Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

μια χαρά το πρόγραμμα…

Mαλακια που οσοι πανε ομως θα πρεπει να χασουν ή Monster Magnet ή WASP.

λιγακι θα χαθει ρε,δεν θα παιζουν συγχρονως ολη την ωρα!!

οταν τελειωσουν οι motley θα εχει τρενακι να φυγουμε ή θα την βγαλουμε στο σταθμο;

για μενα δεν υπαρχει διλλημα…κριμα οντως αλλα ακομα κι αν γουσπ δεν εχω δει ποτε δεν προκειται να τους προτιμησω αντι των μαγκνετ…

E και;;;

Το λες και μονος/η (για παν ενδεχομενο :p) σου.

Σε καποιον που αρεσουν ισαξια οι Monster Magnet κι οι W.A.S.P.;; :-k

μονος μονος…
μα ναι…ειπα για μενα δεν υπαρχει θεμα…για καποιον αλλο που του αρεσουν και οι 2 ισαξια…ε θακανει επιλογη ετσι ειναι…καλα και μενα με αρεσουνε οι γουασπ παρα πολυ αλλα οκ…μαγκνετ= εγγυηση…αν και δεν πιστευω να ειναι τοσο καλα οσο το δεκεμβρη

Σόφι, τρένο δύσκολο, έλα με πουλμανάκι καλύτερα.

The same’s here!

Και θα θαυμάσουμε φυσικά τη κόρη του αρχηγού!

πηρα κ εγω το εισητηριακι μου για το 2ημερο… :slight_smile:
εγω θα προτιμισω wasp εκεινη την ωρα…αν κ τους εχω ξαναδει…,οι magnet μ ειναι εντελως αδιαφοροι…

WASP - MM δύο απ’τους αγαπημένους έβερ. Ποιους επιλέγω???

Δες μιση ωρα WASP και μετα αναλογα με τα σετλιστς επιλεγεις.

ΥΓ.: Εσενα θυμηθηκα οταν τα 'γραφα το πρωι. :stuck_out_tongue:

Δύσκολη επιλογή indeed…:-k
WASP μάλλον…

MAGNET!!!

παιδες εχω μια απορια ειμαι απο βεροιαλ…ελυσα το προβλημα της μεταφορας αλλα για εισητηριο…εχει εκδοτηρια εκει πριν να ανοιξουνε οι πορτες να παρω η πρεπει να εχω???και επισης θα βρω ειητηρια η ενδεχεται sold out???

εννοειται οτι θα βρεις!!!sold out α π ο κ λ ε ι ε τ α ι!!!

φιλε δυστυχως καθε αλλο παρα περιπτωση σολντ αουτ…δυστυχως δεν προβλεπεται να εχει κοσμο…και απ οτι βλεπω για να πω και τον πονο μου στενευουν τα περιθωρια για μενα…μαλλον θα τα χασω τα κωλοπαιδα…:?

οι wasp θα παιξουν μονο μιση ωρα η θα παιζουν ταυτοχρονα?? ειναι κοντα οι σκηνες??

Γύρω στη 1 ώρα φαντάζομαι θα παίξουν.

εγω δεν θα παω rockwave αρα δεν μου πεφτει λογος αλλα πανε καλα οι διοργανωτες;MOBY,DUFFY,THE KILLERS;WTF ειναι ροκ αυτα;

1 ωρα κι ενα τεταρτο θα παιξουν οι WASP.Οσο ειχαν παιξει και οι Καρκας νομιζω…

ναι παιδια ευχαριστω αλλα απο εκει εξω απο το συναυλιακο χωρο εχει εκδοτηριο η πρεπει να παρω απο αλλα μερη???μην παω και δεν εχω εισητηριο!