Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Δικέ μου εγώ μαζί σου είμαι, δεν κατακρίνω την πρόταση σου ε. Άντε μάζεψε τα όμως όλα αυτά τα ατομάκια που στην τελική θα σου πουν “αμα δεν σ’αρέσει μείνε σπίτι σου” και θα σου γυρίσουν τ’ άντερα. Είναι αποδεδειγμένο πλέον πως η πλειονότητα του κόσμου επιμένει σε κάθε είδους βλακεία, και τα μυαλά των άλλων εσύ δεν θα τ’ αλλάξεις.

απορω πως γινονται εδω και δεκαετιες φεστιβαλ ανα την ευρωπη, ενω βρεχει 24ωρες ολο το 3ημερο του φεστιβαλ, ενώ στο ροκγουεηβ, βρεχει 50 λεπτα και ακυρωνεται. ΛΟΛ.

δεν ειχα σκοπο να παω στο φετεινο ροκγουεηβ ετσι και αλλιως, οποτε γλυτωσα την ταλαιπωρια.

ραντεβου στους ΝΙΝ

Αυτό που λες δεν ισχύει. Έχουμε αποδείξει σε άλλο θρεντ πως ένα σωρό συναυλίες πια πάνε άπατες επειδή ο κόσμος δεν ξέρει που να πρωτοπάει και δεν έχει φράγκα για να πάει σε όλα. Ισχύει αν αυτό που σε νοιάζει είναι οι AC/DC, οι Iron Maiden και οι WASP. Ψάξου λίγο με τα δρώμενα, κάτσε διάβασε όλα αυτά τα θρεντς που ανοίγονται στο subforum ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ και τα ξαναλέμε.

τωρα γυρισα,ελεος,20λεπτα εβρεξε!!!θελω να βρισω πολυ αλλα δεν θα το κανω!!πανε oi crew!!!αι στο διαολο!!

χχαχαχ ηλεκτρικη καταγιιδα?? τωρα το ειδα χααχχααχχεα!!! δεν ντρεπεστε λιγο ρε ΤΡΟΜΠΕΣ

Ποιος είπε ότι θα τους πληρώσουν?

:-k

Παλιοτερα σχεδον δεν υπηρχαν. Γενικα η Ελλαδα δεν υπηρχε στο χαρτη. Αυτο εχει αλλαξει. Ειδικα με την κατακορυφη πτωση της δημοτικοτητας του ροκ και μεταλ στην ευρωπη. Εδω και σε συγκεκριμενες χωρες υπαρχει ακομη μια αγορα για αυτους. Δεν ειναι μαλακες, το γνωριζουν πλεον. Δεν εχουμε αναγκη κανενα νταβα με ακρες πλεον.

Οι τυποι απλα εχουν το μονοπώλειο και δεν τους νιάζει τιποτα. Αλλη φορα θα παρουν τα @@ μου . τελος η ανοχη σε ρεζιλιδες - απλιστομουτρα και καραγκιοζιντες !!!

Nαι ρε,το ξερω,το ιδιο λεμε,απλα ξερεις,οταν δεν ξερεις τι αλλο να προτινεις,ε,λες το πιο λογικο,κι ας ειναι τελικα αδυνατο σχεδον…και γω θεωρω πως να μποικοταρει κανεις τετοιου ειδους events,σε μια χωρα που τα μεγαλα σχηματα την περιοδο ακμης τους δεν την επισκεπτηκαν ποτε,ειναι παρα πολυ δυσκολο…αλλα τι αλλο να προτεινεις ρε γμτ??Επειδη ξερω καποια ατομα που πηγαν σημερα,μες την τρελη χαρα και τωρα θα γυρνανε μες τα νευρα και την αγανακτηση,ξενερωνω και γω…στο φιναλε φιναλε,εγω με την DIDI,δεν εχω το τρελο κολλημα να βριζω(αν και την θεωρω υπευθυνη σε μεγαλο βαθμο)!Με τα μηχανηματα εκει,με εξοπλισμους κτλ,τεχνικος δεν ειμαι,δεν μπορω να πω…εγω σπαζομαι που επιμενουν σε αυτον το χωρο,τοοσαα χρονια,βλεποντας συνεχως πως δεν βολευει κανεναν,και συνεχιζουν να ασχολουνται με αυτον!!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΚΑΛΗ-ΚΑΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!!!

Λογικά πάντως Lupin, αν το χώρο τον έχουν νοικιάσει για χρόνια ή τον έχουν αγοράσει, τότε δύσκολα θα φύγει η συγκεκριμένη εταιρεία από εκεί και να αποπληρώνει και δεύτερο χώρο ταυτόχρονα.

