Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Και εγώ την θεωρώ ακατάλληλη για headliner σε rockwave και όπως καταλαβαίνεις τα κριτήρια μου δεν έχουν να κάνουν με “μεταλοσύνη” κλπ. :stuck_out_tongue:
Θα προτιμούσα κάποιον καλλιτέχνη που να μην έχει κάνει απότομη επιτυχία, να ξέρουμε πως μπορεί να παίξει καλά live κλπ.
Θα ταίριαζε καλύτερα στο πρώτο Fly Beyond. :wink:
To στοίχημα της Didi είναι αν αυτό το κοινό που στοχεύει θα πάει στην Μαλακάσα. :wink:

Στο τελος θα κατηγορηθω για δικηγορος της παπιας:p

Δεν ειναι headliner, ειναι 2ο ονομα (ναι στο εξωτερικο θα ηταν 4η). Και ειναι support στους Killers που χτυπανε headlining σε fests οπως το Werchter… Αμα ηταν support στους Motley Crue θα εκραζα και εγω πιθανοτητα την ανομοιογενεια. Αλλα μιλαμε για μια μερα που οπως ανεφερες απεχει απο το target οχι του μεταλλα μονο αλλα και του συνηθισμενου ροκα… Εγω θα παω βεβαια:p γιατι την θεωρω την πιο “φρεσκια” ημερα απο τις 3

Πρώτον, δεν υπάρχει τίποτα πιο φρέσκο από Γκόγκολς.
Δεύτερο, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΜΟΤΛΕΫ ΚΡΟΥ, ΜΑΓΚΝΕΤ και λοιπών γαμώ το κιέρατο!

Θεούλης!

Όποιος δε γουστάρει Duffy να το γραψει στο άλλο θρεντ, εκτός και αν είστε τόσο σκληροί μεταλλάδες που ούτε να κάνετε κλικ πάνω του δε μπορείτε. Ας μη ξεφεύγουμε με συζητήσεις που μπορούν να γίνουν στα θρεντ των άλλων ημερών του Rockwave.

Και όπως είπε ο Deathster, πέρυσι είχε περισσότερα κάφρικα ονόματα, φέτος έχει ποζεράδικα. Τόσα λαιβ γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, το Rockwave περιμένετε για να ξεδώσετε?

Ε!Ε!
Ολα κι ολα μετα τον Lars…:wink:

Παντως ειναι ενα μετριο line up αλλα με αρκετα καλη τιμη,τουλαχιστον για didi δεδμομενα…
Παντως μου τη δινουν καποιοι που δε σταματανε να κραζουν και βγαζουν το αχτι τους,ειπαμε δε σαρεσει,δεκτο,το κραζεις σε 1,2 αντε και 3 ποστ αλλα φτανει.Λες και η didi μας εχει συνηθισει στα απιστευτα φεστιβαλ,τωρα θα τη μαθουμε…:roll:

Ελπίζω πάντως ότι θα ανακοινώσουν άλλα 4-5 ονόματα.
Αλλιώς θα είναι πισωγύρισμα σε σχέση με πέρυσι…

ntaksi apo auta ta pio polla xoume dei ola…

alla den me peirazei katholou mia epanalipsoula se monster magnet kai wasp…

kai voivod goustaro foul na do…!!!

alla allou ine to thema ekeinh tin imera…

motley re nouniaaaaaaaaa!!!

oi alles imeres psiloadiafores kai mono gogol tha goustara na do alla mes stin eksetastiki kai me tsimpimeno eisitiriaki den to nomizo…

ante na doume ti allo tha ferei mesa sto xorafi i didi…:-k

:lol3::lol3::lol3: απο τωρα γελαει:lol::lol::lol:

Πείτε το και σε μας να γελάσουμε =)

Ε όχι και -ούλης…:slight_smile:

Και γιατι παρακαλαω εναντιωνεστε στο να ερθουν ονοματα που εχουν ξαναερθει…??..Οσοι πηγαν θα ξαναπανε…Και Twisted Sister να ξαναερθουν γιατι οχι…??..3 χρονια εχουν να ερθουν…Δεν ειναι πολλα ειπατε…??

