Σιγουρα οσο πιο πολλα ονοματα τοσο το καλυτερο. Τελοσπαντων ρε παιδια οποιος γουσταρει παει. Γιατι θα πρεπει να υπαρχει αυτη η διαμαχη στα καλα καθουμενα? Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει φετος το φετιβαλ και δεν με νοιαζει. Ειμαι και απο μακρια που να κατεβω. Αν βεβαια ειχε πραγματικα μεγαλα ονοματα ευχαριστως να κατεβω αλλα με τετοιο line up δεν λεει να ερθουμε απο μακρια (προσωπικη μου γνωμη) και πιστευω οτι δεν θα εχει και παρα πολυ κοσμο να πω την αληθεια. Ειναι πως να το κανουμε φετος. Κατι δεν κολλαει. Δεν εχει το τεραστιο ονομα που θα τραβηξει κοσμο απο ολα τα μερη της Ελλαδας πλιν ελαχιστον εξαιρεσεων. Εχει και αλλα πραγματα να δουμε φετος…υπαρχει συνεχεια.
Και για να εχουμα καλο ρωτημα ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος αν γνωριζει. Αυτο που μου την σπαειι εμενα ειναι οι 2 σκηνες. Αυτες ειναι πραγματικα οι μαυρες τρυπες του φεστιβαλ. Τηι παει να πει 2 σκηνες? Με τοσα λιγα ονοματα? Αυτα στα μεγαλα φεστιβαλ ανα τον κοσμο γινονται που εχουν 30-40 ονοματα την ημερα (Sweden rock λεμε) οχι στο τελευταιο της ευρωπης για να μην πω κατι χειροτερο. Δηλαδη θα γινει μια απο τα ιδια με την αηδια που εγινε περσι? Παιζανε carcass η κατι αλλο και στην μεγαλη σκηνη επαιζαν η within temptation ξεκινοντας οι ανθρωποι με ελαχιστα ατομα απο κατω (και παιξανε παρα πολυ καλα ετσι? πολυ επαγγελματιες, αριστος ηχος, ωραιο προγραμμα χωρις να ειμαι φανατικος τα λεω αυτα).Τετοια καραγκιοζιλικια θα γινουν παλι? Δηλαδη θα πεσουν μαζι πχ. wasp VS monster magnet. γιατι αυτο το πραγμα δεν καταλαβαινω. Να μην μπορεις να απολαυσεις ολες τις μπαντες ξεχωριστα? αυτο το πραγμα το θεωρω μεγαλο φιασκο και εντελως ανεντιμο για ολους τους καλλιτεχνους εκτος επαναλαμβανω αν ειναι τοσες πολλες που δεν γινεται ολες να παιξουν ξεχωριστα. Συμφωνειτε ρε παιδια?
Kοιτα φιλε με το ονομα Rockwave ενας ανθρωπος που το περιμενει πως και πως σαν και εμενα και ακουγοντας ολο για Slayer,Testament,Slipknot,Lamb of God… εε λογικο δεν ειναι να ξενερωνεις αγρια??
Κοιτα ενα συγκεκριμενο κοινο (μεταλαδες/ροκαδες) που εχει συνιθισει να ακουει καλα ονοματα καθε χρονο στο Rockwave περιμενει και φετος κατι αναλογο…οποτε δεν παει ετσι οπως το θετεις,οτι οκ σιγα δεν παμε…
Αυτο εδω μονο ροκ δεν ειναι : http://www.youtube.com/watch?v=7SeQPjvo_VU&feature=related και αν θελαμε να ακουσουμε κατι τετοιο ας πηγεναμε καλυτερα στο Popwave
H αποψη μου παντα…
Και πραγματικα δηλαδη, ολοι εσεις που με μανια γκρινιαζετε και καταριεστε τον διοργανωτη, το rockwave περιμενατε ολο το χρονο για να δειτε κανα συγκροτημα ???:-k#-o
Τοσες συναυλιες γινονται μεσα στη χρονια !!
το Up The Hammers που απ’οτι βλεπω δεν το τιμησατε και πολλοι…
‘Μεταλλαδες’ σου λεει μετα…(τρομαρα σας).
Και σας φταιει τωρα το rockwave που δεν εχει φετος πολλα metal ονοματα που να σας αρεσουν.
Ειδικα τα 3 τελευταια χρονια εχουμε δει παρα πολλες και διασημες μπαντες απο το φθινοπωρο μεχρι την ανοιξη. Πηγατε ή περιμενατε να ανακοινωθει το rockwave…??#-o
οι σκηνές υπάρχουν λόγω των και καλά πολλών μπαντών που παίζουν …
βέβαια με τόσα λίγα ονόματα άνετα μπορούν να παίζουν εναλλάξ
από την άλλη έχουμε και το πρόβλημα της ΄ζέστης που με ντάλα ήλιο είναι κάπως να κοπανιέστε για την μπάντα που γουστάρεις … οπότε αναγκαστικά προ πρόγραμμα συμπιέζετε και οι μπάντες αλληλοκαλύπτονται …
το μόνο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να εναλλάσσονται χωρίς διακοπή και στην άλλη σκηνή να ετοιμάζετε η επόμενη μπάντα … (θέμε και 10 χρόνια για να τα στήσουμε … :?)
Ναι οντως ειναι αληθεια αυτο,μηγα να παρω εισητιρια για kreator 1 βδομαδα πριν την συναυλια και δεν ειχαν πουλη8ει ουτε 500 και μιλαμε για Kreator ετσι…Ενταξει ειχε Amon Αmarth,exodus(Πηγα φυσικα καγκελο ),εχουμε Destruction,Satyricon,Opeth,AC/DC… αλλα οκ πως να το κανουμε το καλοκαιρι αναβουν τα αιματα…του χρονου παλι
Και ένα σετλιστ από Μοτλευ στις 2/2 στο Σαν Ντιέγκο:
Kickstart My Heart
Wildside
Shout At The Devil
Saints Of Los Angeles
Mick Mars Solo
Live Wire
Too Fast For Love (First 2/3)
On With The Show (Last Half)
Louder Than Hell
Motherfucker Of The Year
White Trash Circus
Don’t Go Away Mad
Same Ol’ Situation
Primal Scream
Looks That Kill
Girls, Girls, Girls
Dr. Feelgood
Encore:
Home Sweet Home
ΚΟΛΑΣΗΗΗΗ:p αν και διαβασα στο melodicrock πως στην καλοκαιρινη (αμερικανικη ) περιοδια θα πεζουν ολο το feelgood λογω των 20 χρονων που εχουν περασει και το γιορταζουν. τωρα εδω τι θα γινει δε ξερω…ωραιο list παντως.