Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Θενκς :slight_smile:
Νομίζω τους προλαβαίνω όλους :smiley:

επειδη ελειπα μερες ανακοινωθηκε και κανα αλλο ονομα?

Αυτα …:stuck_out_tongue:

α οκ!!ευχαριστω πολυ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4_bEP8LC3-k

ελα να ζεσταινομαστε…!!!

τελικα ο tommy θα φερει και την παμελα μαζι η μπα ? :lol::lol:

Ο Nikki τη καιτούλα μας ενδιαφέρει να φέρει:

Nομίζω ότι μετά τον ξυλοδαρμό δεν πρέπει να χουν και πολύ καλές σχέσεις!

ps:μην τα βάζεις έτσι απότομα σκιάζομαι

ερώτηση: ξέρει κανείς από Λάρισα αν παίζει καμία αυθημερόν εκδρομή όπως έγινε για AC/DC?
:roll:

Πωλούνται 2 εισιτήρια.40 euro το 1 ξεχωριστά η 70 euro και τα 2 μαζί. Οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm(κατά προτίμηση από Χαλκίδα ή Αθηνά)

[-X[-X[-X[-X η τατουατζου!!! σιγα…εχει γαματα τατου η ατιμη:!::!:

Πράγματι:roll:

Πεδες, εγώ θα είμαι εκεί και Motley Crue και Slipknot, αμα είναι κανείς που πάει και γουσταρει να συναντιθούμε εκεί να στίλει pm:D

Motley crue ΡΕΕΕΕ! ARGHHHHHHH

pπριν λιγο εδειξε η ΝΕΤ τους μοτλευζ…ελεγε για το λαηβ…και μαλιστα επαιζε το γκερλζ γκερλζ γκρλζ καθως και αποσπασματα απο το βιντεο κλιπ…καλα βεβαια εγιναν και οι απαραιτητες αναφορες στην παμελα αν θα ερθει κτλ κτλ…
παντως ηταν αστειο αφου η εκφωνητρια ητααν σαν να τα διαβαζε απο καπου και να ελεγε ‘‘καλα τι μαλακιες διαβαζω τωρα τι ειν ολαυτα’’…

συγγνωμη…υπαρχει πιθανοτητα να ερθει η παμελα μαζι του; αυτοι οι δυο δεν εχουν χωρισει;

αν δν κανω λαθως τα ξαναφτιαξαν τα παιδια…για περισσοτερα ψαξε γιουπι τζιαρ

Nα κάνουμε ένα petition ρε παιδιά να ρθει η κοπέλα…κρίμα είναι…ωραίες παραλίες έχουμε ωραίες θάλασσες,καλοκαιράκι…μια χαρά

ξερει κανεις setlist motley k wasp??? δεν βρισκω πουθενα…

W.A.S.P. θα ξέρουμε Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο πρωί, Motley Crue έχει ποσταριστεί μερικές σελίδες πιο πίσω:)

Ωραίο βγήκε το πρόγραμμα. Προολαβαίνω να πάω κάτα τις 8 για τον Blackie και καπάκι για τα κωλόπαιδα…