Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

εσυ αφορμη εψαχνες!

με φαγαν τα καραβια και στο τσακ τοχασα το rockwave περσυ! τουλαχιστον ειδα maiden :stuck_out_tongue:

καλα τοτε με μεταλικα και ντιο ηταν γαμο…αλλα φετος δεν με πειθει κτ να παω,δεν εχει μια μεταλ μερα οπως εχει συνηθως…

664 the neighbor of the beast μου κανει καλυτερα παντως

μη ξεχνας το πνευμα του bonham!:smiley:

Aρχηγέ μου δεν έχω τέτοια κολλήματα. Γούστο και καπέλο του κάθε διοργανωτή να φέρει όποιον θέλει. Εγώ κρίνω μετά σαν “καταναλωτής” αν θα “επενδύσω” στο “προϊόν”, ή θα προτιμήσω κάτι άλλο. :wink:

Αυτό που δεν μ’αρέσει, είναι ότι πολλοί έχουν δει το ροκγουέηβ “τσιφλίκι” τους σε φάση γκρίνιας “δεν μου’φερε τους χ ή τους ψ” λες και ο λώρης έχει καμιά “υποχρέωση” σε κανέναν από μας. Ο τύπος φτιάχνει ένα προϊόν και το πασάρει. Αν μας ικανοποιεί, επενδύουμε, αν δεν, όχι.
σο σιμπλ.

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι.Έτσι απο περιέργεια. Επειδή κάθε χρόνο υπάρχει μουρμούρα:
Με ποιο line-up θα είσασταν ικανοποιημένοι;;
Προσοχή!Δεν παίρνω θέση υπέρ ή κατά επί παρόντος line up/Λώρη/Πλώρη/Grimson Glory και Σία

Eνα απο τα καλυτερα και εντυπωσιακοτερα ντραμ σολος που εχω δει live ηταν του Mike Terrana ως μελος των Masterplan πριν 2 χρονια. Εχει παιξει σε πολλες μπαντες. Ειδικα στους δισκους των Rage που συμμετεχει, κατεδαφιζει.

Και φυσικα μιας και αναφερθηκες ειδικα στην ‘‘μποτα’’, παντα προσκυναμε και αναβουμε καντηλι στον Θεο Schwichtenberg.:bow:

Ingo fly free…:frowning:

arch enemy και motley δεν πολυ παει…τιποτα lamb of god για headliners θαταν πιο ταιριαστο θαρω!

αλλα αφου ολα τα γουσταρω χωθηκα απο αυριο μεθαυριο για τικετ…λες να ειναι sold out :stuck_out_tongue:

αρχηγε τα ιδια λεμε:wink:

Ναι αλλα εσυ οπως σε βλεπω χαλαρο που θα πας και εξωτερικο να δεις οποιους γουσταρεις…δεν ειμαστε ολοι ετσι λοιπον!Βεβαια τι ενοεις φερνει οποιον θελει?Οτι ζητα το κοινο να φερει να εχει και κερδη,ενταξει αμα ειναι μεγαλο το ονομα και δεν μπορει,κατι παρομοιο,οχι Daffy ομως!!!Που παμε δηλαδη???#-o

πουσαι ρε γατε!

μαρεσει το sign σου!

Line Up:

Iron Maiden
A.S.A.P.
Wolfsbane
Urchin
The Entire Population of Hackney
Lauren Harris

καλα ειναι?

Σκέτη απογοήτευση!!! Ελπίζω να γίνει και κανένα άλλο φεστιβάλ μέσα στο καλόκαίρι όπως πέρισυ και να φέρει μερικές αξιόλογες μπάντες.Αυτή δεν είναι μέταλ μέρα είναι η χαρά του ποζερά!!!

Aπο μενα:

Slayer
Death Angel
Iron Maiden
Disturbed
Slipknot
Trivium
Cradle of Filth

Μην σκατε μωρε για το ροκγουειβ τoσα ωραια ονοματα ερχονται μεχρι τοτε σε clubs[darkhest hour,wall of jericho,poison the well,burst,rosetta]που ειναι και πιο οικονομικα και γλυτωνεις ταλαιπωρια …Καλη θεληση να υπαρχει. :slight_smile:

Δεν θα παω.[-X

:stuck_out_tongue:

Παιζει να ειναι μουσουλμανοι.

