Από το 2004 που πήγε το rockwave στη Μαλακάσσα έδινα κάθε χρόνο το παρών…
και οχι μόνο στο rockwave αλλά και σε άλλες συνυλίες της λατρεμένης didi σε αυτόν τον χώρο…
παρά το περσινό φιάσκο με τις εξόδους και το βρισίδι που είχα ριξει,φέτος όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα έτρεξα και πήρα τετραήμερο εισιτήριο…αυξων αριθμός 00002…
οι λόγοι που το έκανα ήταν 2…
ο πρώτος επειδή είχα τη λογική…ναι ρε!!!ΜΟΤΛΕΥ!!!ΝΤΑΟΥΝ ΡΕ???ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!θα έβλεπα μπάντες που ήμουν (και είμαι) καυλ%$$νος να δω…
ο δεύτερος είναι οτι έχω πολλά ελλατώματα και ένα από αυτά είναι οτι έχω πίστη στους ανθρώπους…πίστευα λοιπόν οτι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει από πέρυσι…και με πάρα πολύ καλή και θετική διάθεση πήγα depeche…και έζησα τα ίδια σκατά…και έφαγα ένα αγγούρι δροσιστικότατο…
και μετά όσο μα όσο καυλ%$$νος κι αν ήμουν με τα φετινά ονόματα στο rockwave πούλησα το εισιτηριάκι μου και τώρα κάνω τετραήμερες διακοπές και μπάνια στην Πάργα αντί να δίνω μάχες με τη λάσπη…
η ουσία είναι μια…μπουκοταζ από όλους…
οσο κι αν τρελένεστε να δείτε μια μπάντα μην πάτε…να πάνε 500 στους purple και 600 στους linkin park…και μην μπένετε στο τριπακι…αν δεν τους φέρουν αυτοί τότε που θα τους δω???..θα γίνει κι αυτό,θα βρεθούν κι άλλοι που θα καταλάβουν οτι στη ροκ/μεταλ κοινότητα υπάρχει κόσμος που λατρεύει τη μουσική και θα στηρίξει ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ προσπάθειες…
υγ. έκανα την υπέρβασή μου να χάσω κάποιες μπάντες που ίσως να μην έχω καν την ευκαιρία να δώ ποτέ ξανά,αλλά σήμερα έχω ένα συναίσθημα όμορφο για τον εαυτό μου…ναι ρε,σταμάτησες να είσαι κοροΐδο…