Δηλαδή αν ένας οπαδός των WASP νόμιζε ότι ο Jordison είναι τραγουδιστής θα ξενέρωνες με τους WASP;
Ρε κάτι πράγματα που γράφετε μερικοί δεν βγάζουν νόημα.
καλυτερος απ’αυτον εδω…
Ε το γαμισες και ψοφησε.
Καταλαβαινεις τι λεω μην κανεις τον χαζο.
Για τον Blackie μιλαμε! Μια απο τις μεγαλυτερες μορφες αυτης της μουσικης!
χαχαχα, έτσι έτσι.Να οι πρωτοπόροι!Μπράβο!Γιατί μερικοί νομίζουν πως τα κάνανε οι Slipknot πρώτοι.Και εννοείται πως αν γινότανε το αντίθετο θα κράζανε όλοι τους “δεινόσαυρους”.
καλα τα λες…μη ξεχνας και ΚISS καταστασεις
οκ γουσταρω slipknot αλλα μη ξεχναμε και την ιστορια της μουσικης μας.
o tommy lee θα φερει και την pamela μαζι ? Αν ειναι ετσι ψηνομαι :lol: Παντως ( αν και δεν με τρελαινουν, οι crue μια χαρα ειναι )ειναι προφανες οτι ειναι μεγαλυτερο συγκροτημα απο τους σιτκνοτ, μην τρελαθουμε κιολας…
… :lol:
Ρε σεις και οι μεν και οι δε, μπορεί να μη σας αρέσουν οι Slipknot ή οι WASP αλλά κόφτε λίγο, ε, γούστα είναι αυτά
Ούτε εμένα μ’αρέσουν οι WASP πάντως :Ppp
Και όπως το κόβω, φέτος δεν πατάω Μαλακάσα (και μόνο για το χώμα που θα φάνε πάλι το δίχως άλλο οι άτυχοι rockwavers)
Δεν τους θεωρώ το ίδιο, βασικά είμαι εμπαθής με τους ΑΕ και τους θεωρώ την πιο υπερεκτιμιμένη μπάντα στο γαλαξία αυτή τη στιγμή. Απλά και οι τέσταμεντ ήρθαν πέρισυ, οπότε αν τους ξαναφέρνανε πάλι τις ίδιες γκρίνιες θα είχαμε.
Το θέμα δεν είναι εκεί. Είναι ότι αν κάτσουμε όλοι και βγάλουμε ο καθένας μας από ένα λάιν-απ που θα θέλαμε, θα βγει τίποτα? ΟΧΙ
Το “φεστιβάλ” είναι αυτό, η ντίντι είναι αυτή και όσο πιο σύντομα το χωνέψετε, τόσο το καλύτερο για σας.
Αψογος.
Δεν τα ξερω τα ονοματα τους εγω φιλε αλλα να ακουσω ξερω…
Και για τελευταια φορα που ποσταρω βιντεο ετσι για την πορωση,για να δω τωρα υπαρχει καλυτερος…?? http://www.youtube.com/watch?v=KXJQtdIXoKY&feature=related
ρε γαμωτο! ξεκοληστε πια! τι μεγαλυτερη μπαντα και μαλα**ες?μουσικη ακουμε!
τι σε νοιαζει εσενα πια ειναι μεγαλυτερη μπαντα απτην αλλη?
τι γουσταρειε εσυ ρε φιλε μου?motley? ακουσε τους!
εσυ τι γουσταρεις?bathory?ακουσε τους!
οι motley ειναι παλαιοτεροι και πιο εμπειροι.τελος!
ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα ποιον βλεπεις σαν μεγαλυτερη μπαντα.Γουστο σου καπελο σου! (:lol:)
παιδια εγω δεν μπορω να εκφρασω την απογοητευση μου…περσυ πορω8ηκα τρελα…φετος δεν προκειται να παω…αυτο δεν ειναι rw…:(:(#-o#-o[-X
μαζι σου…
αποψη σου πως ειναι υπερεκτιμιμενη μπαντα παντως.οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου, οτι σαρεσει ακους!
Αλλα επειδη δεν σαρεσουν εσενα δεν παει να πει πως δεν πρεπει/μπορουν να ερθουν στο φεστιβαλ
περσυ λογω μεταλλικα?ή γουσταρες και μανου τσαο?
Πέρσι ήταν οι Carcass/Morbid Angel/Cavalera Conspiracy(Judas Priest) και κάτι άλλοι περίεργοι… :P.Metallica kai Heaven and hell ήταν πρόπερσι.
Ρε φιλε με το συμπαθειο κιολας αλλα αυτο το ‘‘Joey o καλυτερος ντραμμερ’’ εχει καταντησει πιο κλισε και απο το satan/lucifer/ouu666 ως nickname σε rock forum…
οχι ρε μεταλικα…πριστ και ΚΑΒΑΛΕΡΑ…και morbid angel…
τουλαχιστον μια ΜΕΤΑΛ μερα …εε οκ δεν ειναι και για τις αλλες μερες ασ΄το.αλλα και αυτη η φετινη μερα που ειναι η πιο ‘‘σκλυρη’’ εμενα δεν μαρεσει…βσκ οκ ειναι γουστα αυτα,αλλοι μπορει να πορω8ηκαν
Motley με 50 ευρά,τι να λέμε,κόλαση
#-o#-o#-o#-o#-o
μαλακ*****αααααααααααα χααχχα
μπερδευτηκα… :-s:-s:-s:-s
Eσενα σε πειραζουν τα nicks τωρα που ειδες το μεγαλειο του Joey?..αστα αυτα…:lol:
Και ρε φιλε γιατι να μην λεμε “joey teh best drummer” οταν ειναι απο μονος του κορυφη το ατομο???Αφου ειναι τι να κανουμε,