αι καλα,η μπαλα εχει χαθει εντελως
ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!
Μαλάκες γίνεται χθες να πήρα το 0005? Είμαστε σοβαροί? ΜΟΤΛΕΫ ΡΕ!!!
ε γινεται ρε φιλε γιατι μπορει να ξεκινησαν να πουλανε απο το 500 ξερωγω…1000 φορες θα λεγονται τα ιδια και τα ιδια;;;;
αλλα μεταξυ μας μην περιμενεις να ειμαστε και πανω απο 4000…
Δε γίνεται γιατί πριν από 2 βδομάδες η κοπέλα μου πήρε το 1417:p
Επομένως είναι διαφορετικές σειρές κλπ.
Λίγοι και καλοί θα είμαστε, αλλά όχι και τόσο λίγοι πια:p
Edit: Βασικά εσύ πήρες το 50άρι, τα προηγούμενα ήταν 45άρια.
Ακόμα νομίζετε δηλαδη ότι ο αριθμός που λέει πάνω στο εισιτήριο είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής?
Οπότε άμα μετά από μένα αγοράσει εισιτήριο ένας στην Αθήνα,το χαρτάκι διακτινίζεται!Ουαου!
Δε διακτινιζεται???8O
Δεν ξερω,μπερδευτηκα!
Σε μας κανένα νέο?
επ!! Δεν εχω παρει ακομα εισιτηριο ( περιμενω το δωρο του Πασχα ) αλλα θα ερθω και εγω. Οποτε παμε στους 4001. Ολε ολε…
Too young to fall in love!!!
Τα πράγματα είναι απλά με τους ΜΟΤΛΕΥ…τουλάχιστον για μένα!Δε γίνεται να μη σου αρέσουν…είναι αναπόφευκτο:)
W.A.S.P και Monster Magnet τα σπάνε…
Δυστυχώς, δύσκολα πείθεις παρέα να σε ακολουθήσει στην ταλαιπωρεία της Μαλακάσας…αν δεν τρελλαίνονται για αυτούς που παίζουν…!!
To rockwave ειναι θεσμος και ο πανταζης να παιζει θα παω.Μονο στους μεταλλικα δεν πηγα εδω και 10 χρονια:p8):lol:
άμα παίξει Λεπά εγώ είμαι μέσα με τα χίλια (-βανίλια!) :lol:
Ξέρουμε κανά σέτλιστ WASP?
http://www.setlist.fm/setlist/wasp/2008/magic-circle-festival-bad-arolsen-germany-3d6c5cf.html
το πιο προσφατο που καταφερα να βρω τωρα κατα ποσο μπορει να αντιπροσωπευει την νεα τους τουρ δεν ξερω αλλα μακαρι οχι γιατι ειναι λιγα τα κομματια
μπα δεν νομιζω να παιξουν τοσα λιγα κομματια…headliners στη μικρη σκηνη ειναι…, ε του πουστη… μια ωρα τουλαχιστον θα παιξουν δεν μπορει…
τσίμπησα το μπιλιετάκι μου…
ξερει κανεις playlist απο monster magnet???
Μην παίρνεις κι όρκο ΓΟΥΑΣΠ είναι.
Το Δεκέμβρη έπαιξαν
[SPOILER]Dopes To Infinity
Crop Circle :bow2:
Powertrip
Twin Earth
Zodiac Lung
Third Alternative
Radiation Day
The Right Stuff
Negasonic Teenage Warhead
Space Lord
Superjudge
Tractor
Spine Of God :bow2: :bow2: :bow2:[/SPOILER]
Count me in!!
Tώρα η αντίδραση του παιδιού στο ταμείο,“ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥΥΥΥ!!” δεν ξέρω κατα πόσο είναι ελπιδοφόρα για την προπώληση…!