Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Από το 2004 που πήγε το rockwave στη Μαλακάσσα έδινα κάθε χρόνο το παρών…
και οχι μόνο στο rockwave αλλά και σε άλλες συνυλίες της λατρεμένης didi σε αυτόν τον χώρο…
παρά το περσινό φιάσκο με τις εξόδους και το βρισίδι που είχα ριξει,φέτος όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα έτρεξα και πήρα τετραήμερο εισιτήριο…αυξων αριθμός 00002…
οι λόγοι που το έκανα ήταν 2…
ο πρώτος επειδή είχα τη λογική…ναι ρε!!!ΜΟΤΛΕΥ!!!ΝΤΑΟΥΝ ΡΕ???ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!θα έβλεπα μπάντες που ήμουν (και είμαι) καυλ%$$νος να δω…
ο δεύτερος είναι οτι έχω πολλά ελλατώματα και ένα από αυτά είναι οτι έχω πίστη στους ανθρώπους…πίστευα λοιπόν οτι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει από πέρυσι…και με πάρα πολύ καλή και θετική διάθεση πήγα depeche…και έζησα τα ίδια σκατά…και έφαγα ένα αγγούρι δροσιστικότατο…
και μετά όσο μα όσο καυλ%$$νος κι αν ήμουν με τα φετινά ονόματα στο rockwave πούλησα το εισιτηριάκι μου και τώρα κάνω τετραήμερες διακοπές και μπάνια στην Πάργα αντί να δίνω μάχες με τη λάσπη…

η ουσία είναι μια…μπουκοταζ από όλους…

οσο κι αν τρελένεστε να δείτε μια μπάντα μην πάτε…να πάνε 500 στους purple και 600 στους linkin park…και μην μπένετε στο τριπακι…αν δεν τους φέρουν αυτοί τότε που θα τους δω???..θα γίνει κι αυτό,θα βρεθούν κι άλλοι που θα καταλάβουν οτι στη ροκ/μεταλ κοινότητα υπάρχει κόσμος που λατρεύει τη μουσική και θα στηρίξει ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ προσπάθειες…

υγ. έκανα την υπέρβασή μου να χάσω κάποιες μπάντες που ίσως να μην έχω καν την ευκαιρία να δώ ποτέ ξανά,αλλά σήμερα έχω ένα συναίσθημα όμορφο για τον εαυτό μου…ναι ρε,σταμάτησες να είσαι κοροΐδο…

XaxAXaxAXaxax τα σπασε!

Hδη βρεθηκε ο Ντεμης!!! αν κρινουμε απο τον Σαντανα (σε κανονικο χωρο και οχι σε κανενα χωραφι) πιστευω θα ερθουν και καλυτερα στο μελλον…ΑΕROSMITH:bow2:

sorry για την ακυρη ερωτηση αλλα παιζει να παιξουν οι dokken στην αθηνα???

Οι Aerosmith ειναι η αγαπημενη μπαντα του ντεμη…8)
Πληροφοριακα το λεω…
Μακαρι να ερθουν καποτε και αυτοι…
Ον τοπικ τωρα να δω μετα απο αυτο ποσες συναυλιες θα γινουν του χρονου στο χωραφι…
Να δω αν θα βαλουν μυαλο ποτε…

Μετα απο μια μερα με τοση ξενερα, το μονο που μου βγαινει να πω ειναι… [SIZE=“4”]ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ…!!![/SIZE]…

Πριν βιαστειτε να με κραξετε θα πω και τα παρακατω…

Πηρα την ξενερα…Ακυρωθηκε λεει η μερα του φεστιβαλ…Αρχιδια, να την βαλετε στον κωλο σας…Γαμω την ντιντι γαμω…

Αμα δεν μπορειτε να διοργανωσετε σωστα ενα γαμωφεστιβαλ τοτε αφηστε το το αθλημα σε καναν αλλο ή εστω σε κανενα…Απλα παρατηστε το και μην κοροιδευετε τον κοσμακη που παει να δει καποια συγκροτηματα που του αρεσουν…Καντε τις καταλληλες υποδομες να μην ριχνει 1 ωρα βροχη και να τα γαμαει ολα…Δηλαδη εξω πως μπορουν…??..Συνεργαζονται με εξωγηινους…??

