Δεν θα παίξουν μεσημέρι.Γύρω στις 9-10 υπολογίζω να βγουν.Πριν τους MC.
Κι εγώ βράδυ νομίζω πως θα βγουν.
Εμένα το Dominator μου άρεσε, οπότε καμία ταλαιπωρία δε βρίσκω…
Μόνο για τους αλητοάγιους θα κατέβω στο χωράφι…μάλιστα ακούγεται οτι θα παίξουν και όλο Το dr. feelgood οπότε χαλάλι…
τους είχα πολύ ψηλά μέχρι να τους δω live.
από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις.
αλλά μην εκπλαγείτε αν παίξουν κάτω από τους Arch Enemy.
παιδια μολις τωρα το ειδα και γω…
χαχαχχ
δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαματα
το σκασε παλι ο Λωρης…εκει που λες οτι που θα φτασει…παντα θα βρει κατι να σε καταπληξει!!!θεος…
τι placebo…τι wasp…τι monster magnet…μονο twisted sister και madrugada λειπουν
τι μλλκες και ποσο πισω ειμαστε εμεις και θελαμε faith no more…mastodon…slipknot…
ελπιζω παντως αν κατσει με slipknot να τοθς φερουν μονους τους…και οχι κατω απο motley …
Οπότε αν έρχονταν Led Zeppelin ή A. Cooper ή Aerosmith ή GNR θα σε χάλαγε πάρα πολύ?
Δε ξερω αν ειπωθηκε εδω αλλα για να μη χαιρονται τζαμπα μερικοι οι Voivod μαλλον ΔΕΝ θα εχουν Newsted στο line up.
Τα μάθαμε και τσάμπα χαρήκαμε.
Voivod…
Τους αγαπάμε από το πρώτο άλμπουμ…τι να πει ο Newsted και τον εκτιμούμε θεικά! (μεγάλος παίχτης, αλλά η μπάντα υπεράνω όλων)
To rockwave εχει μια πτωτικη πορεια? Για μενα Arch enemy και motley crue και αν…:?
Βασικά η σύγκριση των Wasp με αυτά τα ονομάτα είναι λίγο αστεία…
Άσε που 2 από τους 4 δεν έχουν έρθει ποτέ,ο Alice έχει καιρό να έρθει,και οι guns έχουν έρθει 2 φορες σε 16 χρόνια…Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα καταλάβαινες πως είχα αναφέρει και αυτόν τον παράγοντα…Μην έχετε επιλεκτικό διάβασμα.
Βασικα Voivod παιδια δεν ειναι newsted νομιζω…:-k…Εκτος αυτου αν παιξει κανα σκηνικο με μποθκαλι αυτος που θα το κανει θα φαει γυαλινο μετα…και οχι στο κεφαλι.
rockwave 2009…μπιαχ!!![-X:thumbdown::thumbdown:
Ναι ρε σεις, I know, απλά με Voivod έχω ασχοληθεί στο ελάχιστο, και πάντα ήθελα να τους δω λόγω Newsted. Βλακεία, αλλά ισχύει!
[-X[-X[-X[-X
έναν Αλέφα στον κύριο μπας και μάθει -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- μπαλίτσα…
Έχεις όλο το χρόνο να εντρυφήσεις στο Καναδέζικο διαμάντι
Σκατά!Περιμένεις πως και πως το rockwave εδώ και ένα χρόνο(μιλαώ για άτομα σαν και εμένα που αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να βγούμε στο εξωτερικό)και τρως σκατά!Το πιο αδιάφορο billing που έχω δει ποτέ σε festival(ο θεός να το κάνει)!
[ul]
[li]Μου φέρνει Monster Magnet,οκ δεν μου αρέσουν αλλά πριν 3 μήνες τους έφερε,άνετα έβαζε κάτι άλλο σε αυτή την θέση.
[/li][/ul]
[ul]
[li]Μου φέρνει την κόρη του Harris,χέστηκε η φοράδα στ’αλόνε!Πάρτε ένα playboy και δείτε γυναίκες με το τσουβάλι!
[/li][/ul]
[ul]
[li]Motley,Arch Enemy,WASP αδιάφοροι όσο δεν πάει.Τι δουλειά έχουν τα zombie?(μπορεί με αυτό να φαίνομαι υπερβολικός αλλά αυτό πιστεύω.)
[/li][/ul]
Ουσιαστικά δεν περιμένω και τίποτα καλύτερο.Καλά να περάσουν όσοι πάνε!
Now playing: Paramore - Whoa
via FoxyTunes
Κι εσύ αν δεις live τους Blasphemophagher θα καταλάβεις το δικό σου…:roll:
Δεν εννοούσα ότι έπρεπε να μπουν στις μέρες με τα alternativogroupάκια αλλά ότι έπρεπε η μία από τις δύο rock μέρες να είναι με μπάντες σαν Motley Crue, Monster Magnet, Wasp που κάνουν καλό combo… Αλλά όχι η metal μέρα dude…
Δυστυχώς, με αφήνουν παντελώς αδιάφορο… Τι να τα κάνω εγώ τα show και κουραφέξαλα…
Αμα γουστάρεις τη μπάντα, το show συμπληρώνει την εμπειρία… Το show όμως δεν σε κάνει να γουστάρεις ντε και καλά… Προτιμούσα με 1000 να δω Bon Jovi… Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει κι αυτό…
κακο το λαην απ. Δεν περιμενα και κατι τρομερο εδω που τα λεμε. Οι μεταλ μερες στο ροκγουεηβ τα τελευτια χρονια εχουνε δεινοσαυρους χεντλαηνερς και κανα δυο ακομα απο κατω, γιατι αυτα ακουει εδω η μεγαλη πλειοψηφια των οπαδων. Ειναι και πιο φτηνα φανταζομαι.
Οπως και να χει, Μανστερ Μαγκνετ και Βοηβοντ θελω να δω, αλλα δεν ξερω ακομα αν θα τα σκασω η οχι. Μαλλον εκεινες τις μερες θα αποφασισω.
Το οτι μας πλασαρει την ανυπαρκτη κορη του Χαρις ως ξενο ονομα του φεστιβαλ απο μονο του δειχνει ττην καταντια του Ροκγουεηβ πιστευω.
Όπως το είπες…Το σόου συμπληρώνει την εμπειρία.Και με την ενέργεια που βγάζουν στην σκηνή, θα σου μείνει αξέχαστη!Καλά για Bon Jovi,μέσα με τα μπούνια!Θέλω να των δω και στην Ελλάδα οπου έιμαστε και πιο κάφροι/φωνακλάδες από τους ξενέρωτους έξω.Αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μουσικά των 2…Μεγάλες διαφορές!