Μαγκες οπως και να το κανουμε,οτι και να λεμε,οσο και να λογομαχουμε,οσο και να μην συμφωνουμε σε πολλα,το θεμα ειναι ενα. Η DiDi music τοσα χρονια μας κοροιδευει και οσο περναει ο καιρος αυτο φαινεται ολο και περισσοτερο. Θα αναφερω φια αλλη μια φορα τις 2 συνεχομενες χρονιες με headliners τους Twisted Sister που οσοι ηταν και το θυμουνται,οκ την 1η χρονια,αλλα η 2η χρονια ηταν απαραδεκτοι. Δεν νοηται ROCK φεστιβαλ ( τουλαχιστον ετσι θελουν να το λενε ) και να παιζουν ολα τα ειδη μουσικης. Επισης εγω δεν εχω δει σε καμια αλλη χωρα που υπαρχει αντιστοιχο φεστιβαλ ( ο Θεος να το κανει φεστιβαλ το δικο μας ) και σχεδον καθε χρονο να φερνουν τα ιδια και τα ιδια συγκροτηματα. Φερνουν τους Placebo που οι τυποι ερχονται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μονοι τους. Κακα τα ψεματα απο οργανωση ειμαστε τελευταιοι και θα παραμεινουμε εαν δεν κανουν το μεγαλο μπαμ. Οργανωση δεν ειναι μονο τα συγκροτηματα που θα φερουν,οπως π.χ. ΚΥΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ τον ταπητα που ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ περσυ και πνιγηκαμε στην σκονη. Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΙ για να μην πω τιποτ’αλλο. Οποτε μαγκες αφηστε τις κοντρες,οποιος γουσταρει παει οποις δεν γουσταρει δεν παει. Ας κραξουμε αυτος που το διοργανωνουν και οχι μεταξυ μας. Ο καθενας ακουει το ειδος που του αρεσει,τελος! Εγω παντως θα παω και φετος και ας μην με καλυπτουν τα συγκροτηματα. Θελω να ξαναδω Wasp & Arch Enemy.
:bow2::bow2::respect::respect:
[SIZE=“1”](λογική μπετόν αρμέ …)[/SIZE]
επιχειρηματολογία ο wylde πάντως ε. του βγάζω το καπέλο.
κατά τ άλλα, μας έχει φάει η επανάληψη και η σιγουράτζα. ακόμα κ για τζάμπα το σκέφτομαι (τουλάχιστον για τη μέταλ μέρα).
ΕΝΤΑΞΕΙ… 8)8)8)
παιδιακια με την ιδια λογικη ουτε το μεταλ ειναι ροκ και καποιος που ξεκινησε να βλεπει ροκγουειβ απο τα πρωτα χρονια και ειδε τις μεταλ μερες να γινονται 2 μπορει να πει “καθιστε ρε παιδια, δεν ειναι μεταλ φεστιβαλ, ροκ ειναι” και απο την δικια του οπτικη γωνια να εχει και δικιο. Αν ειναι να το παμε ετσι ας γινεται καθε χρονο το ροκγουειβ με ονοματα αποκλειστικα απο τον ροκ χωρο, κλασικ, προγκρεσιβ, αλτερνατιβ και οτιδηποτε εχει τον ορο ροκ και ας πηγαινουν οι μεταλαδες σε MMD και αντιστοιχα φεστιβαλ που ειναι ΜΕΤΑΛ. Επειδη ομως στην Ελλαδα δεν εχουμε τοσο μεγαλο κοινο για πολλα διαφορετικα φεστιβαλ οπως σε αλλες χωρες, καλο ειναι να ερχονται ονοματα απο πολλους χωρους απο την στιγμη που μπορουν να μαζεψουν κοσμο. Γιατι οκ η duffy δεν ειναι ροκ, αλλα με την ιδια λογικη και οι Γκογκολ ειναι πανκ, ο μοπυ ειναι ηλεκτρονικη, ε δεν εμεινε και κανενας να παιξει.
Μην κάνεις τέτοια αστεία.
ΣΩΣΤΟΣ …οσο για το τελευταιο που εγραψες ενα εχω να σου πω!!!ειναι πολυ νεοι για το ελλαδισταν οι peppers:D:D φιλε μου…απο 60 και πανω ως μεγαλη μπαντα εχεις προσβαση εδω περα…θελουν να μαζευτουμε χιλια ατομα απεξω και να φανε το κραξιμο του αιωννα να το δουν και τα καναλια και να γινουν ρεζιλι οι αχρηστοι…
#-o#-o#-o ΡΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ…
Τα επιχειρήματα σου δεν πιάνουν μία μπροστα στου WYLDE.
αυτη την στιγμη φτυνουν το μεταλ κοινο που αυτο και τα λεφτα του που εχει δωσει ολα αυτα τα χρονια που υπαρχει αυτο το κωλοφεστιβαλ εκανε μαγκα την didi που τα οικονομησε και τωρα αντε γεια στο μεταλ κοινο…με το μεταλ εγινε γνωστο …καταλαβες…[-X[-X[-X
Ρε φίλε όμως από ένα σημείο και μετά καταντάς γραφικός. Δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση. Αυτό φέρνει κι αν σ’ αρέσει.
Φτυνουν το μεταλ κοινο επειδη εβαλαν μια σοουλ τραγουδηστρια στην ροκ μερα?
H μεταλ μερα εκει ειναι δεν εφυγε.
το απο ενα σημειο και μετα μ’αρεσε
Η Χρονια του ποζερ φετος!
καλη διασκεδαση οσοι πατε…Δεν ειμαι τοσο τρελος να κατεβω μονο για voivod.
+1000000000000 :yes::yes:
Εγω θα ηθελα να μαθω και κατι αλλο. Με ποια κριτηρια διαλεγουν και επικοινωνουν με καποιο συγκροτημα για να ερθει να παιξει στην Ελλαδα,να ξερουμε και εμεις ρε παιδια,αμα ειναι να σταματησουμε την μουρμουρα καθε χρονο. Με το κριτηριο της ηλικιας,των δισκων,το αν ηρθαν και περσυ,αν απλα παιζουν μουσικη,ΤΙ???
εγώ λέω να κλείσουμε και την Εθνική Οδό. :lol:
Παίδες χαλαρώστε. Κανείς δε σας υποχρέωσε να πάτε ροκγουέηβ.
Τόσα λάιβ έχουν ανακοινωθεί. ΚΑΝΕΝΑ πια δε σας ενδιαφέρει???
Ή μήπως ακούτε ΜΟΝΟ σλιπνοτ και Λαμπ οφ Γκοντ, οπότε ναι, στην ξεραϊλα φέτος?
Για όσους γκρινιάζουν για τη Ντάφι, ρίχτε μια ματιά στον τίτλο του θρεντ.
Ή μήπως πέρσι δεν πήγατε πριστ γιατί δεν καταδεχτήκατε να τους δείτε στο ίδιο χεστιβάλ με μανού τσάο?
Λίγη σοβαρότης παρακαλώ.
ναι οντως αλλα περσι ηταν αρκετα ποιο δυναμικο το ροκγουειβ
περα απο judas επαιξαν μορμπιντ καβαλερα οπεθ και καρκαςς
φετος εχτρεμε ειναι μονο οι αρκ ενεμυ και αντε voivod.
τεσπα δεν οφελει να συγκρινουμε το περσινο με το φετινο
οποιος δεν γουσταρει δεν παει.
προσωπικα καλα εκαναν και εβαλαν νταφυ την μια μερα…θα τα οικονομησουν πιστευω…
αλλα στην επομενη με μοτλευ κρυε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι…
Να απαντησω στο ερωτημα του βασιλη7, φερνουν τα πιο τρανταχτα ονοματα που θα τραβηξουν κοσμο.
Να βγαλουν λεφτα θελουν, οτιδηποτε αλλο τους αφηνει αδιαφορους.
Γι αυτο Wylde, ξερεις που σε εχουν κι εσενα και το μεταλ κοινο γραμμενους οι DiDiδες?
Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινα ακομα και για αυτούς.Τώρα θα πάω μόνο αν δέν φέρουν Slipknot σκέτους και πάλι για να πειστώ θέλω η Children of Bodom ή Machine Head…
ναι ναι σιγουρα το ξερω που με εχουν γραμμενο…γι αυτο του χρονου wacken και θα χω δει οτι θα δει η ελλαδα τα επομενα 5 χρονια σε μεριδες του ενος…αν το δει και αυτο…
εξαρτάται από ποια μπάντα θα τραβήξει κόσμο, πόσα ζητάει, αν είναι στις γύρο χώρες τις μέρες του φεστιβάλ …
τα κάνουν μια σούμα και βλέπουν τι θα τους αποφέρει μεγαλύτερο κέρδος / ασφάλεια στην επένδυση τους (= όχι χασούρα …)
και στα περισσότερα μεγάλα φεστιβαλ έξω κάποια μεγάλη και γέρικη μπάντα έχουν για headliner (αυτό που λέγαμε ασφάλεια επένδυσης…)