Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Εμείς Wasp θα βλέπουμε…κι ας παίζουν οι Motley.
:p:p:p
Ελπίζω να είναι Wasp και κολλητά V O I V O D (καβάλα στο κάγκελο)

γιααααα πες μας εσυ…θα φερουν κανα αλλο μεγαλο ονομα μπας και τραβηξει λιγο κοζμο αυτη τη μερα η θα μαστε μεταξυ συγγενων και φιλων;;;

Ξέχασες το “εσύ που ξέρεις”:lol::lol::lol:.

ελα ρε μην εισαι κακος…μολις διαβασα ποστ αναλογο στο φημες θρεντ…εχει δωσει παρα πολλες εγκυρες πληροφοριες στο παρελθον ο ντριφτερ…

Άστον…
Το “μεγάλο” όνομα για εκείνη τη μέρα είναι οι Motley

συμφωνω…και μαγκνετ να συμπληρωσω…πιο πολυ ρωταω για καναν αλλο κραχτη…αλλα μαλλον πηρα τν απαντηση μου…η μηπως οχι…

Το μόνο μεγάλο όνομα που έχει απομείνει είναι για την 4η μέρα, που πιθανότατα θα είναι οι “9”…

αυτή τη στιγμή είμαι άμστερνταμ και είμαι σε κατάσταση νιρβάνας και με κάνεις χαρούμενο άνθρωπο:D

the time of the nine has begun get out of the way or you will suffer as one8)

Όπως…:-s

Leris, αν έχεις κάποιο θέμα μαζί μου μίλα με πμ καλύτερα. Μην χαλάς το thread.

Έχει κανείς playlist των crue από κάνα πρόσφατο live? Πείτε μου ότι θα παίξουν if I die tomorrow…

σιγουρα θα παιξουν κομματια απο το νεο δισκο αλλα λογικα κατι θα παιξουν κ απο τα παλια γιατι ερχονται κ πρωτη φορα:wink:

χτες παντως αυτα παιξανε…κ ομολογω εμενα με καλυπτουν
http://www.setlist.fm/setlist/motley-crue/2009/1st-mariner-arena-baltimore-md-3d6c57f.html

Το σετλιστ τα σπαει οπως παντα απο τους Μοτλευ…

Βεβαια και ενα Helter Skelter & Without You δεν θα με χαλαγε…Ας πουμε ας αφησουν απ’εξω την διασκευη Elvis…

Λίγο λίγα είναι τα κομμάτια του SOLA…

κ πως θα μας δειξει τις χορευτικες του ικανοτητες ο vince

κ εγω το προσεξα κ μου εκανε εντυπωση αλλα απ την αλλη δεν με χαλασε γιατι δεν με ξετρελενει ο δισκος

Καλό το σετάκι, αλλα ακόμα καλύτερο αν κάπου έκει στη μέση που κάνει κοιλιά έχωναν τίποτα Too Young to Fall in Love, Danger, Red Hot, 10 Seconds to Love να γουστάρουμε και το You’re All I Need για τα μέλια…

αυτο ακριβως…καλο το σετ αλλα μεις που τους βλεπουμε μια φορα τα 100 χρονια δεν θα μας πειραξει να μην ακουσουμε ελβις και κανα ντραμ σολο λιγοτερο ξερωγω και στη θεση τους να μπουν οι παραπανω κομματαρες που ανεφερες

Κανεις δεν ποσταρει πλεον εδω ε…??

Κι ομως του αξιζει να ειναι στην 1η σελιδα…Motley Crue ειναι αυτοι…