Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι που δεν ειδα τους motley… που τους περιμενα πως κ πως…τωρα τα υπολοιπα δεν με νοιαζουν…κ χεστικα αν θα παρω πισω τα λεφτα μου…τους μοτλευ μπορουν να μου τους ξαναφερουν??? ε αν μπορεσουν ας το κανουν…θα ειναι το καλυτερο…

παιδια θυμηστε μου λιγο και ο nick cave δεν ειχε ακυρωθει σε ενα ροκγουειβ στο οακα λογω βροχης??

Ακριβώς αυτό… Αφου την ακριβώς προηγούμενη μερα είχαν αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο… Τελικα πιστευω οτι εδω στο γκρις μονο για μουρη ειμαστε και επιδειξιότητα απο οργάνωση γεια σου! Κλάψ’ τα είμαστε! Για αυτό για συναυλίες της προκοπής μόνο έξω… [-X Τους σιχάθηκα πιά! :? :!:

Μην το πάρεις στραβά , αλλά μπορεί και να σου μείνει μια καλή ανάμνηση από τους Κρου (τους είδα λάιβ … και ξενέρωσα την ζωή μου , και τους ακούω από το 1985

Αληθώς … σε ένα χώρο στο ΟΑΚΑ μεταξύ 2001 - 2002 (γεράματα) και δεν είχε ρίξει καν καταιγίδα … ούτε καν καταικατσίκα να σου πω.

αυτό είναι Ελλάδα… ρεεε στο Wacken , το μισό χρόνο του φεστιβάλ βρέχει! εδώ έβρεξε το πρωί και καμια ώρα το μεσιμέρι και χάλασε η συναυλία… τώρα τους Motley crue και τους Wasp, πότε θα τους ξαναδούμαι? Και ειδικά τους Motley crue… [-X να δούμε αν θα γίνουν οι Slipknot … ευτυχός uπάρχει και η Lita Ford για να πάρουμαι μια μικρή γέυση απο hair/glam φέτος…[-X

WASP στάνταρ μέσα στη χρονιά, άντε αρχές του 2010.

Τώρα Motley…

Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου υποδείξει τους τρεις δημοσιογράφους στους αποίους αναφέρεται ο Ιδιοκτήτης της μεγάλης αυτής εταιρείας με την οργισμένη του επιστολή στα μέσα?

Και τελικά γιατί δεν τους κάνει μια μήνυση επί “αδίκω επιθέσει” να τελειώνουμε? :lol::lol::lol:

Mιας και πήγα σήμερα και εγω δυστηχώς έχω να πω ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που ακυρώθηκε η συναυλία για μια βροχή δίχως ποτάμια…δεν ξέρω πως ήταν χθες αλλά η ακύρωση σήμερα ήταν αστεία. Έβρεξέ μια ηλεκτρική καταιγίδα 30 λεπτών και μετά έβγαλε 30 βαθμούς και έγινε κάτι. Download του χρόνου:)

και επειδή ο camelspotter είπε κάπου την εξυπνάδα ότι δεν είδε όσους χθες λέγαν ότι γουστάραν τη βροχή να είναι εξώ στη βροχή, συγνώμη αρχηγέ που πήγαμε κάτω απο τα περίπτερα ενώ οι σκηνές ήταν άδειες.

Παπουα Νεα Γουινεα…ναι ναι…οι ‘‘αλλες’’ εταιριες φταινε κυριε Λωρη…και σας κανουν σαμποταζ…
oι NIN παιξαν κανονικα στο Novarock στην Αυστρια…με καρεκλοποδαρα…οπως και σε αλλα ευρωπαικα φεστιβαλ με κωλοκαιρο…τραβηχτηκα ειδικα για τους Crue…ετσι για την διασκεδαση του πραγματος…να καβλαντισω κανα ποζερογκομενακι…να πιω τα ετσι μου…γιατι σαν live αποδοση δεν περιμενα και τιποτα το εξωγηινο(αυτα για τις 20 Ιουλιου)…αλλα επαιξε τογκα που λεει και ενας πιτσιρικας…κατι παλικαρια που βρηκα εκει που ειχαν σκασει απο Καστορια(respect) μας ειπαν οτι ειχε βρεξει κανα μισαωρο…διοργανωσεις για τον καιαδα…αδικαιολογητοι…η υποθεση βρωμαει…σκεφτηκα και το γεγονος της χαμηλης προπωλησης…The truth will come out soon…ελπιζω η didy…να μην ‘‘μπλεχτει’’ με αλλες συναυλιες…ετσι για το σπασιμο…οπως ‘‘εφαγε’’ την Duffy απο αλλη εταιρεια…αυτα…

Έχοντας επιστρέψει αργά χθες βράδυ από Φινλανδία όπου είδα φεστιβάλ μέσα σε ψιλόβροχο όλο το Σάββατο, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ πόσο “ακραίες” μπορεί να ήταν αυτές οι συνθήκες που επικράτησν σήμερα το μεσημέρι στη Μαλακάσα για να οδηγήσουν σε ακύρωση που να μην μπορούσε να προβλεφθεί από χθες όταν ακυρώθηκε η 2η μέρα… :-k

ενα εχω να πω[SIZE=“7”]παπαρια[/SIZE]

Αυτοί θέλουν μάλλον εποχές με άγρια ντου χωρίς εισιτήριο…έχω καταντήσει να τις νοσταλγώ χωρίς να τις έχω ζήσει καν. Τι να πρωτοθυμηθώ; Rockwave 2004 και καλά τετραήμερο τι σκατά ήταν που δεν μπορούσαν να βγάλουν την κηροζίνη από το Boeing, το υπερθέαμα στον κόμβο της Μαλακάσας μετά από κάθε live (μπάτσοι σε χορογραφίες Μεταξόπουλου);

Εμενα παλι μ’αρεσαν(που δε το περιμενα κιολας).