Αντε μου στο διαολο πια…

Βαρεθηκα, δεν παει αλλο βαρεθηκα…

Περιμενα χρονια και χρονια αυτη τη μερα για να δω Motley Crue μονο και μονο επειδη δεν τους πετυχα πουθενα εξω και αναγκαστηκα να παρω εισητηριο για το κωλοχωραφο σας…Και τωρα…??..Τι…??..Δεν τους ειδα…Εφαγα τα αρχιδια μου…

Θελετε να πιστεψω πως φταιει μονο ο καιρος…??..Ή ηταν απλα η αφορμη για ακυρωση λογω χαμηλης προπωλησης (2500 λενε τα στοματα)…??..Αλλα επειδη δεν εχω αποδειξεις δεν θα σταθω εκει…

Βασικα μαλλον το θεμα κωλοχωραφο για μενα τελειωσε…Θα παω (αν γινουν) σε οσα εχω παρει εισητηριο και τελος…Μετα μπορειτε να το βαλετε στον κωλο σας το γαμιδι…

[SIZE=“5”]ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ[/SIZE]…Οσοι μπορειτε και εχετε οικονομικη και λοιπη δυνατοτητα τραβατε εξω γαμω την ελληνικη κοροιδια και προχειροτητα…Εξω να δειτε κανονικες συναυλιες…

Μπρος για εξω…Εδω μονο συναυλιες μικρες το χειμωνα σε κλειστους χωρους…Και αυτο γιατι δεν μπορουμε να δινουμε συνεχως λεφτα για εξωτερικο…Εδω ειναι για τον πουτσο…

Εδω ειμαστε αλλη γη…Εχουμε ηλεκτρικες καταιγιδες, παραφυσικες χιονοθυελλες και χιλιες δυο μαλακιες που σκαρφιζεται το κεφαλι του Λωρη και της γαμωντιντι του…

Μαθετε να διοργανωνετε μια συναυλια κανονικα και να αντιμετωπιζετε αυτα που σε ολη την υφηλιο θεωρουνται αντιμετωπισιμα και μετα μιληστε…

Δηλαδη αν εβρεχε και εδω 3/4 μερες ασταματητα οπως στη Σουηδια τι θα ειχε παθει το κωλοχωραφο…??Θα ειχε γινει λιμνη…??

Ή αλλαξτε χωρο ή προσαρμοστε το…

Το λεω για οσους θα συνεχισουν να πηγαινουν και του χρονου…Εγω φετος τελειωσα με το χωραφι…Μονο σε εξωπραγματικη πιθανοτητα θα ξαναπαω…

Οσοι μπορειτε εξω…1-2 φεστιβαλακια το χρονο, μαζευτε λεφτα και θα ειστε υπερκαλυμενοι…

Αντε με τα κωλοζωα εδω…

Τα ειπα και ξεθυμανα…Το ποστ μπορει να μην παραμεινει για πολυ και να διαγραφει, αλλα εγω τα ειπα…

Μια λεξη ξανα και μονο…[SIZE=“7”]ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…!!![/SIZE]

Edit: Τωρα που το ξανασκεφτομαι καλυτερα, θα παρακαλουσα τους μοδερατορες αν θελουν να διαγραψουν το παρον ποστ…Νομιζω οτι σε αυτη την κωλοεταιρια δεν αξιζει ΟΥΤΕ κραξιμο…

Θα γραψω τις επομενες μερες, και συμφωνα και με την εκβαση της αυριανης ημερας, ενα ποστ με την αποψη μου για την αυτοαποκαλουμενη ‘‘εταιρια διοργανωσης συναυλιων’’ didimusic…

Χωρις βρισιες κλπ…απλα την αποψη μου με επιχειρηματα…

Δεν παει αλλο…

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Ρασπουτιν γιατί να σε κόψουν ρε; Δεν φτάνει που το ροκιν τα παίρνει από τη ντιντι; :lol:

Γιαυτό :wink:

Η φωνή δεν έβγαινε με τίποτα , και η κονσέρβα backing vocals ήταν το κερασάκι στο να μου ισοπεδώσει τον μύθο για τα αμερικάνικα συγκροτήματα και τα live performances.
Και μην ακούσω περί ηλικίας … γιατί το μπιλιέτο έλεγε “Motley Crue” , και όχι “προσπάθεια των Motley Crue”
Και όπως σου έβαλα και σε μπολντ … είναι όλα σχετικά με το τί περιμένεις να δεις, και οι προσδοκίες μου για μια μπάντα που τα έσπαγε κανονικότατα στα live ήταν υψηλότερες.

καλημερα σας και απο εμενα…λογικα εχεται καταληξει στα συμπερασματα σας απλα θα σας πω και εγω πως ειδα την χθεσινη μερα…εγω εφυγα πρωι πρωι απο βεροια…με ειδοποιησαν τηλεφωνικα ανθρωποι που ειναι υπευθυνοι εκει πως θα γινει 100%…εφτασα εκει στις 12…οι πορτεσ επρεπε να ανοιξουν μια ωρα νωριτερα αν δεν κανω λαθος αλλα το προσωπικο0 εργαζοτανε πυρετωδως για καμια ωριτσα σημερα το πρωι…#-o#-o…και σαν δεν εφτανε αυτο με το που μπαινουμε ριχνει μια καταιγιδα ολα τα λεφτα…κατεβαζα γαμωσταυριδια εννοειται μπας και δεν γινει…ε πηγα και πρωτη φορα εκει στο vibe stage…ρε παιδια αυτος ο χωρος ειναι για ελιες οχι για λαιβ ελεος(εχει καλη κατηφορα)…ε μετα διορθωθηκανε τα πραγματα και οι υπευθυνοι ειδοποιουνε τον κοσμο που ητανε απο εξω απο τον χωρο να μπει γιατι το λαιβ θα γινει κανονικα…και εκει που στις 5 παρα περιμεναμε να ανοιξουνε τις πορτες
(terra stage)…ξεκινησανε ολοι τους τα σου ξου μου ξου ερχεται ηλεκτρικη καταιγιδα…#-o#-o#-o…ε αφου εβρεξε κανα 45λεπτο με το που σταματαει…και τρεχουκε να μπουμε στο καγγελο αρχιζουνε να φωναζουνε “ΕΞΩ ΕΞΩ!!!”…και ξαφνικα ειδοποιουνε εναν τυπα απο το κοντρολ πως “ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!”…ε εκει αρχισαν να γιουχαρουνε πολλοι,πολλοι να λενε μπραβο ντιντι…ελλαδαρα ολε!..το θεμα ξερετε ποιο ειναι???οτι το προβλημα τους ητανε το νερο και η λασπη στον χωρο…και βγηκα μαζι με ακομα 4-6 παιδια και τους ειπαμε πως ο κοσμος δεν εχει κανενα προβλημα να δει το λαηβ στην λασπη…εσεις θελετε να τα τσεπωσετε…και απο εκει και περα αρχισε το ολο παραμυθι με τον φοβο για τα καλωδια…μαγγες αυτο μπορει και να ειναι καλο επειχηρημα…αλλα αν εισαι οτι να ναι και δεν εχεις φροντισει τα καλωδια να μην ειναι ασκεπα στο χωμα δεν φτιει ο κοσμος…υποοτιθεται οτι αυτα θες να προφυλαξεις ΓΑΜΩΩΩΩΩ!!!..τεσπα…παντως ειχανε ανακοινωσει στον κοσμο πως δεν θα γινει το λαιβ αρκετη ωρα πριν βγει στο νετ νομιζω…σχετικα νωρις το μαθαμε…ε καλα αυτοι που πινανε μπυρες στα περιπτερα δεν ξερω ποτε το μαθανε…,.

Πραγματικά κρίμα, χάσαμε μεγάλη (ίσως κ τελευταία) ευκαιρία να δουμε Motley Crue σε ελλάδα…

Κρίμα… :frowning:

δεν ξερω αλλα για καποιο λογο με επιασε ενα σπαστικο γελιο οταν διαβασα αυτες τις δυο προτασεις…
για ελιες χαχαχαχαχαχαχ

με τα χρηματα τι γινεται; ποτε μπορουμε να τα παρουμε πισω;

Έπεσε ένα σχετικό delete πάλι βλέπω …
όμορφα πράγματα … 8)8)8)8)

εσύ τώρα θες και απάντηση ??? :lol::lol::lol:

τωρα η χριστοπαναγια τους εθιξε η η εντονη κριτικη;;:-k

pantws edw stin italia pou piga sto gods of metal tin kyriaki mou pan oti to savvato oi motley itan aparadektoi!!! kai oxi atoma pou den tous goustaroun alla kai atoma stous opoious aresoun poly… opote isws kati ixsere o theos kai erixse ti neroponti…

ο rasputin ζήτησε να διαγραφεί το ποστ του.:roll:

Επειδή αυτό με τα καλώδια και τη βροχή πολύ με τρώει, αν τυχόν μας διαβάζει κανένας ηχολήπτης, τεχνικός, μηχανικός κ.λπ. που ξέρει, παρακαλώ ας μου απαντήσει σε αυτό:
Πώς γίνεται πριν από εικοσιτόσα χρόνια, με την τότε τεχνολογία, να έχει δώσει ο Κηλαηδόνης συναυλία με την εξέδρα μέσα στη θάλασσα, τα καλώδια επίσης μέσα στη θάλασσα, τον κόσμο να κολυμπάει μπροστά στην εξέδρα και πάλι μέσα στη θάλασσα και να έχουν πάει όλα καλά κι όλα ωραία; Ενώ αυτοί του Rockwave απλώς… τα έκαναν θάλασσα;

Αν και δεν ξερω, κανω μια υποθεση πως ο κεραυνος ειναι το προβλημα, και επειδη ολα ειναι ηλεκτρικα θα γινει κανενα ΜΠΑΜ

Λοιπόν για όσους δεν ήταν εκεί κοντά. Εγω έπεσα στο επίκεντρο του φαινομένου λίγα χιλιόμετρα πάνω απο τη Μαλακάσσα κατα τις 4 και κάτι. Η εικόνα προς το Νότο ήταν τρομακτική. Σύννεφο και ομίχλη που δεν έβλεπες τίποτα. Χείμαροι και φωτιά παντού. Αυτο δεν ήταν καιρικό φαινόμενο, ήταν μάχη μεταξύ του Υποχθόνιου Θεού Λώρη με ους θεούς του νερού και του ουρανού που τον χτυπούσαν αλλύπητα. Κεραυνοί, ποτάμια και αστραπές συνέθεταν το τοπίο της καταστροφής. Πέρνοντας έξω απο το Τεραβαιμπ και έχοντας πλέον γλυτώσει τη σωματική μου ακεραιότητα αφού πέρασα απο το πεδίο της μάχης και βλέποντας οτι το βιβλικό τοπίο κατευθύνεται προς τα κάτω, απορρούσα με όσους είχαν το θράσος να το αψηφίσουν και να συγκεντρωθούν εκεί. Τι περίμεναν δηλαδή, ήταν προφανές ότι κάτι ντέτοιο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ανθρώπινα μέσα. Η κατάσταση ήταν ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Δεν ήταν δυνατόν να γίνει η συναυλία, Μπορεί να χαλάγαν τα χτενίσματα και τα μακιγιάζ των Μοτλευ κρου…