Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Φαινoμενοooo δεν ειιιιναι οι κεραυνοι κι οι καταιγιιιιδες, ουτε το πως χτιιιιστηκαν παλιααα οι πυραμιιιιιδες :country:
Για να τιμησουμε λιγο και το Ελληνικο Μεταλ :country:

Κατα τ αλλα, τι γκινια κι αυτη. Ολα τα γλωσσοφαγια που χουν ριξει οι απανταχουν μεταλχεντς περι Μαλακασας και αποστασης βρηκανε τοπο εφετος. Πρωτα αυτο με τους Depeche και μετα αυτο με τα χαλαζια. Κιε σημερα να ριξει παντως, η μερα των Down θα ειναι οκει. Λογικα. Του π^%^&% δλδ, καλοκαιρι εχουμε!

:lol: Σωστός!

Βρήκατε κι εσείς έγκυρη πηγή

Κατά τ’ άλλα θα δούμε ΜΟΤΛΕΥ ακόμα και με χιονοθύελλες!

βρεχει!!!ελεος! για την ακριβεια ριχνει παπαδες

Καλυτερα που βρεχει τωρα για να ηρεμησει μετα ο καιρος,μην φαμε καμια ξενερα. Αντε ετοιμαστε γαλοτσες,και την στολη του ψαρα και φυγαμε για mosh pit…

Καλά, εσύ τώρα που έβαλε τάπητα εσύ δε μασάς μία κι ας γίνει και του Νώε!

:bow2:

Δυστυχώς βλέπω άκυρο σήμερα. Μακάρι να διαψευστώ γιατί κάποιοι θα φάνε τρελή ταλαιπωρία.

Παιδια κ εγω βλεπω τρελλη μαυριλα τριγυρω…εντελως πληροφοριακα το λεω,δεν προκειται να παω καμια μερα απλα ειναι κριμα να το χασετε+ την ταλαιπωρια αρκετων ανθρωπων

@ Kateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…

Ανταπόκριση από το μέτωπο???..

ψιχαλιζει, δν μπουμπουνιζει, λασπες και ποταμια νερο παντου

βροχη γιοκ.

Τέλος???

ναι. προσοχη ο ουρανος δν εχει κα8αρισει,κανει αρκετο κρυο αλλα δεν εχουμε ουτε βροχη ουτε τιποτα.οι δρομοι ειδικα ο κεντρικος της μαλακασας ειναι ποταμια. Απο το terra vibe εχει ωρα να ακουστει κατι.

Εγω θα ελεγα σε οσους δεν ειναι ταλαιπωρια να ξεκινησουν…οι υπολοιποι ας κρατησουν καμια πισινη,εχει συννεφια

χθες ελεγε για χαλαρη βροχη. σημερα για καταιγιδες. ελπιζω παιδια να πανε ολα καλα εκει κατω. εγω δε θα βρισκομαι εκει.

μηπως να πουμε τους Manowar (metal Gods) να κανουν κατι?? :p:lol:

για rock gods δε ξερω ποιους να πω…

έχω σκοπώ να σκάσω κατά τις 6 εκεί οπότε πιστεύω μέχρι τότε θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει … :?:?:?

πφ, φευγω σε κανα τεταρτο…αντε να δουμε.

Άμα φάμε Χ στείλε μυνημα σε καποιον εδω να ποστάρει κάτι σχετικό.

mr.
πάρε σαμπουάν μαζί σου για καλό και για κακό.
ή βάλε t-shirt rihanna και πάρε ομπρέλα.

Και εγω εχω σκοπο γυρω στις 6 να ειμαι εκει. Για καλο και για κακο θα παρω αλλη μια μπλουζα μαζι μου και ενα ζευγαρι παπουτσια και θα τ’αφησω στο αμαξι. Δεν λεει να την αρπαξουμε,γιατι εχουμε και αυριο γαμω το κερατο μου γαμω. Βρεξει χιονισει,η Μαλακασα θα γεμισει…!

ριαννα δεν εχω φιλτατε, εχω ομως ενα πανεμορφο γιουφορια μορνινγκ. Θα το κανω μαντηλα.

μαγκες ολα κομπλε. ηλιο εχει!