Oποιο ειναι αδιαβροχο. :lol:
Αυτό!
Μίλησα με μοντεκρίσο, έχει ήλιο, λίγη λάσπη βέβαια αλλά όλα οκ!
το “λίγο λάσπη” μου άρεσε…
Λίγο πολύ μικρή σημασία έχει:p Μποτάκια ρε!
Σε κανα μισάωρο φεύγω από δω, τα λέμε στην αρένα 8)8)8)
με απαγοητεύεις.
χαχαχα
ρε τραβατε κι οτι γινει
Εγώ μια φορά το μαγιο το έχω βαλει κατω απο τι βερμουδα…8)
ελα για μπανακι στο terra vibe!
ΒΟΥΡ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑ…και μην μασατε με τις λασπες ρε,θα χτυπηθουμε ακομα και ετσι. Παρολο που δεν ειμαι αεκτζης θα πω οτι θα ειναι σαν Φιλαδελφεια παλια που πηγαιναμε γηπεδο. Οποιος ξερει και θυμαται,καταλαβαινει τι εννοω. Ραντεβου εκει λοιπον…
:yahoo:
αντε ντε!
Πάει και το τελευταίο εμπόδιο.
ΜΟΤΛΕΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Αντίστροφη μέτρηση… Λετς γκόου φέλλοου πόζερς!!!
Α, στο πούλμαν δεν παίζει να χρειαστώ ταυτότητες και μαλακίες έτσι? Επειδή είδα το ονομαστικό εισητήριο…
c u on the battlefield…
Όχι, μην τρελαίνεσαι, στο χέρι το κρατάς για να φανεί ότι το έχεις και περνάς. Και στον γυρισμό είναι όλα τα πούλμαν στη σειρά και μπαίνεις σε όποιο δεν έχει γεμίσει ακόμη.
Η πλάκα είναι πως στο τηλέφωνο είχα ρωτήσει τη Sunways τι γίνετα στην επιστροφή, γιατί είχα ακούσει κάτι σκηνικά με πούλμαν που φεύγει και σ’ αφήνει εκεί κλπ. και μου είπε η τηλεφωνήτρια “όχι, είναι ονομαστικά και μετράμε τον κόσμο και αν λείπει κάποιος παίρνουμε τηλέφωνο στο κινητό του”. Όπως λέμε, ΚΑΜΙΑ σχέση :lol:
εγω να ρωτησω κατι???υποθετω εφ’οσον το λαιβ δεν ξεκινησε στην ωρα του λογικα οι ωρες του line-up θα εχουν αλλαξει…μπορει κανεις που βρισκεται ηδη εκει να ενημερωσει για τυχον αλλαγες στην ωρα…?
Θα πάω και γω σήμερα! Καλή φάση! Ελπίζω να προλάβω voivod!
Καλά να περάσουμε!
Λέω να ξεκινήσω αλλά βλέπω πολλά σύννεφα προς τα βόρια … :?:?:?
wasp και voivoid τι ώρα βγαίνουν ???
εδω κ ενα τεταρτο ρίχνει καρεκλες…εγκυρη ενημερωση…
ωω σκατά ./… :?:?:?
Ελπίζω όλα να πάνε καλά, και όσοι πάτε να περάσετε τέλεια:!:
Γαμώ την αφραγκιά μου γαμώ#-o:?:!:
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ!