Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

απογοητευτικότατο…φτωχός συγγενής κατά πως φαίνεται των μεγάλων ευρωπαϊκών φεστιβαλ

ουτε καν εξ’αγχιστειας…

Βασικά οι Metallica έχουν έρθει 3 φορές σε 16 χρόνια ενώ οι άλλοι 2, 16 φορές σε 3 χρόνια(που λέει ο λόγος).Οπότε προσωπικά δεν θέλω να τους ξαναδώ(καλά τους Theater δεν θα τους έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί δεν τους γουστάρω προσωπικά).

ναι, έρχονται οι Maiden και παρουσιάζουν το καινούριο τους dvd, best of, μποξεράκια και γομολάστιχες!Θα τρελλαθούμε…

Το πρόβλημα δεν είναι η Duffy και οι Killers, αυτοί είναι μουσικοί. Η Lauren τι δουλειά έχει στο billing; Ok πες σαππορτ στους Maiden να παίξει, αλλά άκυρη στο Rockwave, δηλαδή έλεος, έγινε όνομα και η Lauren.

οκ, επειδή πολλή γκρίνια μαζεύτηκε, τα λέω και ξαλαφρώνω.
(εννοείται δεν μιλάω προσωπικά για κανέναν)
Τονίζω ότι αυτά τα λέω κυρίως για αυτούς που είναι 20+ και δεν εξαρτιώνται τόσο πολύ από την οικογένειά τους.

έχουμε καταλάβει σε ποιά χώρα ζούμε? Εδώ ΑΥΤΗ είναι η κατάσταση παίδες, με ΑΥΤΟΝ τον διοργανωτή, που έχει καταφέρει να πάρει το μονοπώλιο. Χωνεύτε το και μην κάνετε απατηλά όνειρα.

Κοιτάχτε το λάν-απ.

Σας αρέσει? Καλώς. Πηγαίντε, και περάστε άψογα. Απ’ό,τι βλέπω, υπάρχουν κάποιοι που ικανοποίησε το γούστο τους και πολύ καλά κάνουν.

Δε σας αρέσει? Μην γκρινιάζετε, αλλά πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Δεν πρόκειται να αλλάξει το λάιν-απ με το έτσι θέλω από μας, και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο ανταγωνιστικό φεστιβάλ :wink:

Ψάξτε στο ίντερνετ, και βρείτε τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ που σας ενδιαφέρουν.
(αν βαριέστε, υπάρχει ανάλογο θρεντ εδώ μέσα) Φτιάχτε λογαριασμό στο μαισπέις (αν δεν έχετε) και οργώστε τις σελίδες από τις αγαπημένες σας μπάντες κοιτώντας τις ημερομηνίες.

Μετά ψάχτε τα οικονομικά σας. Δεν είναι τόσο τραγικό όσο θα φανεί στην αρχή, φτάνει να το πάρετε απόφαση. Στην τελική, μην πας το καλοκαίρι Χαλκιδική/Πάρο/Μύκονο, αλλά βγάλτην πχ στο χωριό του πατέρα για να εξοικονομήσεις λεφτά (οι Σουηδέζες θα σε περιμένουν και του χρόνου), ή αγόρασε 4 super-duper-limited-tou-kerata-editions λιγότερες από το λαδέμπορα της περιοχής σου, ή μην πας στο επόμενο διάστημα στη συναυλία ενός συγκροτήματος που έχεις ηδη δει, ή που δεν θέλεις πραγματικά να δεις.

Από το να λετε “μούφα το ροκγουέηβ” και μετά “κωλόφαρδοι άγγλοι/γάλλοι/πορτογάλοι που βλέπετε συναυλιάρες, κι εμείς εδώ στα ψίχουλα”, οργανωθείτε, κάντε τα κουμάντα σας, κι ετοιμαστείτε για μια εμπειρία ζωής.

Εγώ πάντως, αυτό έκανα πέρυσι, αυτό θα κάνω και φέτος.
Ορε(ζερ)βουάρ

@vedder: Καλά, ας μην είχε πατέρα τον Χάρις και θα βλέπαμε αν θα έκανε καριέρα το μπάζο…

Εμένα πάλι η μέρα Killers-Duffy μια χαρά μου φαίνεται. Είναι μεγάλα ονόματα είτε μας αρέσει είτε όχι και αν προστεθούν και κανα δυο μπάντες ακόμα ωραία θα είναι.

ΥΓ. Την Duffy τη βαριέμαι όσο δεν πάει, αλλά εάν έφερναν Winehouse θα έπρεπε να αρχίσουμε στοιχήματα σχετικά με το αν θα καταφέρει να παίξει ή όχι. Αγαπάω όμως.

Ε όχι και μπάζο η Laureen :roll:

???#-o
Αν τους δεις live θα καταλάβεις το λάθος σου…:slight_smile:

Σοφά μιλάς σύντροφε bleeding history. Η πρόσκληση για την ομάδα στο facebook ισχύει κανονικά για όλους.

Μουσικά εννοώ, ε.

Ελεγα φετος να παω rockwave για πρωτη φορα αλλα μου την εκοψαν την ορεξη :frowning:

Ακριβως. Γενικα προτιμω μεμονωμενα λαηβς μιας και γινονται και σε ωραιοτερα μερη.

