Ας ελειπες φιλαρακο κι οι Voivod δε θα στο συγχωρουσαν. [-X
αυτο πηγαινε προσπαθωντας να καταλαβω τη λογικη του λορη
αν εξαιρεσεις την λοριν
οι arch enemy ειναι οι πιο “προσφατοι” του φεστιβαλ
προσθεσε την γκομενα στα φωνητικα
βαλε οτι οσο ναναι εχουν περαση στους νεωτερους
πιστευω καπως ετσι το σκεφτηκε
It really does make you feel strong
Like you would be forever young
Day after day sharing and giving
Reinventing the ways of thinking
:roll:
Απογοητεύτηκα… Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από τη μέταλ μέρα… Motley Crue σίγουρα μεγάλη μπάντα αλλά δεν με πείθουν ιδιαίτερα και δεν είμαι και κανένας μεγάλος fan… Wasp και Monster Magnet έχω δει ξανά και ξανά και για την Harris ας κάνω πως δεν το διάβασα… Voivod θα είχε ενδιαφέρον σε μικρό ψώρο και νύχτα… Έτσι τους καίμε… Anyway, AC/DC φέτος μάλλον και πολύ μας είναι…
τη συγκεκριμενη μερα για monster magnet θα παω γιατι δεν τους εχω δει…
και motley crue δεν ειμαι και φαν αλλα ωραια θα ειναι να τους δω και αυτους8)
νταξ τι να πω κιετς…μονο γω ενθουσιαστηκα οταν ειδα το τριο motley-wasp-magnet;;;;
δεν θελω να επκταθω πολυ…με εχει καλυψει ο μπλιντιν σε προηγουενα του ποστ…απλα το μονο που θελω να παρατηρησω ειναι… ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ SLIPKNOT ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΩ Κ ΑΠΟ ΜΟΤΛΕΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!..ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!! μονο μην ακυωθει η μερα και χασω μοτλευ και μαγκνετ(ναι θελω να ξαναδω τους θεους!!!)
33 σελίδες κλάψα και μιζέρια…
κατά τ’ άλλα σε διάφορες άλλες συναυλίες που έσκαγαν κατά καιρούς πεταγόταν διάφοροι και έλεγαν…τι μας έφεραν πάλι ρε???ΦΕΡΤΕ VOIVOD ΡΕ Μ@$#Α!!!
και τώρα…νταξ μωρε οι voivod…???
μόνο ο angmar με τον pangiotis έλεγαν τόσο καιρό για voivod και τώρα που έρχονται ουτε καν το σκέφτονται!!και το λέω αυτό γιατί κανείς απ’ τους δυο δεν είπε…πωωω τι εκπληκτική μέρα…αλλά τόσο καιρό “γκρινιάζαμε” για τους θεούς και τώρα θα πάμε!!!τίμια και ειλικρινά!!!και δεν ξέρω κανέναν απ’ τους δύο ούτε εξ όψεως!!
ααα ρε έλληνα αν δε σου φέρουν το playlist που έχεις στο mp3 σου δεν είσαι ικανοποιημένος με τίποτα…
και δεν υπερασπίζομαι το rockwave!!!ο θεός να το κάνει φεστιβαλ με 10 ονόματα!!!άλλα ρε παιδιά μην χαλιέστε τόσο ρε!!!υπάρχει και η ελεύθερη βούληση…ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!!!έδω ένα παλικάρι πρίν έγραψε…τι ήταν αυτό σήμερα???πάει το καλοκαίρι μου!!! 8O 8O
ήμαρτον αδερφέ!!!χαλάρωσε!!!άραξε!!!κράτα τα 45 ευρώ και πήγαινε πιέστα κάπου!!!μην χαλιέστε για τέτοια θέματα!!!ότι και να φέρνανε κανείς δε γίνεται να είναι ικανοποιημένος με όλα!!!χαλαρώστε και απολαύστε είτε το rockwave είτε την μπύρα σπίτι σας!!!
τεσπα…
πάμε και στο παρασύνθημα…
VOIVOD!!!VOIVOD!!!VOIVOD!!! :yahoo:
arch enemy δεν τους είχα δεί το 2007 και είναι ευτυχία που θα τους δω επιτέλους!!!
wasp…τους γούσταρα τρελά…αλλά μετά τη συναυλία στο gagarin έχω ξενερώσει απίστευτα και φοβάμαι μη με απογοητεύσουν ακόμα πιο πολύ…
monster magnet αδιάφοροι…
MOTLEY CRUE!!!ο ορισμός του sex-drugs n rock n roll!!!PARTYYYYYY TIMEEEEE!!!