Εγω ουτε περσι ειχα παει και τελικα δεν ποναει…

Εμ, τετοιες ιεροσυλιες πληρωνονται! Καλα να παθεις για να βαλεις μυαλο!!:twisted::stuck_out_tongue:

Για χαλαρωμα και αποθεραπεια!:smiley:

Ειχανε ξαναπαιξει headliners στο Rockwave του 2004 την πρωτη φορα που ηρθανε Ελλαδα. Και τοτε ειχανε καποια προηχογραφημενα μερη αλλα θυμαμαι γουσταραμε τρελα γιατι βγαλαμε αχτι πολλων ετων!!!:smiley: Μονο οσοι ειχαν καταφερει να πανε εξω τους ειχαν δει πριν απο αυτο… Οσο και να το κανεις ηταν αποθημενο, ηταν και headliners, ητανε και βραδυ, ακουσαμε και πρωτη φορα καποιους υμνους live οποτε ηταν μαγικα!! Βεβαια μετα το παρακανανε…
Παντως δεν καταλαβαινω τη λογικη γιατι να μην παιξει στο Rockwave μπαντα που εχει παιξει στο Gagarin? Και οι Testament που ζηταγε ενας φιλος στο Gagarin δεν τους ειδαμε περσι? Και τους Anathema και τους Iced-Earth τους εχουμε δει και σε Rockwave και σε An Club και Ροδον αντιστοιχα… Υπαρχει καποια ασυμβατοτητα που δεν μπορω να καταλαβω?:-k Αλλωστε τους WASP στη “μικρη” σκηνη τους εχουν…

Όχι ότι περίμενα τίποτα καλύτερο από τον κ. Λώρη, αλλά με τις φήμες τόσες μέρες είχα αναθαρρήσει!
Καλά να πάθω λοιπόν.
Όσο κι αν λατρεύω Monster Magnet, όσο κι αν θέλω να δω Voivod … δεν πάω!
Το θέμα είναι πού θα βρούμε χρήματα για τα εξωτερικά… Έλα ντε!

Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι η γκρίνια όλη μέρα σήμερα. Το Μάη έρχονται στην Ελλάδα οι AC/DC, ποιος το γ**άει το Rockwave; :vibrate:

[SPOILER]Off topic, αλλά στα link που πόσταρε ο φίλος Lucifer δεν καταλαβαίνω τι το ψαρωτικό ή “γαμάτο” παίζει ο Jordinson. :-k :dunno:

Ίσως έχει να κάνει με το ότι θεωρεί τον Lars Ulrich μες στις πρώτες μπότες στο metal! :lol: :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

Πουσαι ρε γατε!

μαρεσει το sign σου!

LINE UP

Εddie Stage
Iron Maiden
A.S.A.P.
The Entire Population of Hackney

The Head Stage
Wolfsbane
McBrain Damage
Lauren Harris

πως τα βλεπεις?

:drunk::drunk::drunk::drunk:

Black Sabbath
Neurosis
Eyehategod
Agoraphobic Nosebleed
Minsk
Running Wild (τους έχω απωθημένο από μικρός :lol:)
Unearthly Trance

Το’χω λες? :stuck_out_tongue:

Πίστεψέ με, είμαι 28 χρονων και έχω φάει και χειρότερα “πακέτα” από αυτό που έφαγες εσύ τώρα με ροκγουέιβ.
Ενδεικτικά να σου πω πως το '98 στα 17 μου η μέταλ μέρα είχε ακυρωθεί πλήρως ενώ ήταν να έχει headliners Black Sabbath (στο πρώτο reunion με Ozzy) και η επίσημη δικαιολογία ήταν “ακυρώθηκε το ροκγουέηβ λόγω του Μουντιάλ της Γαλλίας”#-o. Και μιλάμε για μια εποχή που τα λάιβ ήταν πολύ λιγότερα απ’ότι σήμερα.

Επειδή όμως σήμερα οι περιοδείες των συγκροτημάτων είναι εκτενέστατες, θεωρώ δεδομένο ότι αυτά τα μεγάλα συγκροτήματα θα μας επισκεφτούν στο άμεσο μέλλον. Και στην τελική, σόρρυ κιόλας, αλλά είναι ΠΟΛΥ μεγάλη μλκία να σπάζεσαι για τον λώρη (ναι, τον συμπαθώ πολύ:p)

Και είσαι τέρμα λάθος για το “Οτι ζητα το κοινο να φερει”. Ο διοργανωτής φέρνει ό,τι τον ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά! :wink:

Αυτό!:wink: