Δεν υπάρχει πιο άθλιο λαιν απ για φεστιβάλ…ασε, καλύτερα να ξεπαραδιαστώ να πάω χελφεστ και να γουστάρω. Βέβαια ευτυχώς κάποια μεμονωμένα λαιβ που γίνονται φέτος μας έχουν τρελάνει, οπότε who gives a f**k για το rockwave. Είναι και θέμα γούστου και μουσικών επιλογών οπότε εμένα δνε με καλύπτει καθόλου. Και το ξαναλέω για 318631397 φορά…μονο αν παίξουν οι μπολτ θροουερ θα ξαναπάω γουειβ.
Σε όλα τα φορουμ πανω κάτω ή ίδια κατάσταση επικρατεί. Απογοήτευση. Θα τα δουν αυτά οι Ντιντιδες οπότε Ladies and Gentlemen, under public demand “Wasp”!!!
Εμμμμ λάθος “Twisted Sister” ήθελα να πω, οι Wasp είναι στο κανονικό lineup…
Εκει που λεω οτι δεν γινεται χειροτερα,καθε χρονο καταφερνουν και με εκπλησουν!! ;pPp
Μαλακιες μονο motley & voivod αξιζουν και wasp εχουμε δει 45354 φορεσ…καλα που δεν εφεραν και twisted sister!2 καλες μπαντες δεν ειναι αρκετες πιστευω για να φερουν τον πολυ τον κοσμο…ας περιμενουμε και για αλλες συναυλις εκτοσ rockwave μεσα στο καλοκαιρι…
μην με φτιάχνεις πρωινιάτικα …
έτσι και έμπαιναν τπτ sister ανάμεσα από τα άλλα θα γινόταν πανικός … 8)8)8)
ρε παιδιά τι ειναι αυτα…ποτε θα μας φερουν καμια σοβαρη μπαντα…σταληθεια πιστευουν πως θα κατεβουμε μονο για voivod;;;φερτε overkill ρεεεεεεεεεεεεεε, misfits, τοσα υπαρχουν!!!ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ.- [-X
φορ δε ντικ του ραιντ φετος παιδια…
ΑΙΣΧΟΣ…ΑΙΣΧΟΣ…ΑΙΣΧΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ WACKEN…τι ειναι αυτα ρε…τι killers και goofy και πρασινα αλογα ρε…το φεστιβαλ αυτο αρχισε ως μεταλ φεστιβαλ…και εχει καταντησει μπουζουκοκατασταση…ρε παμε καλα που ειναι οι δυο μερες μεταλ που ειχε παλια???που που…ειναι αυτα ονοματα…ειναι δυνατον να δουμε για τριτη συνεχομενη φορα την ιδια χρονια monster magnet…???ειναι δυνατον να βαζουν τους τελειωμενους motley headliners???ποιος τους ειπε οτι μας αρεσει η η κορη του αρχηγου και μας την φερνουν ρε ???ποιος???ειμαστε μια ζωη ο τελευταιος τροχος…η μονη μας ελπιδα ως μεταλ κοινο να ερχονται στην χωρα μας σε ενα φεστιβαλ τρανταχτα ονοματα αρχιζει να χανεται…αυτο ειναι φλωροwave…δεν ελπιζω σε τιποτα πλεον φαινεται δεν πρεπει να περιμενεις τιποτα απο τετοιους αχρηστους διοργανωτες…μακαρι να πατωσει και να μπουνε μεσα…μη σωσει και ξαναγινει φεστιβαλ σε αυτη τη χωρα…[-X[-X[-X
Εντελώς λάθος νοοτροπία όμως…
και η πλάκα είναι ότι όλοι τα βάζουν με τους Killers και τη Duffy που είναι τα μόνα φρέσκα ονόματα φέτος:p
Εμενα το billing μου φαινεται καλο…Ισως θα μπορουσαν να προσθεσουν κανα 2 ονοματα ακομα…Να μην ξεχναμε και την μειωση της τιμης του εισητηριου(οχι οτι γλειφω την didi αλλα να λεμε και τα καλα…)Εγω λοιπον μια φορα ψηνομαι να παω…
Δεν είναι μόνο αυτό αλλα και το εαν θέλω να λέω ότι έχω ένα αντιστοιχο φεστιβαλ με τα ευρωπαικά πρέπει να αποδεχτώ οτι θα απευθύνεται σε πολλούς, άρα και στους “φλώρους” και όχι μόνο σε μένα και σε όσους αυτοπροσδιοριζόμαστε ότι ακούμε κανονική μουσική και όχι μαλ…κιες. Αρα έκει που θα παίζουν οι Slayer ποιο δίπλα μπορεί να παίζει η Duffy, πιο πριν μπορεί να εμφανιστούν οι Χιμ (και φυσικά θα πρέπει να επιζήσουν) και πιο αργα τη νυχτα ο DJ Otinanai. Aμα το φεστιβαλ απευθύνεται σε ένα μικρό κλειστό κύκλο τοτε θα έρχονται όλο και περισσότερο οι ίδιοι και οι ιδιοι για να υπάρχει το μικρότερο ρίσκο…
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά ποια μείωση του εισιτηρίου; Πέρυσι θυμάμαι η metal μέρα είχε 50 ευρώ, η μέρα με τους offspring 45 και η μέρα με patti smith 30. Αν εξαιρέσεις την τελευταία μέρα (που έτσι κι αλλιώς 2 ξένα ονόματα είχε και 1 ελληνικό οπότε λογική η τιμή) δε φαίνεται να ρίξανε και πολύ τις τιμές.
