καλυτερα!περισσοτερη μπυρα για μας!
Θερμή παράκληση να μη ξεφεύγουμε από το θέμα.
αυτο το κακομοιρο το ποστ μου ολο το σβηνεις!
Ξενερωτος μοντ…[-X[-X
Ασε το λαο να μιλησει ρε !
:vibrate:
Oντως φιλε ο Joey ειναι αχρηστος drummer,τι λεμε τωρα τελειως…καλυτερα
Πωω φιλε αμα δεν σου αρεσει μια μπαντα δεν σημενει οτι ειναι και ενα μελος της ασχετος…τωρα μην τρελαθουμε δηλαδη.Και εσυ το ξερεις οτι ειναι γαματος,αλλα τα λες αυτα επειδη δεν ακους το ειδος αυτο…
Σωστα?
Ποιός ξεφεύγει από το θέμα?Καλά μλκς είδατε κόκκινη που δεν έδωσε προχθες στον Conceisao?:lol::lol:
Δεν σε καταλαβαίνω…[-X
ρε αρχηγέ αφού το βλέπεις ότι το παίδι είναι μικρό γιατί πρέπει να απαντήσεις σοβάρα…και εγω στα 13 μου τα ίδια πίστευα για τον Joey(όχι και για τον Lars βέβαια:p) τι το παλεύεις τώρα, ντάξ είπαμε να γελάσουμε λίγο και να κάνουμε τον Blackie drummer αλλά αφού βλεπείς ότι δεν… παράτα το, όχι τίποτα αλλό είναι και thread που διαβαζεται πολύ…Φιλικά πάντα:)
edit: τώρα είδα το ποστ του freedom σβήστε το αν θέλετε.
προσθετεις και 2 κουταλιες ζαχαρη…
.
.
.
.
.
οκ οκ το κοβω!
Eσύ το πιασες το νόημα. Ωραία. Πέρνα κι απ τα ανάλογα τόπικ να πεις και καμιά γνώμη ντε. Όπως είπε κι ο bleedin όλοι κλαίγονται για το RW και κατά τ’ άλλα συναυλιοδάνεια και μλκς. Ναι ξέχασα, οι μπάντες που ανέφερες είναι ανερχόμενες, underground, δεν είναι metal - αυτό να λέγεται, οπότε βρέξει χιονίσει.
Και για να μην ξεφεύγω, ο Ντιντής χάνει το παιχνίδι γιατί δε μπορεί να ακολουθήσει τις τάσεις. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι για να μαγειρέψεις για όλα τα γούστα θες πολλά υλικά. Aν είχαμε αντί για 6, 60 μπάντες δε νομίζω να γέμιζε το θρεντ με λαβ χέητ ποσταρίσματα και να τσακωνόταν ο κόσμος για τις μπάντες.
Φέηκ σαν μέλος του φαν κλαμπ των Maiden που σαι απαιτώ να βάλεις τα κονέ σου για να γνωρίσουμε τη Lauren. :pTουλάχιστον θα σε συμπαθήσω περισσότερο παρά με σχόλια τύπου περισσότερη μπύρα για μας.
Εδιτ: τέλος. Καλή συνέχεια με το Fest Magnetic:bye:
Κριμα που εγω “μεγαλε”(δεν μπορω να μαι και σιγουρος ) στην ηλικια σου δεν ακουγα απλως δισκακια…αμα θες να στο εξηγησω παιρεταιρω το παμε σε πμ “μεγαλε”…Φιλικα παντα :)(αλλοι ακουνε BFMV
)
Πες τα γαμω το κερατο μου…Πεσ’τα…
Δεν ειναι δα τοσο δυσκολο…
Κανονισα τοσα εξω και αν με εφτανε και για Motley Crue δεν θα πηγαινα καθολου Ροκγουεηβ…
Αλλα ετσι οπως τα λεει ειναι…Αποφασιζει ο καταναλωτης αν θα αγορασει ή οχι…
Και για αποφυγη παρεξηγησεων να σημειωσω οτι σωστα αναφερετε σε ατομα περιπου 20 ετων και πανω…
Μες στο μυαλό μου είσαι βρε! :roll:
Μπα, δεν είναι άσχετος ο Jordinson. Αλλά δεν είναι και κανένας Terry Bozio ξέρω γω, είπαμε.
ON TOPIC :!:
Μόνο Voivod θα ήθελα να δω, αλλά σίγουρα με τον Piggie ζωντανό και ΣΙΓΟΥΡΑ όχι σε ανοιχτό χώρο.
Ειναι ανερχομενες μπαντες οι walls of jericho,Poison the well,burst και darkhest hour????ε οχι και ανερχομενες με 4-5 cd η καθεμια... (δεν το λεω επιθετικα προς σε εσενα καταλαβα το υφος του ποστ σου) αλλα πρεπει να σταματησουμε να αναφερουμε μια μπαντα ανερχομενη επειδη δεν την ξερουμε η την εχουμε απλα ακουστα(ξαναλεω δεν αναφερομαι σε σενα,μην τυχον και παρεξηγηθω)
πειτε ρε γμτ για slipknot…
ξερει κανεις???
δεν θα ηταν καλυτερο να ερθουν μονοι τους?
πωπω πολλες τραγικοτητες
ιδιαιτερα η νεολαια
ρε μαγκες κουλ
μουσικη ειναι
οχι διαγωνισμος
ποιος την εχει μεγαλη
ή ποιος εχει πηδηξει τις πιο πολλες
και ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ???
πειτε μου ποιος??γιατι βλεπω τα σχολια σας και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
οπως διαβαζα τις προαλλες σε μια κριτικη για το νεο lamb of god
ενας τυπας που δεν τους γουσταρε
και λεει σε καποια φαση
“…ο λογος που τους μισω…”
δηλαδη ελεος
ποιος ο λογος να μισεις κατι?
τι σου κανανε??
ημαρτον ρε μαγκες
διαιωνιζετε καταστασεις που δεν μας πανε μπροστα
τρου και μαλακιες
τα παλια συγκροτηματα ακουνε συγχρονες μπαντες
οι οπαδοι γιατι τις κραζετε???
σορυ για το οφτοπικ
αλλα ειναι πραγματι πολυ τραγικο
και για ολα αυτα φταινε οι κωλομεταλοπατερες
που λενε τις μαλακιες τους
τις ακουνε τα πιτσιρικια πανω στην πορωση τους και τις υιοθετουν
τεσπα
το ροκγουειβ για οσους γουσταρουν 2 ή 3 μπαντες απο το λαιν απ
ειναι οκ με 45-50 ευρω που εχει το εισητηριο
δεν ξερω τι περαση εχουν οι μοτλευ κρου στην ελλαδα
δεν πιστευω παντως να εχουν μεγαλη
αλλα πιθανοτατα να ηταν το μονο ονομα που θα μπορουσε να κλεισει
το οποιο να ειναι “μεγαλο” και κλασσικο ωστε να μπορει να μαζεψει κοσμο σαν headliners
πεταμε και wasp για ενισχυση
arch enemy για το συγχρονο του φεστιβαλ
voivod για το ψαγμενο της υποθεσης
και laureen harris πιθανοτατα μερος συμφωνιας για τις εμφανισεις των iron maiden στην χωρα μας???
πιστευω παντως οτι θα κλεισουν και αλλες συναυλιες εκτος rockwave
τωρα μπορει να ειναι τον σεπτεμβρη,θα δειξει
σιγουρα αυτο που εχει υποθει απο καποιους
οτι δεν θα ημασταν ευχαριστημενοι με τιποτα
ισχυει
εστω στην περιπτωση που γινωταν ενα φεστιβαλ τυπου sonicsphere στη ολλανδια
με metallica,slipknot,korn,lamb of god,mastodon και kamelot
θα γκρινιαζανε οι παλιοι οπαδοι
αμα γινωτανε κατι τυπου gods of metal στην ιταλια με heaven and hell,queensryche,edguy,epica,voivod
θα γκρινιαζανε οι πιο νεοι
θα μου πεις η λυση ειναι απλη
2 μερες μια με κλασσικα μια με πιο συγχρονα
ή μια μερα με 2 φουλ σκηνες (πχ παλι το gods of metal εχει γαματη ακραια σκηνη με slipknot,carcass,down,napalm death,black dahlia murder)
πιστευω σιγουρα θα τιμουσαμε κατι τετοιο
btw η φωτογραφηση της lauren που εχει στο main page ειναι γνωστη εδω και κανα μηνα
http://i167.photobucket.com/albums/u122/JSL1998/IMG_0435.jpg
http://i167.photobucket.com/albums/u122/JSL1998/IMG_0436.jpg
Αυτό ακριβώς!
Όλα οκ με το ποστ σου. Αλλά αυτό… 8O
Το να έχω ευκαιρία να δω τους Voivod είναι συναυλιακό όνειρο, έστω και σε ένα απρόσωπο φεστιβαλ, έστω και τώρα χωρίς τον μακαρίτη.
Με βλέπω να πηγαίνω να βλέπω Voivod και μετά με μπυρίτσα στο χέρι να δω τα υπόλοιπα γκρουπς αραχτός.
Έτσι κ αλλιώς, τουλάχιστον για μένα, οποιοδήποτε “μεγάλο όνομα” - “κράχτη” και να φέρνανε την ημέρα που θα έβλεπα Voivod, θα πέρναγε στο ντούκου. Το εισιτήριο από ό,τι είδα είναι κουλ. Καλά να μαστε λοιπόν.
Θα το ρισκάρω μόνο και μόνο για να δω τους Μonster Magnet (είναι οι μόνοι που με ενδιαφέρουν) έτσι όπως το αξίζουν και όχι στριμωγμένος σε ένα κωλόκλαμπο με τα πόδια μου στις μύτες… Αν παίξουν και πάνω από μία ώρα θα έχω κερδίσει και το ρίσκο διαφορετικά…