Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

ελπιζω απο πλατυ να εχει μεταφορα πριν και μετα την συναυλια μπας και κατεβουμε…

το on with the show λετε να το παιξουν και δω;;;;; το θελω

σημερα τσιμπησα κ γω διημερο!!!γαμω,γαμω,γαμω!!

Παμε αδερφιααα !!! :metal: … Εγω κανονισα μ εναν καθηγητη μου , που εδινα στην εξεταστικη το μαθημα του στις 29 … να εξεταστω μονος μου γραπτα αλλη μερα :lol: …Λετε να ειναι και αυτος μεταλλο ??? :stuck_out_tongue:

ποια συγκροτηματα γραφει επανω?? τα γραφει ολα??

ti ginetai me ayth th sunways… pairnw 2-3 meres k den to shkwnei kaneis!!! exoun akoma 8eseis??

Ξερει κανεις setlist wasp??

Σας θελω δυνατους στους Motleys και μαλλον θα χρειαστει να κανουμε εισαγωγη πιπινιων γιατι τον βλεπω τον Tommy να παθαινει καταθλιψη αφου βγαλει την tit camera και ολες καλυβουν τα προσωπα τους.

Μπα, οι ποζερούδες είναι πιο “μπροστά” σε αυτά τα θέματα [νομίζω δλδ!].

down δεν γραφει!!!

Οι Down είναι την επόμενη μέρα :!:

Ειχε παρει διημερο … :slight_smile:

Οι 2 Ελληνικες συμετοχες της ημερας θα ειναι

Inactive Messhiah
Scar of the sun

Sorry αν το εχει αναφερει καποιος πριν απο εμενα αλλα δεν κοιταξα

To setlist των Motley αρκετά μικρό πάντως.[-X

πφφφφφφφ… τους δευτερους δεν τους ξερω αλλα αν ειναι σαν τους ινακτιβ τελειως ακυρες επιλογες…
βαλτε ρε μια πιο χαρντ ροκ μπαντα τοσες γαματες εχουμε…μια ζωη τα ιδια…

Το setlist των motley είναι πράγματι μικρό αλλα μας αρκεί!

Τώρα για τις τελευταίες συμμετοχές απλα θα συμφωνήσω με τον κύριο απο πάνω θεωρώντας τες παντελώς ξεκάρφωτες…βέβαια σκεφτόμενη ότι βάλανε arch enemy,voivod και lauren harris (την οποία και αναφέρω κυρίως λόγω αντιπάθειας!) δεν με ξενίζει η οποιαδήποτε άλλη επιλογή,η οποία και μου μένει παντελώς αδιάφορη.

Λίγα για τη κόρη του χέβι μέταλ:!:

Φαντάσου όταν θα γίνει η νύφη του Heavy Metal:p:!:

Να ρωτήσω κάτι…Τι ώρα περίπου βγαίνουν Monster Magnet, Motley Crue και WASP?..Αυτοί που ενδιαφέρουν εμένα δηλαδή…Γιατί ψήνομαι να έρθω αλλά αν είναι να χάσω κάποιον από αυτούς όχι…θέλω να δω αν προλαβαίνω να έρθω…

Monster Magnet κατα τις 8 πιστευω και Motley Crue κατα τις 10 … Wasp θα ελεγα κατα τις 7 με 7.30 … αν κρινω απο τα περυσινα …