Ε, κουραστικο καταντα ομως…

Το Laurenάκι μια χαρά θα περάσει παρέα με τους Motley… :roll::lol:

Πιο αδιάφορη, πιο άσχετη και πιο μακριά από τα μουσικά μου γούστα και τις προτιμήσεις μου μέρα δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ούτε απ’ έξω από την Μαλακάσα όμως. Bye bye. :bye: :bye:

Για μενα ειναι μια τεραστια απογοητευση. Περιμενα να ξεσκασω μια απο τις μερες του rockwave μεσα στο πιο σκατα καλοκαιρι που ενδεχεται να περασω(πανελληνιες) και μπαινω σημερα για να δω τη μετριοτητα σε ολο της το μεγαλειο.

Σκοτωστε με, αλλα εμενα τα μονα 2 ονοματα που με νοιαζουν ειναι Voivod και Monster Magnet.
Τι θα πει με νοιαζουν ομως…
Απο τις 2 μπαντες ειναι ζητημα να εχω ακουσει αποσπασματικα απο δισκους 2 ή 3 φορες. Οποτε το να κατσω να λιωνω δισκογραφιες μεχρι εκεινη τη μερα δεν ειναι το φλυτζανι τσαγιου μου.
Δηλαδη να δωσω 45 ευρω, να παω στο χωραφι, να φαω χωμα, και ολα αυτα για να μην ευχαριστηθω πραγματικα το λαηβ, μπα…

Καλα να περασουν οι φανς των motley και των arch και των wasp και και και.

Αν μπορουσα πραγματικα θα εβγαινα εξω μπας και νιωσω καμια στιγμη απο μεταλ λαηβ της προκοπης.
Μεχρι τοτε, αριβερντετσι.

Αφού ξεφύλλισα τις σελίδες(μιας και μόλις γύρισα από δουλειά), ας πω κι εγώ την άποψη μου…
Lauren Harris::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (ή μήπως καλύτερα να κλάψω??)
Monster mognet:Με ποιο σκεπτικό φέρνεις μία μπάντα που έπαιξε 2 φορές πριν λίγους μήνες???Γαμάνε live,δεν θα απογοητεύσουν κανέναν, αλλά έλεος!
Arch Enemy:Μου είναι παντελώς αδιάφοροι,τους φέρανε κι αυτούς πριν κανα χρόνο, αλλά όκ, δε γα#$%#ται,είναι κάτι το διαφορετικό.
Voivod:Μπράβο!Δεν περίμενα με τπτ τέτοιο όνομα!Αν και δεν είμαι τεράστιος φαν, τους εκτιμώ αφάνταστα και μέχρι το φεστιβάλ(χαχαχαχαχαχα καλό ε?) θα προσπαθήσω να τους μάθω καλύτερα.
Wasp:Τι να πω τώρα?Έχουνε να βγάλουν πολύ καλό δίσκο εδώ και 15 χρόνια περίπου.Στο προηγούμενο φεστιβάλ(χαχαχαχαχα επιμένω ο πούστης να λέω αστεία), ήταν απαράδεκτοι με πολλά προηχογραφημένα σημεία, και στην τελική είχαν ξανάρθει πριν 1-2 χρόνια στο γκαγκάριν αν θυμάμαι καλά(headliner στο rockwave μια μπάντα που έπαιξε στο γκαγκάριν??Αν κάνω λάθος, ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη).
Motley crue:ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!Βγάλανε πολύ καλό δίσκο και τα σπάνε στα live!Θα γίνει της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κυκλίδωμα!!!
Τώρα για τα υπόλοιπα που λένε πως θα ανακοινωθούν, θα είναι όπως και πέρσι.4-5 Ελληνικές μπάντες(τις οποίες σέβομαι και πολλές τις γουστάρω), και άντε αν είμαστε τυχεροί άλλη 1 ξένη.Ωραίο φεστιβάλ(χαχα το ξανάπα).Αν η ξένη μπάντα που θα ανακοινωθεί είναι οι Slipknot με αφήνει ακόμα πιο αδιάφορο κι από τους Arch Enemy.Δεν θα πω ολοκληρωμένη άποψη γιατι σέβομαι αυτούς που τους γουστάρουν.
Αλλά τι λέμε τώρα, εδώ θα παίξουν οι ¶γιοι του Λος ¶ντζελες!Θα τα σπάσουμε όλα!!
Υ.Γ:Δεν περιμένω πάνω από 10.000 το πολύ.

Xμμ…:-k

Eχει WASP, Motley Crue και Voivod . :smiley:

Βεβαια WASP εχω δει ηδη 2 φορες περυσι και προπερσι, αλλα εννοειται οτι γουσταρω να τους ξαναδω !! 8) :vibrate:

Θα περιμενω να ανακοινωθουν και τα υπολοιπα ονοματα και βλεπουμε.

ρε παιδιά υπάρχει οπαδός των WASP που δε λυπάται να τους δει να ταλαιπωριούνται μεσημεριάτικα και να ταλαιπωρούν την ιστορία τους;