Ναι ρε φιλε, συμφωνω.
Αν δε πεφτει μεσα στην εξεταστικη και εχω παρεα θα ηθελα να παω…
Για μένα η καλύτερη φετινή συναυλία.
Εγώ έχω να πω, ποιοί Crue ρε? Φέρτε Sixx:A.M. να νγκαβλώσουμε.
Πω ζημιά…
Ας ξανανεβάσουμε πάλι το topic,γιατί έχω την εντύπωση, ότι στο forum γράφουν μόνο γεννηθέντες από το 1985 και μετά. (Υπάρχουν και φωτεινές εξαιρεσεις σε αυτές τις ηλικίες βέβαια)
Nikki Sixx και δε θα μείνει τίποτα όρθιο λέμε!!
Οχι ρε, οι φανς των Motley Crue ειναι αυτοι που γκρινιαζουν που θα ερθουν οι Slipknot στην Ελλαδα συμφωνα και με το Live report για την συναυλια τους στην Ελβετια.
Ενω αμα κοιταξεις το τοπικ τα 2/3 των σελιδων ειναι πρηξαρχιδιασμα των ΤΖΡΟΥ οπαδων που μας τα επρηζαν για τα “τελειωμενα ποζερια”. Ευτυχως που ανακοινωθηκε και η αλλη μερα του RW και μας αφησαν στην ησυχια μας.
Και ενα hell on high heels κολλαει στο setlist τους…:!:
αυτό αυτό…αν και πλέον κρατάμε και δυνάμεις για την 4η μέρα8)
βάλτε without you μέσα ρε!
Έεεεεετσι. Πολύ καλό, μπράβο ρε μεταλλοπατέρα. Συγγνώμη που είμαι μόλις 20 και τολμάω να ακούω μέταλ. Δε θα ξανασυμβεί. Αν δεν κλείσεις τα 30 τι να λέει; Ρε είστε σοβαροί ρε; Α ναι ξέχασα, υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, δε μας προσβάλλεις όλους… Μικρός είμαι ακόμα θα μάθω. Ε ρε κάτι κόμπλεξ που κυκλοφορούνε…
necromantia δεν σου φαγε κ τη γκόμενα. μια σωστή επισήμανση έκανε ο άνθρωπος - δεν είναι μεταλλοπατερισμός
ηρεμία ε
για να επανέρθουμε, καλό το set list…
Ακριβώς η απάντηση που περίμενα:D Που να άρχιζα να κατεβάζω και “ευχές” για Slipknot, Limp Bizkit, Linkin Park κτλ
Να κάνω και τις ευχές μου:
Απο Monster Magnet θέλω Melt και κάτι από το 4-Way που έλειπαν από το Gagarin.
Από ΓΟΥΑΣΠ θέλω ANIMAL (πλιιιιιιιιιιιιιιιιζ), Show No Mercy και MEAN MAN.
Motley ότι και να παίξουν προσκυνάω.
προβλεπεται μεγαλη μερα…ΧΑΜΟΣ!!!:yahoo:\:D/:dance:
Το Animal δε παίζει. Αλλά ένα Show No Mercy και On Your Knees τα θέλουμε!!
Περνώντας από τίκετ χάου κόζαρα την αφίσα που είχε Voivod 1ους και κόρη-βύσμα 3η.
Απύθμενα ξεφτιλίκια.
Παίζουν συχνά λάιβ το SNM?
Το Animal, ο Β.L. έχει δηλώσει ότι δεν θα το ξαναπαίξει live.
Τα εισητήρια βγήκαν?
Τι εκανε λεει?8O
Η μαλακια σπαει καρυδια σ’αυτη τη χωρα.#-o