Ρε μην συγκρίνετε Γερμανίες, Αγγλίες που γίνονται φεστιβάλ υπό βροχή.
Άλλες υποδομές και αφού βρέχει κάθε χρόνο λογικό είναι να έχουν μάθει να τα αντιμετοπίζουν.

Τώρα για φεστιβάλ λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών (βλ. Βαλκάνια κυρίως), δν ξέρω υπό ποίες συνθήκες πραγματοποιούνται.

Αλλά σίγουρα δείχνει ερασιτεχνισμό το γεγονός ότι δν πάρθηκε η παραμικρή (μάλλον) προφύλαξη για βροχή (ενώ ξέραμε μια βδομάδα ότι ίσως βρέξει).
Δηλαδή θα δεχόμουν ότι θα είχε λάσπες, λίγο ανοργανωσιά κλπ με τη βροχή, αλλά όχι αυτό το χάλι που έγινε την 2η μέρα. Έπρεπε πάντως να είναι ικανοί να το διεξάγουν έστω και κάτω από όχι τις ιδανικές συνθήκες.

Bεβαια στα Βαλκανια εχιε και χαμηλοτερο εισιτηριο.Εδω τρωμε στη μαπα το ιδιο…μα τι λεω ακριβοτερα συγκριτικα εισιτηριο και στη μαπαρα μας ολα αυτα.Και εροχνται καποιοι πιο πανω και μας δειχνουν το βιντεο με τα ποταμια για να δικαιολογηθουν.

Και για να μη βγουν διαφοροι δικηγοροι του διαβολου τωρα και πουν οτι φωναζουμε μονο οταν μας τυχει να τουυ πω οτι τα προληπτικα μετρα ειναι δουλεια της εταιριας και οχι δικα μας.15 ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΑ.οχι σιγανη βροχη.ΜΠΟΡΑ.Καλοκαιρινη.Και μετα ηλιος.αντε.

συμφωνω με 2 τελευταιες γραμμες του αποπανω.

Εγώ είμαι ακόμη ντυμένος όπως ήμουνα για τη συναυλία. Μεχρι και το εισητήριο στην τσέπη τόχω ακόμα.

Μιλάμε τα έχω βάψει μαύρα, άσκημη ξενέρα όχι αστεία.

και επειδή ο camelspotter είπε κάπου την εξυπνάδα ότι δεν είδε όσους χθες λέγαν ότι γουστάραν τη βροχή να είναι εξώ στη βροχή, συγνώμη αρχηγέ που πήγαμε κάτω απο τα περίπτερα ενώ οι σκηνές ήταν άδειες.[/QUOTE]

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

φιλε για λιγοτερο ανεπτυγμενη χωρα των βαλκανιων, θελω να πιστευω πως εννοεις την ελλαδα.
εχω παει να δω τους Metallica στην Κων/πολη και περυσι manu chao στο exit, που ειναι πραγματικο φεστιβαλ, οχι μονο κατ’ονομα (5-6 σκηνες, γυρω στις 50 μπαντες ολων των ειδων καθε μερα, 4ημερο) και η οργανωση του ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτες που συναντας στην “ευρωπαϊκη” ελλαδα. θες και τιμη? Metallica γυρω στα 25 ευρω, exit γυρω στα 35 για μια μερα.
το να βαφτιζουμε μια συναυλια με 5-6 μπαντες, “φεστιβαλ” , να βαζουμε τιμες 2πλασιες και 3πλασιες απο αντιστοιχα φεστιβαλ γειτονικων χωρων και να μην παρεχουμε καν καποια στοιχειωδη οργανωση ωστε να μην αναβαλλεται το φεστιβαλ λογω μισαωρης βροχοπτωσης, ειναι κατι που μονο στην ελλαδα εχω συναντησει.
(και επαναλαμβανω, απεχω απο τετοιου ειδους εκδηλωσεις απο το live των Metallica στη ριζουπολη)

Δεν παιζει να παει αλλη μερα ετσι??? φωτογραφιες απο το φιασκο που μπορω να βρω??? (κριμα για τις κοπελες που ειχαν ντυθει καταλληλα για motley αλλα τους τα χαλασε ο καιρος)!!!

Όχι όχι για τις τιμές δν μπορώ να πω κάτι, σίγουρα είναι ακριβά.

Απλά δν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με φεστιβάλ σε Γερμανία/Αγγλία που λένε ότι εκεί βρέχει συνέχεια. Λογικό το βρίσκω εκεί να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι αφού βρέχει συνέχεια, ε και είναι Αγγλία και Γερμανία. Κ σε φεστιβάλ στα Βαλκάνια άμα βρέξει πχ αρκετά, τότε θα φανεί η οργάνωση, γιατί κ στην 1η μέρα μια χαρά ήταν η οργάνωση που δν έβρεξε.
Απλά για τα Βαλκάνια δν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δν ξέρω τις συνθήκες (καιρικές).