Rockwave Festival 2009 - 29/6: Motley Crue, Monster Magnet, Arch Enemy, WASP, Voivod

Ανγκμαρ τοιμάσου να δεις έναν ψηλό ερημίτη προσκυνυτή των EHG στο φετινό χελφεστ. Μετά από τα σημερινά “ευχάριστα” δεν παίζει εναλλακτική.:lol:

Καλά να περάσετε όσοι πάτε rockwave.:smiley:

Nαι ενω η Duffy ειναι καλυτερη…αυτο δεν ειναι Rockwave…ακου Duffy…:lol:

Για όσους ονειρεύονται Slipknot πχ όταν είδαν το αστεράκι με το “περισσότερα ονόματα σύντομα”,να σας προσγειώσω θυμίζοντας σας τι σήμαιναν τα “περισσότερα ονόματα” απο την περσυνή εμπειρία.Μερικές ακόμη εγχώριες μπάντες και καλά να 'μαστε.Καμία διάθεση δεν έχω να μειώσω τις ελληνικές μπάντες,ίσα ίσα τις στηρίζω,αλλα κανείς δεν σκέφτεται οτι υποννούν κάτι τέτοιο με τα αστεράκια και τα φεγγαράκια.Κι όμως…

Motley - Wasp δεν ακούω, δεν με πολυτρελαίνουν.

Voivod δεν έχω ακούσει ακόμη τίποτε απολύτως.

Monster Magnet μαρέσουν, αλλά σιγά μην τρέξω.

Arch Enemy δεν αντέχω ΚΑΘΟΛΟΥ, παίζει να ναι η πιο μονοδιάστατη και άχρωμη μπάντα του πλανήτη.

H Lauren δεν ακούγεται με τίποτα, ακόμη και αν περιμένεις τους θεούς μετά.

Και Slipknot να ανακοινωθούν, και Slayer δεν θα κατέβω.

N’ Joy!

Αμα στις εγχωριες μπαντες ειναι οι Ιnveracity π.χ. εγω θα παω για motley crue.

Οι Arch οντως ειναι καπως μουφα,η ιδια η Angela εχει δηλωσει στο MetalHammer οτι ακομα και στα lives πεφτει πολυ επεξεργασια στη φωνη της…

Υ.Γ: @Scrouge θα πας Opeth?(θα παω μαλλον)

βλεπω οτι κανεις δεν τρελαθηκε κ με το δικιο του,αλαξτε οσο ειναι νωρις!!:smiley:

Rotting Christ, Opeth …και βλέπουμε…8):lol::slight_smile:

Ποτέ δε γούσταρα φάσεις σα το ροκγουέηβ, αλλά φέτος το παραγαμήσαν.

omg, ΧΞΣ?? ποτε ορε παλικαρε?? ποτε…που??

κοιτάχτε, μην είμαστε άδικοι…

αν μένεις Αθήνα…
αν δε δουλευεις…
αν δεν έχεις εξεταστική…
αν έχεις παρέα να πας…
αν παίζει να μπεις και τσάμπα…

ε τότε πας!

και πάλι θα μου πεις ότι παίζει ταλαιπωρία…
αλλά ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ.

τώρα…

αν πρέπει να ταξιδέψεις έστω και 300 χλμ…
δουλεύεις την ίδια μέρα και την επόμενη…
ή εναλλακτικά δίνεις σοβαρό μάθημα που σε παιδεύει…
δεν ψήνεται και κανένας κολλητός ιδιαίτερα…
και παίζει να σου κοστίσει με μεταφορικά κανα 80ευρω.

Eντάξει και αυτη στα ιδια επιπεδα ειναι…:-k

3 μεγαθηρια (GUNS N’ ROSES - METALLICA - U2) με νεους δισκους και ερχονται αυτοι???#-o

Μια χαρα ειναι το line up.Απο τη στιγμη που εχει Motley crue στα 45 ευρω ειναι τελεια.Και εκτος απο αυτα βλεπεις και αλλες καλες μπαντες.Που ειναι το προβλημα δε μπορω να κατλαβω.Ρε αντε ξυπνηστε μη σας αρχισω στις μπατσες καλομαθημενοι Αθηναιοι.Τα εχετε ολα ετοιμα και δεν εκτιματε τπτ…Δεν φταινε ουτε οι διοργανωτες ουτε κανενας αλλος.Ακου εκει βαριεμαι να παω.Ημαρτον ρε ακου φορμουλα…

Killers…8)

μεσα!

Ρε εισαι σοβαρος?? να παμε να δουμε Duffy?? και ολους αυτους τους ψευτοροκαδες?ημαρτον θεε μου,μονο οι WASP κανουν μουσικη,παρ’ολα αυτα δεν τους ακουω…[-X

0/1 δίποντα.
στεφάνι βρήκες…

• 1

Καλύτερα να βάζανε Κοργιαλά - Ευριδίκη παρα Duffy!!!#-o

ΓΤΠ

Σκαστε πια με την Duffy, στην ροκ μερα την εβαλαν και ισως να μαζεψει και λιγο παραπανω κοσμο. Τουλαχιστον για το στυλ της παλευεται. Εδω εβαλαν αυτην την ανυπαρκτη (μ’αρεσει που θελετε να την βλεπετε κιολας, σιγα την γκομενα) αλλα νταξει αυτη ειναι κορη του Harris που ναι μεταλ. