Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Οχι και τοσο θα ελεγα αλλα δεν με χαλαει…Λιγοι και καλοι…

Δε θα έχουμε μποτιλιάρισμα στην Εθνική και θα πάμε νωρίς σπίτια μας. Μια χαρά ρε!

Αν είναι να πάρεις αυτοκίνητο πες το μου να μην κυκλοφορήσω…

Ντάξει και πολλοί και καλοί εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε…Και για την συγκεκριμένη μπάντα θα πρεπε να ήταν πολλοί…τεσπα

We’ll Shout at the devil!!!
vas ετοίμασε το κολλάν σου:p

Κάπως έτσι λέω να έρθω:

Arch enemy και motley crue playlist παιζουνε??..soz ρε παιδες αλλα δεν επισκεφτομουν το φορουμ απο την αρχη και τωρα βαριεμαι να το διαβασω ολο…

Motley Crue , 16/3/2009 NY

Kickstart My Heart
Wildside
Shout At The Devil
Saints Of Los Angeles
Motherfucker Of The Year
Live Wire
Too Fast For Love
On With The Show
Jail House Rock
White Trash Circus
Don’t Go Away Mad
Same Ol’ Situation
Primal Scream
Looks That Kill
Girls, Girls, Girls
Dr. Feelgood
ENCORE:
Home Sweet Home

Arch Enemy δεν έχουν ξεκινήσει tour ακόμη.

ευχαριστω…

Καλό το set list των Crue…

1. Kickstart My Heart
  2. Wildside
  3. Shout At The Devil

ωραια ακουω τα 3 πρωτα τραγουδακια κ μετα την κανω…μην με πιασει κ η κινηση:p

θα μας πει κανα Ελληνικό ο Lee ή θα δράσει το ακροατήριο, όπως με τους Candlemass πιο παλιά… Ο Mesiah να λιώνει στη ζέστη φορώντας το ράσο και ένας δίπλα μου φωνάζει “χοντρέ, πάμε για σουβλάκια …!” :lol:

παιδια θα θελα μια πολυ χρησιμη πληροφορια…ειμαι απο βεροια και μαλακασσα δεν εχω ξανακατεβει…αυτη η μερα πεφτει καθημερινη και ετσι γονεις σουλευουνε και δεν μπορω να παω…αρα μας μενει το τρενο το οποιο εχει απο πλατυ εδω…εχει μετα φορα πουθενα εκει κοντα μετα το live κανα πλατυ ι γενικως τρενα…δηλαδη προτεινετε μου καποιο τροπο αν γινεται να ερθω με παρεα…

Φιλε να κατεβεις Αθηνα στο Σταθμο Λαρισης και απο εκει βαζει λεωφορεια η Sunway Travelπου σε μεταφερουν στη Μαλακασα.Δρομολογια και τετοια θα μαθεις παραμονες συναυλιας,Παρε ομως 1110 στον ΟΣΕ να μαθεις δρομολογια τρενων,βρες το τηλ.της Sunway ,μαθε λεπτομερειες και κανονισε αναλογως.

Φιλε να κατεβεις Αθηνα στο Σταθμο Λαρισης και απο εκει βαζει λεωφορεια η Sunway Travel που σε μεταφερουν στη Μαλακασα.Δρομολογια και τετοια θα μαθεις παραμονες συναυλιας.Παρε ομως 1110 στον ΟΣΕ να μαθεις δρομολογια τρενων,βρες το τηλ.της Sunway ,μαθε λεπτομερειες και κανονισε αναλογως.

Ανησυχουσα οτι δε θα βρω εισητηρια γιατι αργησα να το αποφασισω,αλλα απο οτι καταλαβα απο αυτα που λετε δεν παιζει τετοιο προβλημα,εεε…?Λοιπον σχεδον ολοι τα σπανε οποτε θα ειμαι και εγω εκει…:drunk::metal:

Ψήνομαι και εγώ πολύ…

το πως θα φυγουμε ειναι το θεμα…εχει μεταφορα???

Τσέκαρε τα πούλμαν της Sunnway Travel, 10 ευρά πηγαινε-ελα.

Επειδη το site τους εχει παραδωσει πνευμα , αν και οταν λειτουργουσε παλι δεν εγραφε για πακετα για rockwave , μηπως μπορει καποιος να στειλει τηλ. ή διευθυνση ?? Θα πρεπει να περασω απο κει για να κανονισω ε ??

SUNWAYS TRAVEL & SUNWAYS AVIATION
ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 15Α
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ, 10557 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-3234513 210-3234521 210-3234523 210-3234524
Fax: 210-3234518

Κάθετη στη Φιλελλήνων είναι η οδός αυτή.

κοντα στη σταση του μετρο στο συνταγμα,πηγαινε απο κει να συννενοηθεις στανταρ