Μάααααααααααααααααααααααααααααααλιστα. [-X[-X
ΑΧΧΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ!!! ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΑΑ!!!
:lol: :lol:
Boycott!!!
Συμφωνω. Αυτο που τους χρειαζεται ειναι ενα γερο μπουκοταζ. Ακαταλληλος χωρος, κακος ηχος πολλες φορες, πολυ μακρια χωρις λογο ενω υπαρχουν ενα σωρο σταδια πλεον μετα τους ολυμπιακους. Και επισης μια μεγαλη αληθεια που δεν ακουγεται. Επισης κακες επιλογες γκρουπ τις περισσοτερες φορες. Τους βγαζουν απο την φορμολη και τους φερνουν στα κοροιδα που πληρωνουν χρυσα για αυτα που δεν ειδαν 30 χρονια πριν.
Εγώ είμαι της γνώμης πως από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή… εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι κανένα " “κύριο” όπου να αποκαλεί τους μη “υποστρηχτές” του festival του…
αχυρανθρώπους και γκάνγκστερ
[-X
Αυτός είναι αχυράνθρωπος κάτι το οποιο προκύπτει από την συμπεριφορά του και την “ψεφτοδιοργανωσουλα” του! :!:
α ναι βέβαια είναι και το θέμα “δεν έφερε τις μπάντες που γουστάρω …”
Και σιγά μην ξαναρθούν οι Μότλεϋ…
Ρε μα καλα δεν ακουσες? Δεν εβρεχε νερο αλλα ηλεκτρονια που πεσαν πανω στα ηχια. Μα καλα πρωτη φορα το ακους αυτο να γινετε στην ελλαδα? …:lol::lol:Αφου δεν ειπαν πυρηνικη καταιγιδα εγω ειμαι ησυχος! Τουλαχιστον δεν εγινε το Μαλακασαμπιλ
Θεωρώ τον εαυτό μου, τυχερό που επέζησα.Έπρεπε να ήσασταν εκεί για να καταλάβετε τι σας λέω.Καταιγίδες, αστραπές, χαμός μιλάμε!Πλημμύρισαν τα πάντα.Τα νερά παρέσυραν αυτοκίνητα, ανθρώπους, μπετονιέρες και φριτέζες!!!Κατάφερα να σωθώ αφού πιάστηκα από το πτερύγιο ενός δελφινιού, που κάνανε κι αυτά την εμφάνισή τους κάποια στιγμή, και αφού πάλεψα με 1 κροκόδειλα, 3 αστερίες και 7 αχινούς!Οι κάτοικοι της Μαλακάσας βγήκαν με τις βάρκες τους και έσωζαν όσο κόσμο μπορούσαν.Μου θύμισε καταστάσεις τιτανικού!Πτώματα να επιπλέουν, άνθρωποι έχαναν τους φίλους τους, τα αδέρφια τους, τα τσιγάρα και τις μπύρες τους!Μιλάμε για πολύ κλάμα και πανικό.Ας είναι καλά οι άνθρωποι της didi που την ακύρωσαν και προλάβανε πόσες χιλιάδες κόσμου…Έσωσαν ζωές μιλάμε!
Υ.Γ.Θα πάω Loreena Mckennitt.Ελπίζω να επιζήσω…
Μετά από 1 ώρα και 45 λεπτά από την ανακοίνωση για την ακύρωση από το net δεν έχει γίνει ακόμα ανακοίνωση στον χώρο του festival…
#-o
Ρε συ από την στιγμή που τοι διάβασα με έχει πιάσει νευρικό γέλιο και δεν μπορώ να σταματήσω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
:lol::lol::lol::loll::lol::lol:…πε8ανα!!!
Βασικά, ούτε εγώ νομίζω πως το μποϋκοτάζ θα δημιουργήσει τίποτα προβλήματα. Μετά τους Tool στο Ελληνικό, πάλι για μποϋκοτάζ μιλούσαμε, μετά τα ξεχωριστά 10€ στους Stones, πάλι το ίδιο και μια ζωή για μποϋκοτάζ κάνουμε λόγο, αλλά όταν σου φέρνουν το μεγάλο όνομα, που μετά έχεις να επιλέξεις “είτε τους βλέπω εδώ, σε άθλιες συνθήκες και τσιμπημένες τιμές, είτε σκάω άλλα 200-400€ για να πάω στο εξωτερικό”, τότε το 95% του κόσμου θα πάει να το δει εδώ.
Μήπως εν τέλει η στήριξη διοργανωτών που σέβονται το κοινό τους, να έχει περισσότερη σημασία; Έχουν υπάρξει αρκετές διοργανώτριες εταιρείες, που έκαναν μεγάλες και καλές συναυλίες στην Ελλάδα (και πολύ λυπάμαι που πλέον δε θυμάμαι καμιάς το όνομα… ). Μήπως η στήριξη σε αυτούς τους διοργανωτές, δημιουργήσει ανταγωνισμό που θα αναγκάσει όλους όσους ασχολούνται με τις συναυλίες των 10-30χιλιάδες ατόμων, να βελτιώσουν το προϊόν τους; Από την άλλη θα μου πεις, ο Λυκαβηττός κυρήσσεται ακατάλληλος την ημέρα sold out συναυλίας και την επομένη είναι μια χαρά…
Προτείνω στη Didi να κάνει το εξής προτωποριακό:
Η κάθε συναυλιακή μέρα του festival να ανακοινώνεται για 3 ημερομηνίες και οι (υπερ)τυχεροί που πετυχαίνουν την μέρα στην οποία δεν υπάρχει αναβολή,να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους μπάντες.Κάθενας που έχει προμηθευτεί εισητήριο θα δικαιούται να επιλέξει μόνο μια μέρα από τις τρείς.
Ένα είδος παιχνιδιού που θα προσδώσει περισσότερο σασπένς στο festival.
Το θεμα ειναι εφερε τις μπαντες που γουσταρα 13 χρονων.
Σωστος:(,αλλα δεν μπορω να σκεφτω και κατι καλυτερο…
Τι κατάρα είναι αυτή φέτος#-o8O:?[-X:!:
Και έλεγα να πάω αύριο αλλά δεν με βλέπω, πήγε και η βενζίνη πάνω από 1 ευρώ δεν είναι καιρός για τέτοια έξοδα [-X
Γενικα ειναι πολυ λιγα τα λαιβ στην ελλαδα για τον διψασμενο ελληνα ακροατη ωστε να γινει μπουκοταζ…
Κατάρα; Μπα. Απλώς κάποια στιγμή ο παράγοντας τύχη παύει να σε σώζει.
Ο καιρός δεν μπορεί να εξασφαλιστεί, αλλά η προστασία του χώρου σίγουρα.