Δηλαδη οι Scorpions & Maiden ποτε να ξαναερθουν παρακαλω…??

Και για να μην παρεξηγηθω σας το λεω εγω που δεν με νοιαζει αν θα σκασουν Sister εδω γιατι θα τους δω εξω και φυσικα θα πηγαινα ξανα και ξανα Scorpions & Maiden…

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η λογικη ‘‘βαζω κατι στο κεφαλι μου και αν δεν το φερουν ειναι γτπ το φεστιβαλ’’ δεν στεκει…

Ο καθενας κανει τις επιλογες του και αν δεν γουσταρει απλα δεν παει…Τα ξαναειπαν και παραπανω…

Ειναι ωραιο να ερχονται ονοματα που εστω εχουν ξαναερθει προσφατα Ελλαδα…Δηλαδη οι παλαιοτεροι που κυνηγουσαν συναυλια εδω με το δικανο τι να πουν…??..Ας μην ειμαστε αχαριστοι…

Φυσικα δεν υποστηριζω τους ντιντιδες γιατι αυτοι με χαλανε σε αλλο…Ομως το καθαρο θεμα ‘‘Ονοματα’’ και μονο εχει βελτιωθει πολυ τα τελευταια χρονια…Την οργανωση και τα αλλα αφηστε τα…Ειναι πικρη ιστορια…

Οποτε χαλαρωστε και καντε προγραμμα…Για ολα…Δεν προκειται να αλλαξουν τα ονοματα επειδη ξενερωσατε μερικοι…Αυτα ειναι…Σε οποιον αρεσουν καλως…Σε οποιον οχι καλες διακοπες…!!

Βασικά, όπως είπα και αλλού, αν έφερναν 15-20 ονόματα όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι.

Σωστος!!:slight_smile:

Έστω 15 ονόματα άνετα μπορούσαν να τα φέρουν,μιας και έχουν και 2 σκηνές.Δεν πιστεύω να ανακοινώσουν άλλα 10 ονόματα,με την καμία.Άντε άλλα 5 και πολλά λέω.Ξέρουμε πότε θα τα έχουμε?Προς το τέλος?

Now playing: Shinedown - 45
via FoxyTunes

Δηλαδη ρε παλικαρι, μιλας για ταπωμα στην Dexter, ενω με τα δικα σου ποστ περι blackie, joey, lars, γελουσαν ολοι για αρκετες σελιδες…!!

Συγκεντρωθειτε.

όχι δεν θα ήταν … :wink::wink:

Ποτε δεν θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι…ΝΟΜΟΣ…!!

Eγω αν κοιταξεις καλα ειπα δεν ξερω τα ονοματα των μελων της μπαντας…και δεν ειπα ποτε ο blackie ειναι drummer,ειπα δεν συγκρινω κανεναν drummer με τον joey…γιατι μου ειπε σιγα (“τι εγινε αμα δεν παρεις αυτογραφο”)
Ισως εγινε μπερδεμα με την διατυπωση που εκανα…και εγινε τοσος ντορος,ενταξει τι ισως,δεν το διατυπωσα καλα…αλλα αυτος λεει οτι Η Daffy εχει φωνη και μια χαρα μας εκατσε στο Rockwave
Eνταξει απο εκει και περα…:wink: τι αλλο να πω δηλαδη(+το οτι δεν σαρεσει ο Λαρς δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλος και δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο η κατι τετοιο…αν κανω λα8ος δειξε μου το ποστ…)

Δεν λεω οχι να φερνουν μπαντες που εχουν ερθει προσφατα αλλα οχι και να ναι αυτες οι βασικες μπαντες.Η μεταλ μερα εχει 6 μπαντες απο τις οποιες η μια ηρθε μεσα στη χρονια(MM),οι αλλοι ερχονται 3η φορα σε 4χρονια(WASP)και οι Arch Enemy ηρθαν πριν εναμιση χρονο.Και να πεις οτι ειχαν κατι καινουριο να μας δειξουν…
Και βαλανε κι αλλη μια που 1ον ξαναηρθε περυσι 2ον δεν εχει σχηεση με το μεταλ.

τι το συνεχιζεις?#-o