Δεν υπαρχει ερωτημα ρε…
νταξει… αποφασισα: τιμη και δοξα στα xtensions του blackie - οχι οτι εχει, αλλα λεμε τωρα -
Δες Magnet καλυτερα.
Οι WASP στο Hellfest ηταν τραγικοι.
Α,οι Motley στο ιδιο festival παιξανε γαμω,οποτε ετοιμαστειτε.
ραντεβού τη δευτέρα στη μαλακάσα
αντε,περασαν οι μερες επιτελους,τελειωσα κ εξεταστικη κ βουρ στις συναυλιες τωρα!!!
να πατε ολοι wasp να δουμε εμεις magnet!!!..ραντεβου την δευτερα…
Τυχερέεεε
Το σέτλιστ ΓΟΥΑΣΠ ψιλοάθλιο άρα θα επιλέξω ΜΜ.
Ρε να σας πω όταν θα παίζουν οι ΜΜ δεν θα ακούγεται ο Μπλάκης από απέναντι?
Δεν ειναι απεναντι,και δεν υπηρχε περισυ θεμα να μπερδευονται οι ηχοι.
:Dαν δειτε εναν τυπο να φωναζει ‘γαμιστε τα ολα ρε πουστη’ πριν ξεκινησουν οι WASP, θα ειμαι εγω…
Τόσο μακριά είναι οι σκηνές?
Μαλάκες ακούω ότι τα πουλμανάκια έχουν πρόβλημα στο γυρισμό και έχω κλάσει μέντες. Μπορείτε να μου προτείνετε καμιά εναλλακτική λύση?
αντε μια μερα εμεινε!κ μου ελειψε η μαλακασα!!ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!
Ρε παιδια, μπορει να μου πει κανεις υπευθυνα τι θα γινει με τα λεωφορια που πανε απο το κεντρο της Αθηνας στην Μαλακασα κ επιστρεφουν? ωρες, τοποθεσια κτλ?Ειναι αναγκη…πλιζ
κατσε να γινει αυριο,γαμω την τρελα μου γαμω
ε θα το καψω το χωραφι αν κατεβω τζαμπα απο βεροια ξανα…το καναμε μια για δενπαιζ μοουντ οχι ξανα…ελεος!!!
sτο meteo.gr λέει βροχές και καταιγίδες γιά αύριο και μεθάυριο… ωραία θα περάσουμε…
δε μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται,τι γκινια ειναι αυτη!!τωρα βρηκε να βρεχει γαμω το κερατο μου!!τωρα?ιουλιο?αι στασ διαλα
Εγω ενα εχω να πω…
Στο Sweden Rock εριχνε 3 απο τις 4 μερες βροχη και χαλαζι με πολυ μικρα διαλλειματα…Μιλαμε για πρωτογνωρες συνθηκες ακομα και για τους Σουηδους εκεινη την εποχη…
Και παρ’ολα αυτα ολα πηγαν ρολοι…Μπορει να φαγαμε βροχη αλλα ολα λειτουργουσαν…
Τωρα αν τα ενχωρια ζωαδια κολλανε με μια ωρα χαλαζι, τοτε παιρνουμε καθε δικαιωμα να τα κραζουμε…Δηλαδη πως οι Σουηδοι μπορουν να ανταπεξελθουν και εμεις οχι…??..Ελεος…
Σέημ χήαρ.
Τσεχία πέρσι 2/3 μέρες φουλ βροχή (σε φάση να καταρρέουν τέντες στα κιόσκια με τις μπύρες απ’το βάρος του νερού) αλλά το συναυλιακό πρόγραμμα τηρήθηκε και με ακρίβεια δευτερολέπτου.
Άμα θες να λέγεσαι ευρωπαϊκό φεστιβάλ (δεν είσαι, αλλά λέμε τώρα) δεν αρκεί να είσαι μόνο στις τιμές.
Και στην τελική:
Στηρίζω Didi music. Η προσφορά τους στην Ελληνική Κωμωδία θα εκτιμηθεί σε βάθος χρόνου
Μεγαλη αληθεια… :p:p
Σκεψου μετα απο 10-15 χρονια να βλεπουμε την θεικη κωμωδια στις οθονες μας με τιτλο…
‘‘Rockwave Festival…well is it a Festival…??’’
Α ρε αθανατη…