ναι επιτελους αλλος ενας με τετοια αντιληψη!!! σ’αγαπω!!!
να σε δω ομως αν θα μποικοταρεις την κωλοεταιρια αυτη εαν φερει ονομα που σε τρελαινει. εγω στα σιγουρα. το εχω αποδειξει εξαλλου ολα αυτα τα χρονια σε συναυλιες της ντιντι.

ε και τι σημαινει αυτο? θα πληρωνει ο καθενας λαθη της ντιντι?

Παιδιά το δεν έγινε ποτε ανακοίνωση στον χώρο του festival ότι “ακυρενεται” μπορεί να το αναλογιστεί κανεις… Όταν η ανακοίνωση έγινε 18:00 online?! :!:#-o

προφανως οχι αλλα οταν βαζουν και τετοιες τιμες στα εισιτηρια και δειχνουν πως ψαχνουν το μεγιστο δυνατο κερδος σιγα μην χασουν λεφτα με το να πληρωνουν και 2ο χωρο…

πως ειναι τα πραγματα τωρα εκει? εχει αρχισει να αποχωρει ο κοσμος? οντως ειναι ελεεινο!!!

Όπως λοιπόν ξαναλέω έχουμε πει σε άλλα θρεντ (τα οποία σίγουρα είναι μικρότερης εμβέλειας από αυτό εδώ του rockwave οπότε καλή μια επανάληψη ακόμη), η σωστή κίνηση αν είσαι σοβαρός ακροατής και όντως δεν θες να σε κοροϊδεύει ο κάθε ντιντής, είναι να κοιτάξεις πως θα σαπορτάρεις μικρότερα events, δεν είναι άσχημο να πας λίγο παραπέρα από τους Metallica. Δεσμεύομαι πως θα περάσετε πολύ καλά (η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι έχω περάσει πολύ καλύτερα σε μικρότερες μπάντες - χωρίς υπερβολές). Όταν λοιπόν το κάνετε αυτό, και εταιρείες οι οποίες βρίσκονται ακόμα στα πρώτα χρόνια της διαδρομής τους, μεγαλώσουν και είναι εφικτό να διοργανώνουν αυτοί με τη σειρά τους μεγάλα events, θα είστε και οι ίδιοι ευχαριστημένοι και πιο ώριμοι μουσικά, τέλειο;

Το έχω κάνει και συνεχίσω να το κάνω τσιφ.

Ti ακυρώθηκε και το σημερινο ;

Το οτι εχουν ομως προβει σε πολυετες ενοικιαστηριο ή ακομη και αγορα ενος ακυρου χωρου δειχνει ποσο τους ενδιαφερει η ποιοτητα των υπηρεσιων τους. Κατα συνεπεια μας εχουν γραμμενους στα παπαρια τους. Βρηκαν ενα ξεχασμενο χωραφι το οποιο μισθωσαν απο κανενα μπαρμπα που το ειχε και καθοταν και βαπτιστηκε συναυλιακος χωρος, την στιγμη που εχουμε πηξει στα ανεκμεταλευτα ολυμπιακα ακινητα.

κοίτα. Κι εγώ θέλω ένα χώρο με κλίση, κοντά στον πολιτισμό και με καλό ήχο (κι όχι ηχεία που σκάνε, όπως στους Metallica). Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Δώσε μου ένα λόγο για τον οποίο η Didi θα αλλάξει συναυλιακό χώρο, ενώ πληρώνει τη Μαλακάσα. Γιατί φοβάται πως αλλιώς τι; Πως θα δυσαρεστηθείς εσύ και θα της δίνεις τα λεφτά σου μουρμουρώντας, αντί να της τα δίνεις χαρούμενος;

Αφού στο τέλος, όλοι εκεί καταλήγουν, δεν περιμένω σοβαρές αλλαγές. Κάθε χρόνο κι από κάτι λίγο. Πλαστικά για να μην πηγαίνει ο κόσμος στο νοσοκομείο με αναπνευστικά φέτος και μουσαμάδες για να μην καταστρέφεται ο εξοπλισμός των συγκροτημάτων, του χρόνου. Του παραχρόνου, θα προσθέσει το πολύ βασικό που θα της λείψει του χρόνου. Ο χώρος όμως, που είναι τεράστιο έξοδο, δύσκολα τον αλλάζει (εφόσον έχει άδεια για αυτό). Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.