Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Αδικία που είναι ο spiderman μπροστά.Όλοι αγαπάμε Dr Doom :lightsabre:

:lol::lol::lol::lol:

Special guests οι 300 του Λεωνιδα.:stuck_out_tongue:

Eτσι οπως παει το thread θα μετονομαστει σε Μarvel Comics:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα εγραψε!!!
μονο που στο σουπερμαν θα μπορουσνα να του δωσουν ενα ρεντ μπουλ να βοηθησει περισσοτερο!!!:smiley:
Αλλ λογικα το επικεντρο της καιτιγιδας ηταν εκει που τα φυλαγαν οποτε και ειχαν ξεμεινει…:lol:

με 2 χρονια καθυστερηση εγινε αυτη η καταιγιδα νομιζω χαχαχα

Σοβαρή κουβέντα δεν είναι δυνατόν να γίνει,προφανώς,ασόβαρες καταστάσεις.Να δούμε αν θα δούμε motley crue ποτέ σ’αυτή τη ζωή…Κι ενώ το RW μια χαρά θα μπορούσε να γίνει στο ΟΑΚΑ αν δεν ήθελαν να βγάλουν απ’τη μύγα ξύγκι.
Αυτά για τα χθεσινά στραβά γιατί σήμερα σου λέει είχε Ηλεκτρικές Καταιγίδες.

ευχομαι η αυριανη μερα να πραγματοποιηθει χωρις προβληματα!

Εγώ επιμένω πέρα από την πλακα…
Θα ειδοποίηση τον κόσμο στο Terra Vibe ότι ακυρώθηκε και σήμερα?!

ή μήπως σκοπεύουν να τους κρατήσουν να κάνουν αυτοί τις υπεράνθρωπες προσπάθειες?! :?

1 ώρα πέρασε και κανένας δεν έχει βγει να πε ένα συγγνώμη στην Μαλακάσα! [-X

αποκλειστικές φωτογραφίες από την ηλεκτρική καταιγίδα,σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση

http://www.rockwavefestival.gr/2009/gr/#/live

Ευτχώς, σωθήκαμε απο τα χειρότερα… Αν είχε γίνει κανονικά το σημερινό, ίσως να θρηνούσαμε θύματα… Να ναι καλά οι άνθρωποι.

Πριν λίγο πήγα να ανοίξω το παράθυρο μου και παραλίγο να πεταχτώ έξω απο το μπαλκόνι απο τον άνεμο, το σαν κοτρώνες χαλάζι και τη βροχή που σε μαστίγωνε… Ο καιρός έξω είναι τόσο ακραίος, έχω την αίσθηση πως δεν έχουμε ζήσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο. Ίσως είναι η εκδήλωση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Κλειστείτε σπίτια άνθρωποι! Προσευχηθείτε, ίσως να γίνουν όλα όπως τα θυμόμασταν κάποτε, και μπορέσουμε ξανά να βγούμε απο τα σπίτια μας και να απολαύσουμε τη μουσική όλοι μαζί…

στο μεταξύ εγώ την κάνω για Θέατρο Βράχων και Loreena McKennitt, έχω την αίσθηση πως εκεί δε θα αναβληθεί. :wink:

x-men και χαζομαρες…get serious…

το ειχαν πει στην ταινια “the day after tomorrow” αλλα δεν τους ακουσαμε:p

παντως τωρα απορω κ εγω να δω ποτε θα ανακοινωσουν και στον κοσμο οτι αναβαλλεται η μερα οπως λεει ο opethmaster…εκτοσ και αν τους δωσουν απο μια σκουπα και τους ζητησουν να σκουπισουν τα νερα για να φτιαχτει ο χωρος γι αυριο ξερω γω…

Μαυτα που έχω ακούσει/διαβάσει σήμερα, παίζει μερίδα του κόσμου να το θεωρεί υποχρέωση κιόλας.:lol:

Ξερετε τι παρατηρησα στις τελευταιες φοτο με βροχη??

οτι ολοι τρεξανε κατω απο υποστεγα μη βραχουνε. κ μετα θα κγρινιαζουν που ακυρωσανε λογο βροχης… και θα γελαμε τοσο πολυ…
αραγε αν βλεπαν τον κοσμο εκει στο καγκελο μεσα στη βροχα θα ακυρωνανε? σε αλλες χωρες λετε πως παρα τη βροχη τα λαιβ εγιναν κ ο κοσμος γουσταρε. εσεις γιατι την κανατε στα υποστεγα? μονο λογια ειμαστε τελικα…χαχαχαχαχα

ξερατε με ποιον εχετε να κανετε (didi λεγεται αυτο).εγω εχς 7 χρονια που σταματησα να πηγαινω στο φεστιβαλ της didi.ειμαι βλακας εγω? οχι, απλα ξερω με ποιον εχω να κανω οσον αφορα αξιοπιστια κ οργανωση.

Aμα επαιζαν οι Μοτλευ η οι Σλιπκνοτ αυριο με βροχη θα υπηρχε κοσμος μπροστα.Να φανε βροχη για να βλεπουν τους τεχνικους η τη 12η σαππορτ μπαντα δν ειναι και πολυ λογικο.

Ο κόσμος πάντως είναι αγανακτισμένος στο Terra Vibe σε ανοιχτή γραμμή που είμαι με άτομα που είναι στην Μαλακάσα ρωτάνε ο ένας τον άλλο μήπως τελικά δεν ακυρωθεί μιας και η βροχή έχει σταματήσει εδώ και ώρα…

Λες να περιμένουν να φύγουν πρώτα όλοι και μετά να βγάλουν ανακοίνωση στον χώρο?

Εμάς πάντως μας αγαπάνε πιο πολύ από ότι φαίνεται από αυτούς που είναι εκεί…!(“γιαυτο” και μας βγάλαν την ανακοίνωση πρώτα στο net) :stuck_out_tongue: :? :-k #-o

Αντί να καθόμαστε να ψάχνουμε τι φταίει εγώ λέω να πάμε όλοι προς Μαλακάσα να βάλουμε ένα χεράκι στις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους.

http://www.rockwavefestival.gr/2009/gr/#/work-volunteers :-s:-s:-s

Τα εισιτήρια να τα κρατήσουμε για κάποια άλλη μέρα στο επόμενο ροκουεηβ,ή σε όποια συναυλία της didi θέλουμε.
Οι πιο γκρινιάρηδες θα μπορέσουν να τα δώκουν πίσω και να τους δώσουν όσα λεφτά έχουν ευχαρίστηση?

χαχαχαχαχα…! :stuck_out_tongue:

Όλοι μαζί να καταβάλουμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες!
:lol:#-o

μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο και γυρίσαμε πίσω. πάλι καλά που δεν ξεκινησαμε. όσοι είχαν πρόσκληση παίρνουν λεφτά πίσω?? :p:p