Ρε να σας πω κάτι? Όποιοι δε γουστάρετε μην έρθετε κι αφήστε εμάς τα κωλοποζέρια να πορωθούμε με τα “μπαγιάτικα” κομμάτια του καλύτερου άλμπουμ του 2008. Μη μας πρήζετε τα ούμπαλα.
Επειδη δεν πολυσκαμπαζω και δεν καθισα και να διαβασω ολο το τοπικ…
Τα ονοματα των τριων ημερων ειναι οριστικα ή μπορεις να υπαρξουν καποιες ακομα προσθηκες;;
Θα υπάρξουν και κάποια ακόμα ονόματα.
“Συμπληρωματικα” ομως, ας πουμε.
Οι headliners (αν μπορουμε να πουμε κατι τετοιο) ειναι στανταρ;;
Motley είναι headliners.Οι Slipknot δεν ειναι με τίποτα στο rockwave#-o.Καλύτερα θα τους δούμε μόνους.
Συγνωμη αλλα με τα ονοματα που φερνουν φετος,μονο κοσμο δεν θα μαζεψουν,εκτος και αν το λες ειρωνικα αυτο. Τρανταχτο ονομα η Harris ή οι Placebo? Δεν νομιζω…Για το αλλο θα συμφωνησω,οτι πανε για τα λεφτα και δεν τους νοιαζει κατι αλλο.
Ένας απο τους λόγους που δεν πήγα πέρσι στους Priest ήταν και αυτός. Αν τους είχε μαζι με Motley Crue, Wasp και τίποτα Def Leppard, ΒΟC σε μια συναυλία αντι καθενας ξεχωριστά θα μιλάγαμε για πραγματικά μεγάλο event…
Οι Πλασίμπο είναι για τον πέο αλλά έχουν πάρα πολλούς οπαδούς.
Βασικά σχεδόν όλοι π έφεραν εκτός των Motley ειναι για τον πέο.
fixed
το billing ου festival δεν ειναι αυτο που θα τραβηξει κοσμο κ αυτα τα συγκροτηματα εχουν απηχηση αλλα δεν ηταν αυτα που θα ηθελε το συνηολο του κοσμου!!
Να σε εβλεπα πως θα εκανες αμα δεν ερχονταν και οι Motley που σου αρεσουν…:-k
Παντως πλασιμπο και κιλλερς ειναι αυτη την στιγμη τα τοπ ονοματα στην παγκοσμια μουσικη βιομηχανια…και στην Ελλαδα ομως εχουν τρελλη απηχειση.Ε οπως και να το κανουμε αυτοι ειναι οι κραχτες του φεστιβαλ και για αυτους θα παει ο πολυς κοσμος…σιγουρα οχι για arch enemy kai wasp…
Eεεμ για ποιο CDακι λεμε…? χαχαχα:-s
ΕDIT: dexter_ <<----κλασσικος μεταλλας που γουσταρει να παει Rockwave για Duffy…θεε μου οτι να ναι!!!Φιλε εγω πιστευω οτι η Britney Spears ειναι καλυτερη (αααχ μακαρι να την δουμε live,καγκελο θα πιασω!!!):lol::lol::lol:
Πολυ κακο για το τιποτα.Το περσινο line-up δεν ηταν καλο!
Ναι το λεω εγω που το ευχαριστηθηκα.Παρα ηταν καφρικο.
Απλα μην γκρινιαζετε ολοι.
Καλα να περασετε οσοι πατε.
Εγω για 40-50 λεπτα Voivod να ερθω απο Πατρα σε περιοδο εξεταστικης
δεν ψηνομαι.
να σου και ο πεοσφόρος.
πρώτα είναι η μουσική, μετά η μεταλ μουσική. πόσο πιο απλά δλδ. ας μιλήσουμε για το metalwave
2 πράγματα:
1. LUCIFER |ΕΩΣΦΟΡΟΣ| is here sucking teh blood into your hurts,the fire is still burning alive. Pray to L U C I F E R tonight.This is YOUR NIGHT!
…
τεχ μπλαντ ιντου αουρ HURTS.
2. Ξέρεις πολλούς ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ που γουστάρουν να πάνε RW για Duffy? Ή απλά πήγες να πεις εξυπνάδα και πέταξες κλανιά απ’ το στόμα;
Φιλικά 8)
Δεν ξερω τι σας λενε οι γονεις σας μερικους απο δω μεσα αλλα η μαλακια δεν τυφλωνει. Ισα ισα που ειναι απαραιτητη για να μην συσσωρευεται το σπερμα και καταληγει στον εγκεφαλο.
Σκάσε μη σου πιω τεχ μπλαντ ιντου γιορ hurt ε!
Kαλα εσενα σε ταπωσαν πριν οι αλλοι απ΄οτι ειδα καλα,νο ρισον να σε ταπωσω δεν το πα για εξυπναδα!
Αλλα αμα μου λες οτι ειναι καλη η Duffy και οτι εχει και φωναρα…γαμα το δεν το κατεχεις…ακου κανα Thrash till death σε διασκευη απο Θωδη…