Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

καποιος να φερει τους motley!!!σας παρακαλω!!!

τι κουλο ειδα…σε ποιανης τη συναυλια πηγε χτες ο tommy lee:?της ΒΙΣΣΗΣ#-o#-o

Εμένα δε μου κάνει εντύπωση. Σε ποιάς θα πήγαινε, στης Χαρούλας Αλεξίου? :stuck_out_tongue:

ξερεις ομως ποιο ειναι το γαμωτο?
οτι ηρθε στην αθηνα για να κανει συναυλια κ οχι για να δει:!: κ μαλιστα συναυλια της βισσης δηλαδη ελεος χειρωτερα δεν γινονταν[-X[-X

ανακοινωση για επιστροφη των χρηματων ποτε θα βγει?

http://www.zougla.gr/news.php?id=49546
διαβαστετο απο εκει που λεει ΑΘΗΝΑ 29-6-2009

Της ΒίσσΗ.

Ανακοίνωση για επιστροφή χρημάτων της 3ης μέρας θα βγει?Ισχύει ό,τι και για τη 2η?

«Ο Γιώργος Λεχουρίτης, πρόεδρος του ΙΝΚΑ, δίνει τις απαντήσεις. “Η εταιρεία οφείλει να καταβάλει άμεσα και εξολοκλήρου το αντίτιμο του εισιτηρίου, διαφορετικά παρανομεί. Δεν μπορεί να επιστρέψει μόνο μέρος του εισιτηρίου προφασιζόμενη πως ναι μεν δεν έπαιξε το βασικό συγκρότημα, αλλά εμφανίστηκαν άλλοι καλλιτέχνες. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε πρόγραμμα με αναφορά σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες, πρέπει να εμφανιστούν όλοι. Οσα αναγράφονται στην οπίσθια όψη του εισιτηρίου δεν υπερισχύουν της κείμενης νομοθεσίας. Οσοι αγόρασαν εισιτήριο και κρίνουν ότι επλήγησαν τα συμφέροντά τους μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΙΝΚΑ και να προβούν σε καταγγελία. Αν συγκεντρωθούν 50-100 επώνυμες καταγγελίες, μπορούμε να βοηθήσουμε σε υποβολή μαζικής αγωγής για αποζημίωση”».

ναι οντως ποτε θα βγει??? ρωτησα κ στο τικετχαουζ κ μ ειπαν πως περιμενουν ανακοινωση… για τη δευτερη μερα πως την εβγαλαν αμεσως ενω γ τη τριτη ακομα να τη βγαλουν??? ελπιζω να μην κανουν μαλακια μονο…

:lol2:

:lol3:

:lol:

:lol3: :lol3: (ναι, επαναλαμβανομαι :p)

Εντυπωσιακο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (γιατι περι αυτου προκειται). Βεβαια μερικες φωτος αποδεικνυουν με αλλον εναν τροπο ποσο κωλοζωα ειναι οι Αγγλοι.

Χμ…κοιτα να δεις. Τους Motley Crue τους εχω δει 2 φορες. Η πρωτη φορα που τους ειδα ειναι σιγουρα μεσα στο TOP 5 μου οντας μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συναθλιακη εμπειρια. Η δευτερη φορα που τους ειδα ομως ειναι σιγουρα μεσα στις 3 χειροτερες μου. Οποτε μαλλον ειναι ειτε του υψους ειτε του βαθους. Βεβαια παιζει την δευτερη φορα να απογοητευτηκα τοσο πολυ εχοντας στο μυαλο μου την απιαστη πρωτη φορα.

:lol: Πραγματι!

Μεγαλο κριμα για τους Motleys που δυσκολα τους ξαναβλεπω να ερχονται Ελλαδα! Κριμα για ολους οσους ανυπομονουσαν να τους δουν.:frowning:

Ειμαι 10000000000% μαζι με οσους βριζουν την κωλοεταιρια τους!Η ανακοινωση την προηγουμενη μερα ηταν σαν το Μαρκογιαννακη που ελεγε τους αγροτες απο Κρητη να ερθουν,σχεδον παγιδα!Ρε ζωα αφου ξερετε οτι θα βρεξει τι λετε θα γινει κανονικα?Εκανα 1000χμ για να φαω μια κρεπα στη Μαλακασα,λες και δεν εχει κρεπαδικα στη Θεσσαλονικη!Για να δω ΜΟΤΛΕΥ κατεβηκα μονο και μονο.Περυσι φιλοι μου ειδαν Def Leppard Whitesnake στη Βουλαρια με βροχη την ΩΡΑ της συναυλιας,οχι το μεσημερι πριν και ΕΓΙΝΕ!Μας κανατε παλι να νιωσουμε πολιτες τριτοκοσμικης χωρας,να πατε να …Δεν ειμαστε εγκαθετοι δημοσιογραφοι ρε Λωρη η πως σε λενε,απλα οταν φευγαμε ειχαν ηδη φυγει τα συννεφα και ειχε ζεστη και ηλιο!ολα θα στεγνωναν σε λιγη ωρα και ποιος σου ειπε οτι αν στεγνωναν θα φευγαμε?ΜΟΤΛΕΥ και στα καρβουνα θα βλεπαμε ρε,αναστεναρηδες θα γινομασταν!Ευχομαι οι ΜΟΤΛΕΥ να επειδιωξουν να ερθουν αλλη φορα απο σεβασμο στους οπαδους τους!

Υ.Γ. Πρεπει να ειμασταν πολυ λίγοι παντως,αν και μπολικα μανουλια στο κοινο!Αληθευει οτι η ακυρωση της συναυλιας θα καλυπτοταν απο ασφαλιστικη εταιρια,ενω η διεξαγωγη με τοσο λιγο κοσμο θα τους εβαζε “μεσα”?Γιατι κατι μου λεει οτι με τετοια προπωληση,παρακαλουσαν να βρεξει για να εχουν πατημα να τη γλιτωσουν οι μλκς!

Mηδεν ντροπη ρε απο τους νταβατζηδες.

Δεν θα μου φαινόταν και περίεργο …
με τόσα που έχουν κάνει …

το συζήταγα και με έναν φίλο μου στο msn ακόμα και όταν είναι να μπει μέσα από μικρή προσέλευση σε live, του πάνε όλα καλά και βρέχει με αποτέλεσμα να βρει αφορμή να ακυρώσει το live και να πάρει και την ασφάλεια … #-o#-o#-o

Nαι ρε αλλά δεν έπρεπε να αποζημιώσουν και τις μπάντες?

Αυτό ακριβώς φίλε,την αποζημίωση στις μπάντες την πληρώνει η ασφαλιστική!Και τα έξοδα διαφήμισης και οργάνωσης του χώρου τα είχαν υπερκαλύψει από την πρώτη μέρα,σιγά τα λεφτά!

Δηλαδή οι ασφαλιστικές εκτός από την αποζημίωση στο Λώρη αναλαμβάνουν και τις μπάντες?

ΜΕΓΑΛΟ ποστ!

Ακριβώς αυτό φοβάμαι και γι’αυτό μας μεταχειρίζονται σαν ζώα!

hellooooooo

stin eksargirwsi twn eisitiriwn… t eisitirio tha m t paroun!!!:-s

please apantiste m kapoioss!!!

1. Γράφε με ελληνικά γιατί τα greeklish απαγορεύονται.

2. Ε δε νομίζω να στο αφήσουν. Αλλιώς κράτησε το και μη το εξαργυρώνεις:p