Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Αντε να δουμε αυριο τι στο π3ο θα γινει

κατα τ’αλλα τους φταιει η “αδικαιολογητη” επιθεση απο τους δημοσιογραφους…

αυτο που μ ερχεται στο μυαλο τωρα ειναι η προηγουμενη ανακοινωση της ντιντι που λεει "Τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης δυστυχώς θα τα δούμε όλοι μας στο μέλλον και τότε δεν θα υπάρχει χώρος για ειρωνείες και χαμόγελα… "

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν θα υπαρχει χωρος στην ντιντι για τετοιες προκλητικες δηλωσεις οταν κανεις δνε θα παταει στα λαιβ τους.

κ παλι ΑΙΣΧΟΣ

Purple, Μαλακάσα, didi music… είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις εισητήριο???

Φανταζεσαι να σε βρει καμια στραβη κι εκει?:stuck_out_tongue:

πως θα την πουνε την καταιγιδα τοτε αραγε???

α ναι ξέχασα να δηλώσω οπαδός του σαδομαζοχισμού … :p:p:p:p

(δεν τους είδα το 06 και ακόμα κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο … καταλαβαίνετε …)

Μάλλον πρέπει να τους καταλάβουμε λίγο βρε παιδιά… #-o

Οι άνθρωποι δεν πρόλαβαν χθες να δουν ειδήσεις και κατ’επεκταση τον καιρό… (που προέβλεπε σποραραδικες καταιγίδες στα βόρεια και ανατολικά του νομου) #-o
Καθάριζαν όλο το βραδυ τον χώρο του Terra Vibe…:?
Σαν δεν ντρέπονται λίγο λέω εγώ!

Πάλι καλά που δεν βγάλαν την ανακοίνωση 3 ώρες αργότερα όπως χθες… Σήμερα όμως ξέχασαν να ειδοποιήσουν το κοινό που ήταν μέσα ήδη στο Terra Vibe…

Φιάσκο… :!:

Επισκεψεις απ’το πλανητη κρυπτον.:stuck_out_tongue:

Συμφωνα με εγκυρες πηγες καταβαλλονται υπερανθρωπες προσπαθειες για να πραγματοποιηθει η αυριανη μερα.=D>=D>

Εγώ πάντως περιμένω να δω ποτε θα φιλοτιμηθούν να βγάλουν ανακοίνωση μέσα στον χώρο του Terra Vibe ότι ακυρώθηκε η μέρα…
Περιμένω να δω που θα φτάσει η γαϊδούρια τους και ο ερασιτεχνισμός τους 30 έχει περάσει πάντως από την ανακοίνωση στο net!

:?

Είναι βλάκες γιατί δεν ξέρουν το κατάλληλο σύστημα για να γίνουν τα λάϊβ.

Electric Storm ε ?

A Storm blows up outside, it’s coming, it’s coming
The rats they hide inside…they’re running, they’re running!

Σωστος. μηπως δουλευεις για την ντιντι και τους ετοιμαζεις την αυριανη δηλωση για ακυρωση?
Γιατι φυσικα θα καταβαλλουν τις υπερανθρωπες προσπαθειες, ολα θα ειναι “τελεια” αλλα μετα θα ερθει ο σουπερμαν και θα τα διαλυσει ολα…η μηπως θα ειναι και ο μαυροσ σπαιντερμαν μαζι???:lol:

Oχι οχι.Ουτε να το σκεφτεσαι.8O

Αν δε δω Slipknot θα μου στριψει.

Σου λέει σκοτείνιασε ο ουρανός,και κάτι κεραυνοί ξέσπασαν.Έκαψαν μερικές δασικές εκτάσεις και μετά λάβα ξεπήδησε απ’τα έγκατα της γης.Παράξενα πλάσματα κατέβηκαν απ’τον ουρανό και η βροχή ήταν απίστευτη,μαύρη και κίτρινη μαζί ένα πράμα.
Ηλεκτρικές καταιγίδες,ο Superman έκανε ό,τι μπορούσε,χωρίς στολή,με το motley μπλουζάκι του,ήταν ένας από μας.
Ηλεκτρική καταιγίδα ξανά,σε οργαζμό οι groupies και άνοιξε μια τρύπα που παραλίγο να καταπιεί τα μηχανήματα.
Σας λέω,τέτοιο πράγματα δεν έχετε ξαναδεί!Καλά έκαναν και το ακύρωσαν.
Όσοι βρίσκονται στο χώρο,δεν ειδοποιούνται ώστε να μη χρειαστεί να μετακινηθούν για την αυριανή μέρα.

Electrical Storm που λεει και ο Μπονο:p

γαμαει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας παρουσιάζω το προσωπικό της Didi Music… :stuck_out_tongue:
Αυτό βρε εσείς που θα καταβάλει τις " Υπεράνθρωπες Προσπάθειες "
για την υλοποίηση της τεταρτης μέρας του Rockwave! #-o
Γιατί για να κανεις ένα Festival στην Ελλάδα θέλεις τον υπεράνθρωπο σου! :?

Στις 17:14 νέα [SIZE=“4”]ηλεκτρική καταιγίδα[/SIZE] χτύπησε την περιοχή της Μαλακάσας για δεύτερη φορά που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε, σεβόμενοι το κοινό και τους καλλιτέχνες, σε ακύρωση της τρίτης μέρας του festival.
*

sorry δεν άντεξα :stuck_out_tongue: