Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

πάντως αν βρέξει και τις υπόλοιπες μέρες θα μιλάμε για θεία δίκη. θα την πληρώσει και το κοινό βέβαια και δεν πρόκειται ν αλλάξει κάτι, αλλά έτσι, για το γαμώτο…

οχι θεια δικη το επομενο διημερο,θα παθω εγκεφαλικο

ρε παιδια επειδη δεν ειμαι απο αθηνα και δεν εχω ιδεα, πως γινεται το θεμα με τα λεωφορεια? τι ωρα φευγουν απο το πεδιον του αρεως? και πως γινεται να σε φερουν πισω μολις τελειωσει?

για δευτέρα δεν ξέρω δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά θα βρέξει (meteo.gr) 8O αλλά ΑΝ η didi πάρει μέτρα και βάλει τίποτα για τι βροχή για το stage για να μην γίνει καμιά ζημιά μπορεί και να γίνει :slight_smile:
και τρίτη δεν θα βρέξει σύμφωνα με το meteo.gr

και τριτη θα βρεξει…κοιτα καλυτερα…στο μετεο λεω…

Υπαρχει προβλημα με τα λεοφωρεια??? οποιος ξερει κατι ας απαντησει γιατι με βλεπω να μενω μαλακασσα το βραδυ!!!

Παιδια, εγω πηρα στα Κτελ κ εκλεισα για τις 4 στο πεδιο αρεως μαζι με επιστροφη 10 ευρω.Δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα.Οσο για τον καιρο, το μοναδικο σαιτ που λεει βροχες αυριο ειναι το meteo.gr ολα τα αλλα λενε αιθριος…Only god knows

εγω πηρα απο τη sunways travel, απο σταθμο λαρισσης δεν φευγω??? ειναι αξιοπιστη ή να φοβαμαι??

Μια χαρά είναι.

Σταθμό Λαρίσσης, ναι.

Αυτό που λέει ο dude.

Bασικά το πράγμα είναι απλό, κι απορώ γιατί τόσος ντόρος: σήμερα όπως φαίνεται καλώς δεν έγινε, φαίνεται και στις φωτό. Απλά με όλα τα όργια που έχουν κάνει οι άνθρωποι αυτοί στο παρελθόν, τώρα πληρώνονται και όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.

Δεν νομιζω πως μπορει να υπαρχει κατι για το οποιο να φοβασε, απλα να φροντισεις μετα το τελος της συναυλιας (Αν γινει :P) να εισαι γρηγορα στα λεωφορεια…

Sorry αλλά λίγο ποιο έξω δεν είναι η μαλακασα απο την Αθήνα?

εγω θηβα κοιτουσα…εκιε πιο κοντα νομιζω…δεν ξερω παλι…

Και πάλι, λεωφορεία δε φεύγουνε. Όταν βγάζεις και εισητήριο, δίνεις και τηλέφωνο, χαλαρώστε, κανείς δε μένει εκεί!

Βασικα τωρα βλεπω στο freemeteo.gr συγκεκριμενα για μαλακασσα και λεει : Δευ, 29 Ιουνίου
Βασικά καθαρός, αλλά και μικρή πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιή συννεφιά τη νύχτα.
Λεπτομέρειες…

παιδια τα λεοφωρεια φευγουν απο πεδιον αρεως?με ρωταει ενας φιλος?τι ωρα?

12-2-4-6 τα Κτελ ναι απο πεδιον αρεως

ε??αυτα της sunways απο σταθμο λαρισης δεν φευγουν??:? δν ρωτησα κιολας οταν πηρα εισητηριο :?

ευχαριστω πολυ,μακαρι ολα αυριο να πανε καλα!

Yep, τα ΚΤΕΛ φεύγουν από πεδίο του Άρρεως.