και την Παμελα:p
την παρασκευη λογικα θα δειξει θα εχουμε κ σετ λιστ
και την Παμελα:p
την παρασκευη λογικα θα δειξει θα εχουμε κ σετ λιστ
ξανακανω την τελευταια ερωτηση που εκανα προηγουμενως και σορρυ για το πρηξιμο…
θα χει εκδοτηρια απο εξω???
και επισης ψαχνω σετλιστ arch enemy και motley crue αλλα δεν βρισκω εναν κοπο να τα ξαναποσταρετε πλζ!:(:(:(:(:(
Good!
Θα έχει ρε άνθρωπα, 55 είναι η τιμή στο ταμείο όμως!
Θέλω Sleeping In The Fire όπως και δήποτε!
Ελα και δε περνάνε οι μέρες!
Οχι δε θα χει.Οσα εισιτηρια δε πωληθουν στη προπωληση θα τα καψουν.
Ναι ρε θα χει κι απ’εξω,μη φοβασαι…
Το σετλιστ των Μοτλευ ειναι ονειρικο για καποιον που τους βλεπει 1η φορα…3 καινουρια και ολα τα καλα hitakia…Ενταξει λοιποuν πολλα πολλα αλλα ομως ποσα πια να βαλουν…??
Θα γουσταρουμε…
Οσο για Wasp στην 3η μου φορα περιμενω και καμια εκπληξη…Οχι παλι τα ιδια και τα ιδια…
Χρήστο, το σετ των Motley δε σου φαίνεται μικρό? Λιγότερο από μιαμισάωρο μου κάνει :-k
ΕΙΝΑΙ μικρο αν θες τη γνωμη μου…αλλα εχει on with the show…
ευχαριστω!!!
κ fistful of diamonds!!!
Τελικά θα επιλέξω με βάση σέτλιστ.
Μότλεϋ δεν περιμένουμε αλλαγές ε?
Ενταξει ειναι καπως μικρο αλλα με τα διαφορα show Nikki & Tommy στο ενδιαμεσο πιανει μιαμιση ωρα…Αλλωστε δεν περιμενουμε παραπανω απο τους Μοτλευ…Παντα τοσο παιζουν…
Θα μπορουσαν να βαλουν 1-2 ακομα αλλα θα εκοβαν απο show πραγμα που εγω δεν θελω…Γιατι Μοτλευ χωρις τις μαλακιουλες ενδιαμεσα ειναι ΝΒΑ χωρις καρφωματα…
Συμφωνώ σε αυτό! Αλλά ένα Too Young To Fall In Love έπρεπε να είναι μέσα
αυτο ακριβως…
Καλα εγω θα ηθελα το παραπανω και αλλα 7-8 σιγουρα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα…
Παρακαλατε να μην τα φτυσουν απο τις καταχρησεις και να συνεχισουν να υπαρχουν ωστε να τους ξαναδουμε και να δουμε και αλλα κομματια…
Βεβαια με την προσελευση κοσμου που αναμενεται στις 29/6 το βλεπω χλωμο να ξαναπατησουν Ελλαδα…Αλλα δε βαριεσαι, υπαρχουν ευτυχως καλα φεστιβαλ στο εξωτερικο για το μελλον…
τωρα που πηρες και το κολλαει…
Ε ναι βαρεθηκα να παρακαλαω τον καθε Λωρη να φερει αγαπημενες μου μπαντες και οταν τις φερνει να ειναι σε αθλιες συνθηκες…
Να ναι καλα καποια ατομα που μου ανοιξαν τα ματια…
Αν τους πετυχαινα εξω τους Μοτλευ ουτε που θα παταγα στο χωραφι αλλα τι να κανεις…
το ξερω ρε χρηστο το νιωσα και γω…
αλλα τερμα η γκρινια και δω πουτανα θα τα κανουμε ολα…!!!
Κάνε κουράγιο φίλε μου θα ρθουν καλύτερες μέρες…
(ας μην σχολιάσω γιατί θα γίνω κακιά πάλι!)
Γενικά θα συμφωνήσω στο ότι το setlist και εμένα μου φαίνεται οκ…Εντάξει και το γεγονός ότι τελικά θα έχω την ευκαιρία να τους δω live μου είναι στην τελική αρκετό.
Σίγουρα υπάρχουν κομμάτια που θα θέλαμε να παιχτούν,αλλά και όσα θα παίξουν είναι αγαπημένα και γενικά θα είναι ένα live που προσωπικά θα απολαύσω σε κάθε περίπτωση
@ναι σ’αυτό που λέει και ο heatseeker θέλω να καταλήξω:p
Καλα θα περασουμε αυτο ειναι το μονο σιγουρο…Και αυτο γιατι εμεις θα δημιουργησουμε την οποια ατμοσφαιρα…Στο χερι μας ειναι…Ελπιζω μονο να σκεφτονται ετσι και οσοι θα πανε…Δεν θα αντεξω αλλα σκηνικα KISS με τον κοσμο να κοιταει απλα περιμενοντας ενα I Was Made For Loving You…