Eγω ενα πραγμα δε καταλαβαινω.
Εσεις που κραζετε και βλασφηματε ειστε οι ιδιοι που κραζατε και περσι οπως επισης οι ιδιοι που θα τα σκασετε στο Λωλη του χρονου.Αφου ειστε μαζοχες καθειστε και απολαυστε το
Σωστος,ναι,τοτε μιλαμε για αρχικη λανθασμενη εκτιμηση του χωρου και,οπως θα πει και καποιος,’‘προχειροδουλεια’’ στην αρχικη διαδικασια ευρεσεως μερους για το φεστιβαλ…τεσπα,οπως και να εχει,αν ειναι να συνεχιζει εκει το φεστιβαλ,τουλαχιστον ας αρχισουν τις βελτιωσεις επιτελους-παρκινγκ κτλ-…
και ας αρχισουν να ρωτανε και εξωτερικο,τι παιζει και με κατι 4ωρα βροχων την παλευουν μια χαρα,ωστε να παρουν μερικες ιδεες και να τις εφαρμοσουν και εδω-τεχνικος δεν ειμαι,δεν ξερω,μπορει και να λεω μπουρδες,απλα σαν απλος θεατης,αυτο μου δειχνει η ολη εικονα-…στο χωρο εγω κολλαω…τωρα αν εγινε τοσος χαμος κτλ και λογω ελλιπης γνωσης περι προστασιας και στησιματος μηχανιματων(δλδ οτι εχουν προβλεψει στο εξωτερικο και δεν κολλανε),υπηρξε οντως προβλημα με τα νερα και τα καλωδια,ε,καλυτερα που ακυρωθηκε,μην γινοταν και κανα ατυχημα σοβαρο…
Προσωπικα βρηκα πολυ λογικες τις τιμες του Gagarin open air προπερσυ και μια χαρα το χωρο για τα συγκεκριμενα ονοματα.
Lupin, πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους εσάς που έχετε απαιτήσεις από το rockwave και την didi ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι επιθυμίες σας. Το μόνο πράγμα που τους νοιάζει είναι να πάρουν τα λεφτά σας, και αφού χρόνια τώρα βλέπουν ότι ακόμα και με την άθλια οργάνωση και χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη τους το καταφέρνουν μια χαρά, για ποιό λόγο να σας ακούσουν;
Θύμισε μου λίγο με στοιχεία.
Άρα για άλλη μια φόρα το “δεν γουστάρω τις μπάντες που παίζουν …”
#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να αποχωρεί. Γνωστός μου, oπου ήμουν για αρκετή ώρα σε επαφή μαζί του τηλεφωνικά με πληροφορούσε πως από τις 18:00 μέχρι και τις 19:45 δεν ήξερες κανενας τίποτα για το μέλλον της βραδιάς από επίσημα στόματα… και ο ένας ρώταγε τον άλλον για το τι θα γίνει τελικά…
Ενώ εμείς είχαμε ενημερωθεί από τις 18:00 μέσω net “ανακοινωησης”…
Μέχρι στιγμής έχουμε τις αντιδράσεις ημών… Όσων ήμασταν εδώ και δεν ανεβήκαμε προς Μαλακάσα… Μπορείτε να διανοηθείτε το πως θα ένιωθαν αυτοί που περίμεναν μέσα στις λάσπες με ένα αβέβαιο μέλλον για το live. #-o
Καποια στιγμη ομως πρεπει να δωθει ενα μηνυμα. Πρεπει να γινει μια αρχη.
απλά θέλουν να κάτσει ο κόσμος,να τρώει τα ωραία hot dogs,να πίνει το ποτο-χορηγο-συμβολο του του festival vive cuervo και να αγοράζουν μπλουζάκια από συγκροτήματα που δεν θα δουν ποτέ
so simple:)
Μόλις έμαθα τα νέα:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έχω ρίξει μαύρο στην Didi music και θα συνεχίσω μου φαίνεται.
Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.
Αυτο ειναι καθαρη αλητεια. Πολυ απλα.
Μαζί σου φιλε…
Μαύρο στην DIDI Music!
να σημειώσω κάτι, μιας κ μόλις γύρισα από Μαλακάσα
στις 18:00 όντως δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση στο φεστ, γιατί όλα τους τα ηλεκτρολογικά ήταν βρεγμένα κ δεν ήθελαν να το ρισκάρουν (το μεταφέρω με μια επιφύλαξη).
αυτό που έγινε είναι ότι η didi ενημέρωσε όλους τους χορηγούς ότι η μέρα ακυρώνεται και αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωναν τον κόσμο που ρωτούσε. δεν υπήρχε κόσμος που αγόραζε μπλουζάκια κ φαγητα κ περιμενε το λάηβ ενώ οι άλλοι έφευγαν. #-o
Πρέπει να είμαι υπερήφανος γιατί: Πρώτη φορά γυρνά απο Ροκγουειβ Φεστ και είναι ακόμα μέρα,γιατί η "συναυλία (και καλά) τελείωσε και φύγαμε αμέσως αντί να πήξουμε 3 ώρες στην κίνηση και να γουστάρουμε κιόλας γιατί είδαμε τις αγαπημένες μας μπάντες, γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου είδα συναυλία μόνο με Σαπόρτ Ακτς, γιατί το Σαπόρτ έκανε σαπόρτ σε Σαπόρτ, γιατί τα Σαπόρτ γίνανε Χεντλάΐνερς, γιατί στην Ελλάδα αμα ρίξει λιγο βροχη ακυρόνεται μια συναυλία κάποιον χιλιάδων ευρω (δηλαδή τι να μας πούνε και οι Άγγλοι)… Αυτά είχα να πώ
Υ.Γ. Ελλάδα μου σε ευχαριστώ που κάθε μέρα της ζωής μου με κάνεις να σε μισώ ακόμα και περισσότερο.
Δηλαδή να σε ρωτήσω Montecristo…
Ήταν αρμοδιότητα των περιπτέρων των χορηγών να ενημερώσουν το κοινό που για περίπου 2 ώρες ήταν σε συγxηση στο χώρο?!
#-o
φιλε μην το ξαναπεις αυτο . αλλα φενετε δεν ξερεις . οποτε μην μεταφέρεις λανθασμενες γνωμες ουτε με επιφυλαξη…
και sorry αλλά δεν γίνονταν να πάρουν μια ντουντουκα να αρχίζουν να το φωνάζουν?Να ανέβενε κάποιος υπεύθυνος πάνω σε μια σκηνή και να το φώναζε?Αλλα sorry θα είχε πολλά νερά πάνω στην σκηνή από την ηλεκτρική καταιγίδα και θα φοβήθηκαν μήπως πέσουν και σπάσουν το πόδι τους 8O8O8O
απλά έλεος…
edit: lol, τώρα κατάλαβα τι έγραψε ο montechristo. χαχ.
Ασε που μπορει να σε εκανε τοστ καμια ηλεκτρικη καταιγιδα! Γαμω τα ονοματα για γκρουπ…
Γιαυτό όλοι Ρόκιν Άθενς τον Ιούλιο.
my bad, γιαυτό έγραψα με επιφύλαξη. δεν είμαι εδώ να κάνω το δικηγόρο της didi. ενήμερωση πάντως υπήρχε, ακόμα κ ελλιπής. το γράφω για να μην νομίζετε ότι ενώ όλοι έφευγαν από το τερρα, υπήρχαν κάποιοι που δεν είχαν ενημερωθεί κ έτρωγαν χοτντογκ περιμένοντας μέσα στις λάσπες τα συγκροτήματα