Λείπουν αρκετά. Αλλά δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς:p
Επίσης προτιμώ ενα μπεστ οφ σετλιστ, παρά όλο το δίσκο. Ας το κρατήσουν για τους αμερικανούς το Dr. Feelgood που τους βλέπουν και συνέχεια.
Λείπουν αρκετά. Αλλά δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς:p
Επίσης προτιμώ ενα μπεστ οφ σετλιστ, παρά όλο το δίσκο. Ας το κρατήσουν για τους αμερικανούς το Dr. Feelgood που τους βλέπουν και συνέχεια.
ακριβως . καλυτερα setlist απ’ ολα γιατι δεν τους βλεπουμε εδω και καθε χρονο 8)
Ερωτηση επειδη δεν ξερω τι γινεται εξω: Αυτο το να αγοραζεις εισιτηριο(φτηνοτερα επειδη το πηρες νωρις) χωρις να εχουν ανακοινωθει ολα τα ονοματα γινεται και στα φεστιβαλ εξω;
Θα κλεισουμε με Satyricon ποτε την συναυλιακη σεζον
Nαι, Glastonbury τουλαχιστον ετσι γινεται χωρις να εχει ανακοινωθει καν ουτε ενα ονομα… Αλλα ειναι σιγουρο παντα οτι θα εχει καλα ονοματα που αν δεν αρεσουν σε εσενα, θα βρεις ευκολα ατομο να το πουλησεις
Όπως θα έλεγε και ο Cartman:
They are not people, they are posers…:lol::lol:
Now playing: Shinedown - Trade Yourself In
via FoxyTunes
χαχαχα, επικές μάχες μεταξύ σκληροπυρηνικών metalheads που αγνοώντας ακόμα και το όνομα των μελών της αγαπημένης τους μπάντας, τσακώνονται για το ποσοστό λίπους που ΘΑ υπάρχει στα σουβλάκια του βρόμικου. Υποκλίνομαι δε στη φράση ‘Έλα στο τάδε Live να δεις πώς παίζεται το πραγματικό Metal’!!!.
Griechenland 03/2009…
Ρε,παδως τα ονόματα φετος δεν ειναι τοσο δυνατά όσο άλλες χρονιες ,λυπάμε αλλα φέτος,μάλλον δεν θα το τιμήσουν αρκετο το festivalί! [-X
Χα χα χα, καλό. Εδώ συμβαίνει το εξής εκπληκτικό: Από τη μία ζητάμε (γενικά μιλάω) 15 ονόματα, αλλά από την άλλη ξενερώνουμε που οι “τάδε” θα παίξουν “μεσημέρι”, με “ήλιο” για “45 λεπτά”. Ξενερώνουμε λοιπόν που οι δικοί μας παίζουν μεσημέρι ή απόγευμα, αλλά παράλληλα ρίχνουμε και ένα “Με 6 ονόματα, ο Θεός να το κάνει φεστιβάλ”. :dunno:
Παράλληλα, είναι ζήτημα αν το 1/5 (και πολύ λέω) από όσους διαμαρτύρονται πως έρχονται ονόματα που μας έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν, έχει όντως δει τα ονόματα αυτά.
Κοινώς, άκρη δεν βγαίνει.
Απλά καταλάβετε το εξής: Είμαστε πολύ λίγοι (σε αριθμό) για να δούμε φεστιβάλ, όπως κάποια από αυτά του εξωτερικού. Στην πραγματικότητα μάλιστα, θα έπρεπε να λέμε “Και πάλι καλά” για αυτά που βλέπουμε.
Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα μέρα. Όπως και να ‘χει βέβαια δεν πρόκειται να πάω φέτος. Το έχω αποφασίσει καιρό τώρα, απλά δεν θα κλαίγομαι για τα ονόματα που θα χάσω πχ. Το μέρος είναι δύσκολα προσβάσιμο, βήχεις για ένα 10ήμερο κάθε φορά και τα ονόματα δεν είναι κάτι τρομερό. Τα περισσότερα ονόματα έχουν ξανάρθει, δεν είναι κάποια έκπληξη (όπως θα άρμοζε σ’ ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας κατά την γνώμη μου).
Μπα, καθόλου περίεργο. Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα διαλέξουνε τη μεταλ μέρα και μια από τις 2 mainstream.
Μετά από τόση ξεραίλα δεν δικαιούμασταν και ένα ψιλιοκάφρικο φεστιβάλ???
Ρε πούστη μου γίνεται να μην είστε τόσο καμμένοι μερικοί?Κι εμένα με εξαίρεση τους MC και Voivod δεν άρεσε το line-up(τους λόγους τους έγραψα κάπου πιο πριν), αλλά έλεος!Μπορείτε να μην προσβάλετε τους άλλους λέγοντας οτι το τάδε γκρουπ είναι για τα μπάζα, οι άλλοι είναι νεκροπεθαμένοι, και στους παράλους δεν τους σηκώνεται?Κάποιοι τους γουστάρουν αυτούς που κράζετε!Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να εκφράσετε την άποψη σας.Πες οτι δεν σου αρέσουν απλά.Είναι ανάγκη να μας ζαλίζετε τ 'αρχίδια?Δεν φταίει το εκάστοτε συγκρότημα που δεν φέρανε κάποιους άλλους, αλλά ο διοργανωτής που έκανε την επιλογή.Κατηγορείτε όλοι το “Ελλαδιστάν” για την συναυλιακή κατάσταση στην χώρα αλλά εσείς οι ίδιοι είστε κλασικό παράδειγμα νοοτροπίας νεοέλληνα!Έχω μία απίστευτη αντιπάθεια για συγκεκριμένο boyband που αναφέρετε συχνά πυκνά σε διάφορα θέματα στο rocking, αλλά δεν τους έχω βρίσει ποτέ και προσπαθώ να μην προσβάλω τον άλλο που τους ακούει(και γι’αυτό δεν λέω και ποιοι είναι).
Δικαίωμα του καθενός είναι να λέει την γνώμη του, αλλά όχι και να προσβάλει τον άλλο!
Υ.Γ:Οι απόψεις είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία!
Ρε σχεδον οι περισσοτεροι που μιλανε για ‘‘Ελλαδισταν’’ ειμαι σιγουρος, οτι ουτε καν σκεφτηκαν να πανε στο Up The Hammers, οπου και περυσι και φετος ειχε φοβερα ονοματα…
Παιζει να ειναι και αυτο που ειχε πει ο Bleedin History: ‘‘Αμα ακουνε μονο lamb of god, slipknot και cob, οποιοι αλλοι και να ερθουν θα εχουν παραπονο’’
Oh yes…
Καλά το Up the Hammers μάμησε, αλλά και πάλι, αυτό είναι επιλογή του καθενός να πάει.Όσο για το δεύτερο που λες, προσωπικά ξέρω κάποια άτομα τα οποία γουστάρουν 4-5 συγκροτήματα αυτού του είδους και από εκεί και πέρα το χάος.Αλλά αυτούς δεν μπορείς να τους πεις οπαδούς κάποιου είδους μουσικής, αλλά κάποιον συγκροτημάτων μόνο.
Και επειδή είμαι σίγουρος πως θα παρεξηγηθώ, βάζω υπότιτλους για όσους έχουν επιλεκτικό διάβασμα(είναι καινούρια ασθένεια, των φόρουμ αυτή.Κατά την επιλεκτική ακοή/όραση).Δεν εννοώ κανέναν συγκεκριμένο από εδώ μέσα,και η εμπειρία που έχω είναι προσωπική.Κάποιος άλλος μπορεί να πει το αντίθετο.
+100
Kαι μη μένεις μόνο στο UTH, φέτος ακούγαμε τα απίστευτα για “συναυλιοδάνεια”, “πού να πρωτοπάμε”, “τόσες συναυλίες μέσα στο 2009”, και πίτσες μπλε, και με το που έσκασαν τα ονόματα του ροκγουέηβ άρχισε η γκρίνια για “Ελλαδιστάν”, “φτωχούς συγγενείς” και τα @@ μου κουνιούνται.
Και μετά βλέπεις λάιβ σαν των enslaved ξερωγω (που δεν έχουν ξανάρθει, κι ούτε πρόκειται μάλλον) να ακυρώνωνται λόγω μηδενικής προπώλησης. Ή άλλες μπάντες (από όλους τους χώρους) να έρχονται πρώτη φορά και να μη γεμίζουν το γκαγκάριν (για να μην πω και το τέξας). Αυτοί είμαστε!
Καλά μυαλά παίδες!
Φυσικα.
Το ειπα και πιο πριν, οτι τουλαχιστον τα τελευταια 3 χρονια εχουμε δει φοβερα συγκροτηματα !
Τι να αρχισω να πρωτολεω τωρα…
Συμφωνώ μαζί σου. Απλά στη Didi ξέρουν οτι ο μέσος έλληνας μεταλλάς δε θα ξεπέσει τόσο χαμηλά βλέποντας έναν εκ των Killers/Placebo μαζί με τη μέταλ μέρα.
+1000!!! Αψογος!!!
Παιδια…κοιταχτε φεστιβαλ απο 26 εως 28 Ιουνιου στο εξωτερικο που παιζουν:
Motley Crue,Slipknot,Marilyn Manson,Nightwish,Heaven & Hell,Disturbed,Dream Theater,Hatebreed,Killswitch Engage,lacuna coil,Volbeat,Paparoach,Blind Guardian,Anthrax,Vrivium,Mastodon,Sacredreich,W.A.S.P,Devil Driver,Epica,Jon Plivas Pain,Legion of the Damned,Lamb of God,Parkway Drive,God Forbid,Kataklysm,Pestilence,Gojira,Parkway Drive,Firewind,Laaz Rockit,Black Stone Cherry,Keep of Kalessin,Scar Symmetry,The Gathering,Samael,Dagoba,August Burns Red,Negura Buget,Taake,Eths,Wolves in the Throne Room… και ακομα δεν ανακοινωθηκαν ολα!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ!!! Κοιταχτε τι επροκειτο να γινει στο Βελγιο την ωρα που εμεις θα βλεπουμε την Harris…