Στην περιλυπη κατασταση που ειναι δεν θα μπορουσε ουτε καν να σταθει ορθια, ποσο μαλλον να τραγουδησει, ε τοτε θα μας χαλαγε…
Πληρης απογοητευση και για μενα…
wasp μου ψιλοαρεσουν, αλλα τους εχω δει δυο φορες και δεν ψηνομαι να κατεβω Αθηνα μονο για αυτους. Θα ειναι το πρωτο rockwave μετα απο χρονια που δε θα παω…
Deep Purple και στις δυο λοιπον και μια χαρα ειμαστε!
Εφαγα τρελη ηττα,οι προσδοκιες μου ηταν πολυ υψηλες (καλος μαλακας,ξερω) και χλατς φαε τα σκατα στη μαπα.
Αν μεινουν ως εχουν τα πραγματα,δεν υπαρχει περιπτωση να πατησω ουτε εγω.
Ακόμα και έτσι δεν μπορεί να συγκριθεί με την maidenoκορη…
το φετινο rockwave απλα δεν υπαρχει τι ξεφτιλα ειναι αυτη!!τοσες καλες μπαντες περιοδευουν!!παλι monster magnet???πριν λιγους μηνες παιξανε!!πρoσωπικα τους montley crue τους μισω…αλλα γουστα ειναι αυτα…οι μονοι που με ψηνουν ειναι οι voivod kai oi arch enemy αν και δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες…οσο για την metal sweetheat δεν σχολιαζω καν!!#-o#-o
Ρε παίδες για να μην το κουράζουμε με Slipknot, οι Slipknot είναι main headliners του Download ενώ στο αντίστοιχο festival οι Motley είναι 4-5ο όνομα…δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να προστεθούν στο billing ,ειδικά όταν έχει ανακοινωθεί ότι οι Crue θα είναι headliners.
εδω τα καταφερε ο Ozzy
[FONT=“Comic Sans MS”]Εγώ πάντως για 29 Ιουνίου ψήνομαι… δηλαδή και πσόφιοι που μου λέτε πως είναι Motley Crue και οι W.A.S.P. και πάλι φάση θα έχει, εδώ είδαμε Def Leppard το προηγούμενο καλοκαίρι και περάσαμε καλά, γεράσανε το ξέρουμε αλλά είναι πόρωση! Συν ότι στην τελική θα έχει και Monster Magnet και θα γουστάρουνε ορισμένοι! [/FONT]
Ρε παιδιά το έχω ξαναγράψει: αυτούς τους πελάτες έχει ο μαγαζάτορας, αυτό το εμπόρευμα θα πουλήσει. Όταν οι Lamb Of God, Mastodon, Arch Enemy θεωρούνται (στην Ελλάδα μόνο!!!) ανερχόμενες μπάντες επόμενο είναι να θεωρούνται σαν φτασμένες και στο zenith οι Twisted, W.A.S.P., Motley, και λοιποί. ¶λλο πράμα η προσφορά μιας μπάντας στο είδος metal που παίζει και άλλο η αντικειμενική παρούσα κατάστασή της. Και εξηγούμαι: δηλώνω μέγας λάτρης των Samael. Τους είδα και πέρσι και φέτος και θα τους ξαναδώ όσες φορές και αν έρθουν. Δεν απόρησα με την τραγική προσέλευση του κόσμου και δεν θα τους ήθελα ποτέ στο rockwave. Να το πω αλλιώς? Η απόλυτη κωμωδία: Blue Oyster Cult headliners σε festival παρόλο που τον Δεκέμβρη θα τους ξαναδώ 2η φορά. Σε κάθε festival ο κορμός θα πρέπει να αποτελείται από μπάντες που καλύπτουν όλο το φάσμα από black μέχρι poser και που είναι στα ντουζένια τους. ¶λλο πράμα το festival και άλλο το μεμονωμένο live. Εγώ ξενέρωσα απίστευτα με τα σημερινά ανακοινωθέντα και χαίρομαι που έχω δει arch enemy γιατί διαφορετικά θα έσκαγα 45γιουρια να τους δω. ¶σχετα με αυτό όμως εύχομαι σε όσους πάνε να περάσουν καλά. Η μουσική είναι θείο δώρο και είναι το λιγότερο γελοίοι αυτοί που κάνουν διάλογο με εκφράσεις του στυλ: ΅έλα στο τάδε live να δεις πως παίζεται το πραγματικό metalΆ.
Υ.Γ.: εκφράζοντας αποκλειστικά και μόνο την προσωπική μου άποψη, καλώ όλους τους ομοϊδεάτες εδώ μέσα να συγκροτήσουμε ομάδα στο face book με τίτλο ΅όχι άλλες ψωμόλυσσες στο RockwaveΆ.
Θα ήθελα πολύ να δώ WASP αλλά θα έχω εξεταστική:( Ελπίζω να περάσουν ‘τυχαία’ και από Θεσσαλονίκη μεριά, όπως ο Robert Plant πρόπερσι:p
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περίμενα πολύ πιο δυνατά ονόματα, με βάση αυτά που’χαμε δει στα δύο τελευταία κυρίως χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δύο μέρες. Προσωπικά, λοιπόν… ψιλοαπογοήτευση…
ισως το πιο μουφα RW των τελευταιων χρονων(τι ισως;;;;,το πιο δλδ)…
Eγω τι να πω δηλαδη,που ολο ακουγοταν οτι θα ερθουν οι Amon Amarth στο RW και δεν πηγα στο Live τους με το σκεπτικο να γλιτωσω τα λεφτα!ΠΑΡΤΑ βλακα!!:papas:
Φοβερη η λογικη σου :Ρ
ΠΟΖΕΡΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!
[SIZE=“6”]IT’S PARTY TIME!!![/SIZE]
+1 Μαλλον επειδη τα emo ξεκοψαν και μειωθηκαν τα κερδη στα Starbucks,σου λεει κατσε να τους πορωσουμε και αυτους λιγο…#-o:lol:
@Therion Ρε συ,εγω δεν δουλεβω,δεν τα πληρωνω εγω Ασε που πηγα Kreator,Exodus,θα παω Satyricon,Opeth,Destruction,ΧΞΣ…ειπα να μην πεσουν ολα μαζι xexe
Eνας κουκος (βλ Μotley Crue) δεν φερνει την ανοιξη…Δυστυχως…
Υ.Γ Θελαμε και Faith no more ε???
[SIZE=“6”] ΝΑΑΑΑ!!! [/SIZE]
Ελπίζω γι αυτούς τους ΘΕΟΥΣ η καφρίλα της Ελλάδας να μην επιφυλλάξει κανά μπουκάλι. Το χουμε ξαναδει το έργο κιόλας. Απορώ πως μια βδομάδα μετά το Xελφεστ θα παίξουν στο ΧεστΦεστ:-k
Τι ειπες τωρα…!!#-o
Ονειρο ζωης…!!!
[SIZE=“6”]MOTLEY CRUE[/SIZE]
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
Εκει θα ειμαστε!!!