Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=92

Ο Κάλαμος και ο Ωρωπός είναι κοντά στη Μαλακάσα. Εδώ δεν λέει κάτι για βροχές. Μόνο σύννεφα δείχνει

σαγαπω!!!..μακαρι!!!..αρχισα προσευχες…ολοι να κανετε το βραδυ απο μια προσευχη να μην βρεξει αυριο να δουμε και την παμελα…αντε…

ο κάλαμος και ο ωρωπός είναι κοντά σε θάλασσα οπότε ενδέχεται να είναι τελείως διαφορετικός ο καιρός. η μαλακάσα είναι και σε πολύ μεγαλύτερο υψόμετρο. εγώ έβαλα βόρεια προάστεια στο μετεο (αγ. στέφανος, άνοιξη κιέτς) και εκεί αναφέρει βροχές και καταιγίδες…

Καλώς σας βρήκα!

Εγώ είμαι σίγουρος (έτσι ελπίζω τουλάχιστον) ότι αύριο όλα θα είναι οκ! Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάω στο Terra Vibe, που προτείνετε να παρκάρουμε στον παράδρομο ή στο πάρκινγκ? Μου είπε ένας φίλος ότι είναι καλύτερα στον παράδρομο και με τη “μούρη” προς Μαλακάσα ώστε να μπορώ να φύγω καλύτερα στο τέλος. Any suggestions?

Καλά να περάσουμε αύριο!

ραντεβου εκει!!!

WASP άνετα. :stuck_out_tongue:

παιδες επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που θα παω στο ροκγουειβ…ειναι οπως και σε ολα τα αλλα λαιβ???..δηλαδη ολοι 2 ωρες πριν ανοιξουνε οι πορτες για να μαστε καγγελο και σπρωξιδη και ετσι η ειναι πιο χαλαρα λογω δευτερης σκηνης και περιπτερων???..αν με καταλαβαινετε τι ρωταω…

Όπως σε όλα τα λαιβ:p

Είναι τεράστιος χώρος, θα το δεις!

εννοω οτι αν εγω παω στο λαιβ ας πουμε κατα τις 3 το μεσημερι δεν παιζει να μαι καγγελο ε???

Ρε χαλάρωσε, έχεις ολόκληρη μέρα μπροστά σου. Όποιος θέλει να πάει κάγκελο πηγαίνει ακόμα και αν σκάσει 5 λεπτά πριν ξεκινήσει το λαιβ.

Με μεγάλη άνεση.

α ενταξει τοτε…

Δε φαντάζομαι να γίνει καμιά στραβή για αύριο εεεε???:?

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει…

ελπιζω οχι…

Καλησπέρα σε όλους !!!

Επειδή μόλις γύρισα από Λονδίνο (νταξ όχι και μόλις αλλά τριβόμουν με το γυαλόχαρτο για να φύγει η αγγλική μπίχλα από πάνω μου) αύριο η συναυλία θα γίνει κανονικά ή εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα ???:-k:-k

σόρρυ αν έχει απαντηθεί στα σίγουρα (με κάποιο δελτίο τύπου από την didi π.χ.) αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω αυτή την στιγμή όλα τα ποστς …

Θα γινει ναι … θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος … :stuck_out_tongue:

Μακάρι… ένα πάντως είναι σίγουρο, θα πνιγούμε στη λάσπη…

Καλημερα.
Σε καμμια ωρα ξεκιναμε απο Λαρισα.Υπαρχουνε νεοτερα για το αν θα γινει η οχι?Μπας και γλυτωσουμε την ταλαιπωρια σε περιπτωση ακυρωσης.
Ευχαριστω.

Εγώ φοβάμαι μην πάθει τίποτα ο Μικ και την πάθουμε αλά Depeche…

To ότι δεν έχω πάρει καμιά ενημέρωση μέχρι τώρα σημαίνει ότι δεν κέρδισα στο διαγωνισμό ε?