καλά θα περάσουμε…
έλα ρε newsted!!!σκάσε κι εσύ ρε αγορίνα μου να μη βγούμε ζωντανοί από 'κει μέσα!!! :papas: :papas:
αυτό! (όπως είπε συνφορουμίτης πιο πριν)
BTW έλεος η κόντρα για το άμα είναι ή όχι ο joey ο καλύτερος drummer…
Κοιτα, αν οι Motley Crue κανανε εμφανιση αναλογη της ανεπαναληπτης περιοδειας τους του 2005, τοτε θα αναθεωρουσατε τα παντα γυρω απο το θεμα “Συναυλια”. Και σε τελικη αναλυση δεν μπορω να τους συγκρινω με τον Αξλ και μερικους καλους session-αδες, σε καμμια περιπτωση.
Παιζει αυτοι να το βαλανε σαν ορο να παιξει και το Lauren-ακι! :D:lol:
:respect:
Yeah babe! Posers foreva! :dance:
Kαι αφηστε την μιζερια, καλα σας τα’πε ο Βλιδιν.
Λογική έλληνα - δεν ηρθε η μπαντα που μου αρεσει αρα χαλια το φεστιβαλ.
Στην παραλια παιδια οσοι δε γουσταρετε και αφηστε τα κραξιματα κ.τ.λ.
:-kη μαλλον κραχτε κραχτε εχει γελιο
[SIZE=“7”]CRUE CRUE CRUE CRUE CRUE CRUE CRUE CRUE CRUE CRUE [/SIZE]
αντικειμενικά αυτοί που λένε ότι το φεστιβάλ είναι μέτριο είναι της κλάψας ή αυτοί επειδή έρχεται μια μπάντα που θέλουν να δουν το προσεγγίζουν μονοδιάστατα;
οι Crue σαφώς και είναι ένα καλό συγκρότημα. καλή επιλογή.
οι Voivod επίσης καλή επιλογή αν και το μισάωρο που θα παίξουν νωρίς δεν είναι ενδεδειγμένο. συνυπολογίστε πως όσοι δεν μπορέσουν να πάρουν άδεια θα τους χάσουν.
οι WASP πώς προέκυψαν; μήπως ήταν εύκολη λυση και κυρίως φτηνή;
οι Monster Magnet είναι μπάντα που λατρεύω. Τι σημαίνει αυτό; ΄Οτι είναι καλή επιλογή για φεστιβάλ; Όχι! Τους είδαμε όσοι θέλαμε πριν λίγους μήνες (προσωπικά τους είδα και το καλοκαίρι). Παίζουν και θα παίξουν ακριβώς τα ίδια. Μου αρέσουν και θα περάσω καλά, αλλά μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλές μπάντες που θα προτιμούσα να δω.
οι Arch Enemy είναι μια μπάντα που είναι στα ντουζένια της εμπορικά, αλλά και αυτή δεν ήρθε στα πλαίσια της τελευταίας της περιοδειάς; Και αυτοί λόγω των καλών σχέσεων με Ελλάδα έρχονται.
η Lauren Harris. ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. Την έχει ανεχτεί δύο φορές ο κόσμος να ανοίξει για τους Maiden. Έφαγε αρκετή γιούχα και πανυγήρι μόλις έλεγε ότι παίζει το τελευταίο τραγούδι. ΠΑΝΤΟΥ μετά τις συναυλίες ΟΛΟΙ έλεγαν πόσο ΣΚΑΤΑ είναι μουσικά. Αν δεν κατάλαβε τίποτα από όλα αυτά είναι βλάκας, αν τα έχει υπόψη του είναι ηλίθιος. Εκτός και αν του σκάνε λεφτά για να παίξει!
Εκείνη την εποχή ενδεικτικά σε όλα τα γύρω φεστιβάλ παίζουν οι Mastodon, οι Lamb Of God, οι Trivium,οι Down, οι Killswitch Engage, οι Disturbed, οι Slipknot και άλλοι.
Το ίδιο Σ/Κ γίνεται το Gods Of Metal στην Ιταλία ενώ το Π/Σ/Κ γίνεται το Graspop στο Βέλγιο. Αν θέλει κάποιος ας συγκρίνει.
