Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Kαλα η αφισα του Headbangers Festival που ποσταρε ο SavagePumpkin ειναι ολα τα λεφτα !

Μanilla Road, Vicius Rumours, HELSTAR, Pretty Maids, Angel Witch, Lonewolf, Metal Inquisitor, Q5
:vibrate::vibrate:

Αυτο παιζει να ειναι το πιο σοφο ποστ του Λερι τοσο καιρο στο ροκιν.

Ε ναι και για τα δικα μου γουστα ειχε πολλα καφρικα ονοματα που δεν θα πληρωνα για να τα δω. Τι να κανουμε.

Δεν παιζει!

Λοιπον, επειδη το τοπικ εχει γινει ενα απιστευτο κωλοχανιο, να πεφτουν delete σωρηδον απο τους mods. Δεν γινεται να μπαινω και σε μια μερα να εχουμε 20 σελιδες εκ των οποιων οι 15 ειναι σπαμ και οφφ-τοπικ.

Χρόνια τώρα το Rockwave δεν είναι festival και δεν πρόκειται να γίνει. Εμένα με βόλεψε πάντως γιατί έρχονται οι Crue!!! Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαζόμουν να πετάξω στα καπάκια από Λονδίνο (ΑC/DC wembley) για Monza και Gods of Metal.

Πάντως αν μπορείτε πεταχτείτε μέχρι Graspop ή Gods of Metal. Eκεί βλέπεις festival και σε σέβονται, όχι σαν εδώ

Oνειρο!:stuck_out_tongue:

Αυτή την μέρα θα την τιμήσω αν δεν είμαι σε διακοπές =). Δεν είναι κανένα από τα συγκροτήματα στα αγαπημένα μου.Για τους Motley Crue και τους Monster Magnet (τους έχασα την προηγούμενη φορά) αν είναι θα πάω, έτσι στο χαλαρό, που τους ακούω ευχάριστα. Voivod δεν έχω ακούσει νότα,και Arch Enemy κατι ψιλά…
ελπίζω να μην είναι στην ίδια κατασταση με πέρσι το terra vibe…

Έχεις δει ποστ του Λέρη που να μην είναι σοφό?:-k

Ρε στα άλλα συγκροτήματα μπορεί να παίξει τίποτα με Jon Oliva’s Pain? Γιατί είδα ότι είναι Ευρώπη…

Ναι γιατί κι αυτοί έχουν να έρθουν πολύ καιρό.Θα το κάνουμε reunion των συναυλιών του 2008!:p:lol:
Κι εγώ θέλω να τους δω, γιατί τους έιχα χάσει, αλλά ,μην το γαμήσουμε το θέμα…:slight_smile:

Φυσικά και να τους ξαναφέρουν και αν ήταν να παίξουν τον επόμενο μήνα. Όσοι τους έχουν ξαναδει απλώς να μη πάνε, μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια.

ναι ρε παιδιά …
ας πάμε πάλι στις παλιές αγνές μέρες να βλέπουμε live αραιά και που (είπαμε δεν έχουμε και λεφτά …)
και όσο για τις μεγάλες μπάντες, αυτές μόνο ανά 10 χρόνια … #-o#-o#-o

on topic 27 παίζουν graspop τώρα το τι θα γίνει είναι άλλο θέμα …

edit freedom σε καταλαβαίνω …

Το θέμα είναι να μην δούμε τα ίδια και όχι να μην αρχίσουμε τα ίδια!ό’τι γουστάρει ο καθένας?.Αν είναι πιάσε μου κι εμένα μία Twisted, μία Nevermore, και μία χωριάτικη! :stuck_out_tongue: Ξεφτίλα θα ήταν κι ας δάγκωνα τα κάγκελα.¶λλο το ένα και άλλο το άλλο.Μην τα μπερδεύετε.

Τι σχέση έχει το να δούμε και καμμιά καινούρια μπάντα, με το να βλέπουμε live κάθε 10 χρόνια?:-k Δεν σας καταλαβαίνω…:?

Το τοπικ εχει γινει λιγο οτι να’ναι ή μου φαινεται…??

Και οχι μονο αυτο αλλα και πολλα αλλα στο θεμα Συναυλιες…

Μην ποσταρετε οτι να’ναι οπου να’ναι…Εδω ειναι το τοπικ για την 3η μερα του φεστιβαλ…ΤΕΛΟΣ…!!

Οτιδηποτε αλλο στα αντιστοιχα τοπικ…Ελεος μπαινουμε καθε μερα και εχουμε να διαβασουμε 30 σελιδες σε καθε τοπικ με τις 20 να ειναι τσακωμοι και ακυρα ποστ…

θα νακοινωθουν κ αλλα ονοματα σιγουρα για αυτη τη μερα?

Εσυ να πας να ακουσεις σακη ρουβα ασε τους μοτλευ κρου!!!:lol::lol::lΤραβα στην γιουροβιζιον καλυτερα!!!:p:p:Το εχεις παραδεχτει αλλωστε για τον σακη:D:D:

Tι εχει πει οτι του αρεσει ο Σακης??8O8O8O8O

θελω να αποδοσω τα ευσημα στις λογικες και μη κομπλεξικες φωνες που εχουν ποσταρει σε αυτο το τοπικ…
μπλιντιν, ρασπουτιν,μεταλοζ,κοζυ, φριντομ,λερι,τουιστεντ κτλ…οτι ειπαν αυτοι τα λενε ολα…

λογικα τιποτα ελληνες. παντως θαχει και 2 μεταλ μερα :smiley:

guys μια απορεια… οι wasp θα παιζουν ταυτοχρονα με τους motley crue?

Μπα,οι headliners περισυ παιζαν μονοι τους.Αλλα Carcass και Within Temptation για καποια ωρα παιζαν ταυτοχρονα(απο καθυστερηση στο προγραμμα μαλλον),αρα μαλλον θα γινει κατι παρομοιο με WASP και τους 2ους στη σκηνη των κρου.