- Duffy και θα ήθελες νομίζω να είχες τη φωνούλα της
- ούτε οι Killers ούτε η Duffy παίζουν μπουζοκομουσική
- και οι 2 καλλιτέχνες κινούνται στο φάσμα της ροκ μουσικής που (ω έκπληξη!) έχει κι αυτό ακροατές και οπαδούς!!!
- και οι 2 καλλιτέχνες αυτοί είναι τα μόνα φρέσκα ονόματα στο φετινό RW και όπως και να το δεις, έχει σημασία να έρχονται για λάηβ καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή (και όχι 20 χρόνια πριν) είναι μεγάλα ονόματα σε όλο τον κόσμο (ή την Ευρώπη, whatever)
- άπειρο
- άπειρο επίσης
Βασικά το σημείο-κλειδί του ποστ σου είναι εκεί με τους “φλώρους”. Ε πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι η μουσική που ακούμε οι περισσότεροι από δω μέσα (μιλάω για τη μεταλ σε όλο το φάσμα της) δυστυχώς είναι η μουσική που μαζεύει τους πιο πολλούς πωρωμένους-με-κακή-έννοια οπαδούς. Δεν μπορεί δηλαδή οι απόψεις για το RW έν έτει 2009 να είναι ότι “έλεος ρε παιδιά, πρέπει να ακούσουμε αγνό και ανόθευτο μέτσαλ και όχι αυτά τα πώς τα λένε τα αλτέρνατιβ τα γκέης”.
Και οκ στην τελική κάποιοι είναι κολλημένοι 200 χρόνια πριν. Ε τουλάχιστον ας μη ζητάνε πιστοποιητικό μουσικών φρονημάτων από τους υπόλοιπους. Απλά μην πάτε στην “γκέη” μέρα
Η μέρα με Duffy και Killers πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τους φίλους του πιο mainstream ήχου…είναι ονόματα του σήμερα που παίζουν παντού και πουλάνε. Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει στην μεταλ μέρα. Μην μου πείτε΄το παραμύθι με τους Crue που παίζουν σε ξένα φεστιβαλ γιατί δεν παίζουν σαν Headliners και υπάρχουν και άλλα 20-30 ονόματα πολύ δυνατά.
Σκατά line up.Λές και είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε ότι πουλάει στην Αγγλία.[-X
Τουλάχιστον να φέρουν τους Slipknot μόνους τους,και όχι στο χωράφι.
Ούτως η άλλως όμως για φέτος αυτό που θέλαμε θα το δούμε (AC DC),οπότε είμαστε καβατζωμένοι.
Άντε του χρόνου πάλι μήπως φιλοτιμηθούν και φέρουν τίποτα Peppers.
Nαι και πάλι να μαλώνουμε γιατι εδω δεν θα γίνει sold out όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο πλην του Ελλαδισταν…
#-o#-o#-oΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ …
- 1000000!!! :lol::lol:
Ναι ρε φιλε πεστα. Ειδικα οταν ξεκινησε το ροκγουειβ ηταν γεματο στις μεταλ μπαντες . Αφου στην αρχη metalwave το ελεγαν και μετα αλλαξε. Οσο για την μποζουκοκατασταση τι να πω. +10000000
Δηλαδη αυτον τον Κιαμο τι τον ηθελαν? Ελεος
Και εδω +1000. Δηλαδη ρε πουστη μου τι πραγμα ειναι αυτο? Να μην εχουμε ενα φεστιβαλ δικο μας της προκοπης οταν φανς αλλων μουσικων οπως jazz, alternative rock, classic rock, electronica εχουν 5 και 6 να πηγαινουν καθε χρονο? τι ρατσισμος ειναι αυτος με το μεταλ? αμαν πια.
Οσο για το φλωροwave εισαι ο πρωτος που διαπιστωσες το πραγματικο προβλημα του rockwave και θα σε συγχαρω. Δεν ειναι ουτε η διοργανωση, ουτε ο χωρος, ουτε ο αριθμος των συγκροτηματων, ουτε αν τα συγκροτηματα αυτά κανουν κατι αξιολογο αυτην τη στιγμη. Ειναι οτι δεν φερνει αρκετα σκληρα ονοματα.
Μαζι σου!