Βασικά είχα να μπω ρόκιν μια εβδομάδα…γιατί αν έμπαινα με την τσαντίλα που είχα…θα έβριζα μέχρι σήμερα…!!
Τραγικές καταστάσεις…κανένας σεβασμός…
Έχοντας μείνει με την ξενέρα…μετά από τόσες μέρες…θα πω το μόνο πράγμα που είναι άξιο λόγου για μένα πια… :
θες να κρατησεις ενα χαρτακι που το πληρωσες αδρα ωστε να σου προσφερθουν καποιες υπηρεσιες που στο τελος σε κοροιδεψαν (οχι μονο εσενα) και τελικα δεν σου τις παρειχαν;;;
αν το σκεφτείτε μπορεί να είναι και η καλύτερη μέρα που έχει γίνει χρόνια σε RW.
α) Ήταν σίγουρα από τις καλύτερες συναυλίες WASP της τελευταίας δεκαετίας.
β) Ήταν η καλύτερη απόδοση των τραγουδιών που έχει κάνει ο Vince Neil χρόνια τώρα.
γ) Ήταν η πιο ενεργητική συναυλία των MM. Σε πολύ καλό fit ο Wyndorf
δ) Ήταν η πρώτη φορά που ήταν ανεκτά τα φωνητικά των Arch Enemy.
Χτες Κυριακή και γύρω στις πέντε το απόγευμα, έφαγα στην μαλακάσα (εθνική) φοβερή μπόρα με ασταπόβροντα… Δεν δικαιολογω την didi, αλλά η βροχή ήταν απίστευτα δυνατή και το μυαλό μου πήγε στις 2 μέρες που αναβλήθηκαν… όντως δύσκολη κατάσταση για τα ελληνικά δεδομένα
μιας και τη συγκεκριμένη μέρα ήμουν εκεί και είδα με τα μάτια μου όχι τον χάρο, ούτε την ηλεκτρική καταιγίδα αλλά μια απλή βροχή που κράτησε 30 λεπτά, να πω ότι δεν είχαν καμία δικαιολογία να ακυρώσουν την συγκεκριμένη μέρα! Για την δεύτερη αν και δεν ήμουν εκεί απο τα όσα άκουσα καταλαβαίνω το ότι μάλλον υπήρξε πραγματικό πρόβλημα.
φίλε μιλάω για αυτό που είδα κ έζησα χτες κ όχι για το τι έγινε στις 29 Ιουνίου…απλά λέω ότι οι βροχές των τελευταίων ημερών είναι ασυνηθιστα δυνατές για την εποχή
Ρε παιδια, να κρατησεις το εισιτηριο απο καποια συναυλια που πηγες το καταλαβαινω. Και γω πρεπει να τα εχω κρατησει σχεδον ολα. Αλλα να κρατησεις το εισιτηριο απο μια συναυλια που ηθελες πολυ να πας και τελικα δεν πηγες (ή δεν εγινε) τι νοημα εχει?:-k Προσωπικα θα προτιμουσα να τους το τριψω στα μουτρα και να παρω και τα λεφτα…