Χαλαρα το χειροτερο Rockwave που εχει γινει στην Ελλαδα,οχι τα τελευταια χρονια,αλλα απο την 1ο Rock Of Gods που ειχε γινει ( σ.σ. τα εσπαγε ). Δεν θα ασχοληθω φυσικα καθολου με τις υπολοιπες 2 μερες ( σ.σ. εμαθα οτι οι Placebo μενουν στην Ν.Ιωνια. Τοσες φορες που εχουν ερθει,αγορασαν σπιτι ) …!!! Voivod εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφοροι,Harris μαλλον θα παω να μεθυσω καπου οταν θα παιζει αυτη,Monster Magnet θα τους ακουω απο μακρια την ωρα που θα αραζω στο γκαζον,Arch Enemy επιτελους θα σηκωθω για λιγο να παω να χτυπηθω,Wasp τους θαυμαζω και οσες φορες και να εχουν ερθει,ειναι απο τους καλυτερους στο ειδος τους,οτι και να λεμε. Παμε τωρα στους Motley Crue.Για αλλη μια φορα φερνουν 50αρηδες στην Ελλαδα για να βγαλουν κανενα φραγκο. Πολυ απλα θα ηθελα να τους δω πριν 10 χρονια και οχι τωρα. Θα χαρω να τους δω για μια και μοναδικη φορα,αλλα δεν ειναι και ονειρο ζωης. Οκ εχουν καποιο ονομα,αλλα…! Το ΜΟΝΟ καλο λοιπον στο φετινο Rockwave ειναι οτι το εισιτηριο ειναι φθηνο ( σ.σ. τα ονοματα που φερατε,δεν εχουν και μεγαλες απαιτησεις ) και δεν θα κλαψουμε τα λεφτα μας. Σαν να πηγαινουμε σε ενα κλαμπ θα ειναι,παμε να περασουμε την ωρα μας.
Θα ηθελα επισης να πω στους διοργανωτες αυτου του φεστιβαλ οτι ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑΠΗΤΑ ΚΑΤΩ,θα πεθανουμε στην σκονη παλι,ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Αυτα απο μενα μαγκες. Αντε καλα να περασουμε στους…ACDC
Φιλε μου θα διαφωνησω μαζι σου για την γκρινια που λες οτι εχουν ολοι και θα διαφωνησω μαζι σου και για τον Ελληνα που λες. Οταν θες να λες οτι εχεις ενα μεγαλο φεστιβαλ,οπως υποστηριζουν αυτοι τουλαχιστον και οτι εχει ςοργανωση και και και,δεν μπορεις καθε χρονο να μου φερνεις τον ιδιο αριθμο και τα ιδια ονοματα συγκροτηματων. Εχουμε απαιτησεις να δουμε και αλλα νεα συγκροτηματα και να παμε να διασκεδασουμε. Απο την στιγμη που εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε συναυλιακους χωρους για να παμε να χαρουμε μια συναυλια,περιμενουμε ΕΣΤΩ αυτο το φεστιβαλ να παμε να ξεδωσουμε,αλλα αυτοι οι κυριοι μας το κοβουν.Δεν λεω οτι η Μαλακασα ειναι καλος συναυλιακος χωρος,αλλα τουλαχιστον υπαρχει. Ξεχνας μηπως τα 2 συνεχομενα φεστιβαλ με headliners τους Twisted Sister? Δεν λεω,εχουν φερει και ονοματα,αλλα βλεποντας το Ελληνικο κοινο,τα φεστιβαλ των αλλων χωρων…ε μονο και μονο για το ΓΑΜΩΤΟ,η αντιδραση ειναι φυσιολογικη.
Όπως σωστά αναφέρθηκε: Burst / Rosetta.:!:
Για φεστιβαλ μιλαμε…οχι για το Texas Necropolis…
Ποιό φεστιβάλ;
Τροπος του λεγειν ρε παιδι μου…:lol:
Βλέπω πολύ κράξιμο και όχι μόνο μέσα στο φορουμ αλλά και με φίλους που το συζήτησα. Πολύ φτωχό το λαιν-απ, αλλά τουλάχιστον είναι φτηνό το εισητήριο. Πάντως φαίνεται ότι η επιλογή έγινε με σκεπτικό φθηνού σουπερ μαρκετ.
Εχοντας ενα πολυ ακριβο προϊον σε διαστημα ενος μηνα (AC/DC) καλα κανανε και πηγανε για ενα πιο οικονομικο πακετο.
Δεν λεω οτι ειναι κανα φοβερο line-up και σιγουρα θα μπορουσαν να κανουν 1-2 καλυτερες επιλογες συγκροτηματων με τα ιδια λεφτα που βολευει και το προγραμμα τους, αλλα ενταξει, τα παμε.
Να πατε να δειτε τους Motleys να νιωσετε τι θα πει αλητια.
Ναι μωρέ άλλωστε τόσα καλά συγκροτήματα έρχονται…απλά έχουμε κι εμείς ένα φεστιβαλ σαν χώρα και όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο. Σε σχέση με τα 2 τελευταία χρόνια το φετινό είναι πολύ φτωχό. Πάντως από μέσα ξέρω ότι είχαν γίνει συζητήσεις για Metallica εκτός Rockwave…