Φαινoμενοooo δεν ειιιιναι οι κεραυνοι κι οι καταιγιιιιδες, ουτε το πως χτιιιιστηκαν παλιααα οι πυραμιιιιιδες :country:
Για να τιμησουμε λιγο και το Ελληνικο Μεταλ :country:
Κατα τ αλλα, τι γκινια κι αυτη. Ολα τα γλωσσοφαγια που χουν ριξει οι απανταχουν μεταλχεντς περι Μαλακασας και αποστασης βρηκανε τοπο εφετος. Πρωτα αυτο με τους Depeche και μετα αυτο με τα χαλαζια. Κιε σημερα να ριξει παντως, η μερα των Down θα ειναι οκει. Λογικα. Του π^%^&% δλδ, καλοκαιρι εχουμε!
Παιδια κ εγω βλεπω τρελλη μαυριλα τριγυρω…εντελως πληροφοριακα το λεω,δεν προκειται να παω καμια μερα απλα ειναι κριμα να το χασετε+ την ταλαιπωρια αρκετων ανθρωπων
ναι. προσοχη ο ουρανος δν εχει κα8αρισει,κανει αρκετο κρυο αλλα δεν εχουμε ουτε βροχη ουτε τιποτα.οι δρομοι ειδικα ο κεντρικος της μαλακασας ειναι ποταμια. Απο το terra vibe εχει ωρα να ακουστει κατι.
Και εγω εχω σκοπο γυρω στις 6 να ειμαι εκει. Για καλο και για κακο θα παρω αλλη μια μπλουζα μαζι μου και ενα ζευγαρι παπουτσια και θα τ’αφησω στο αμαξι. Δεν λεει να την αρπαξουμε,γιατι εχουμε και αυριο γαμω το κερατο μου γαμω. Βρεξει χιονισει,η Μαλακασα θα γεμισει…!