λιγο οκ :p)

Έτσι!
Και άμα σφυρίξει κανά πέτσινο πέναλντι να τα σπάσουμε όλα ρε!

@lucifer Κάτσε καλα γιατι θα ποστάρω σόλο ντραμς μπλακι και θα πάθεις ταραχή…

ps.φτου μου το χάλασε ο ιφριτ:lol:

Συμφωνώ και απαυξάνω. Και έτσι πρέπει να είναι, και εννοείται πως θα ήθελα φρέσκιες μπάντες στο φεστιβάλ, άσχετα με τα γούστα μου ή όχι. (Slipknot θέλω πολύ να δω άλλωστε, κάνουν τρελό show.)

Αλλά το να απαξιώνουμε μπάντες μεγαθήρια, ασχέτως αν μας αρέσουν ή όχι, ε είναι κάπως τραγικό.

οταν τακανε αυτα ο θεος…

Δεν πήγα και δεν θα ξαναπάω.Δεν αντέχω να τους ξαναδώ, με την mascot Gers να τον έχουνε να πετάει την κιθάρα στον αέρα και να παλεύει με τον έντι. :stuck_out_tongue: Καταλαβαίνω την καύλα σου αλλά προσωπικά δεν τους αντέχω άλλο!Οφ τόπικ, τέλος.

:lol::lol::lol:καλα εκανες και το εκλεισες εδω :wink:

++

WAAAAAASP ρεεεεε τρεεεεελλλλλααααααα !!!

WAAAAAAAAAASSSSPPPP !!!

:vibrate::vibrate::vibrate:

Τωρα καταλαβαινετε γιατι κραζω τους slipknot (περα απο τη ‘‘μουσικη’’ τους)…
E οταν διαβαζω τετοια πραγματα απο fans τους (’‘ποιος ειναι αυτος ο ντραμμερ ο Μπλακι?’’), ε ειναι τραγικο.:wink: