Σας τα’χουν πει εδώ και καιρό για το τι θα συνέβαινε στη Μαλακάσα, αλλά δεν ακούγατε!
[SPOILER]
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!![/SPOILER]
Σας τα’χουν πει εδώ και καιρό για το τι θα συνέβαινε στη Μαλακάσα, αλλά δεν ακούγατε!
[SPOILER]
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!![/SPOILER]
Χθες έπαιξαν οι inactive messiah. Δεν ξέρω αν έπαιξαν και πιο πριν οι scar of the sun. Ελπιζω να μην το χρησιμοποιήσουν αυτό για να μην μας επιστρέψουν τα χρήματα…
Nα το δω κι αυτό… :lol::lol::lol:#-o
Παιδιά προσοχή!!!Όποιος πάει σήμερα, μην φτύνει, γιατί θα πλημμυρίσει πάλι!
εγινε χθες ανακοινωση ρε φιλε μετα τις 6 ιουλη επιστρεφονται χρηματα…
Εγω που θα εχω επιστρέψει Κύπρο? Τι να το κανω μετά τις 6
με κουριερ θα στα στειλουνε αλλα το κουριερ 20 ευρω το πληρωνεις φυσικα εσυ(20 ευρα)…:lol::lol::lol::lol:…λογικα ετσι ακουσα πως θα ναι…
δεν έχεις κανένα στην Αθήνα που να εμπιστεύεσαι;
Και είχα πει ποτέ ξανά στην Ελλάδα για “φεστιβάλ”. Ευτυχώς πήγα την προηγούμενη εβδομάδα Hellfest στη Γαλλία και είδα Motley Crue, WASP και Voivod. Α ρε Lita Ford που με κουβάλησες από την Κύπρο. Ελπίζω τουλάχιστον να γίνει σήμερα…
κατι θα κανονίσω. αν και δεν ξέρω αν αξίζει για 40 ευρώ αλλά δεν πρόκειται να τους τα αφήσω
μακαρι για σας που ειστε εκει…αλλα εν μερει αμα ακυρωθει λογω ηλεκτρικης καταιγιδας και σημερα…θα φανε πετρα…συνθηματα και βρισιδια κατα του λωρη ολοι και αν δειτε εκει γελιο…χθες κολωνανε ολοθ 10 ατομα τους βριζαμε μονο :-k:-k:-k:-k
πολυ σωστος!!!αυτο θα σου ελεγα τωρα…
που ακριβως ειναι η ανακοινωση για τη χθεσινη μερα??? για τη προχθεσινη οκ…αλλα γ τη χθεσινη δεν ειδα καμια ανακοινωση
ανακοινωση λεγοντας πως ηρ8ανε καποιοι ανεβηκανε στα παγγακια και μας ειπανε πως μετα τις 6 ιουλη θα μπορειτε να παρετε τα λεφτα για την χθεσινη και την αυριανη μερα η να ερθετε αυριο στο λαηβ…και λεω τωρα εγω…που ξερει ο αλλος στο τικετ χαους οτι εγς με το ιδιο εισητηριο δεν πηγα και την 4η μερα και παω να παρω και τα λεφτα πισω???
αν πας σήμερα, μάλλον στο ανταλλάζουν με σημερινό στην είσοδο
ακριβως για αυτο θελουν να πας πρωτα από τα εκδοτήρια στο χώρο για να ανταλλαξεις μάλλον τα εισητήρια με σημερινα: “Παράλληλα ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων της δεύτερης και της τρίτης μέρας του Rockwave Festival μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την είσοδο τους στο Terra Vibe σήμερα (αφού πρώτα περάσουν από τα box offices)”.
χαχα…ειπα και εγω σιγα…
Ηλεκτρικες καταιγιδες και πρασινα αλογα.
Απο εδω και περα πρεπει να ριξουμε ακυρο στην di di music και να βλεπει μονος του τα συγκροτηματα.
Με μιση ωρα βροχη ακυρωθηκε ολοκληρη συναυλια
ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΚΙΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!
ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ? ΕΠΙΔΗ ΚΟΨΑΤΕ ΛΙΓΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ …ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!
πραγματικα εδω δεν καταλαβα αμασως ποιο γραμμα δεν εβαλες…το Υ η το Ο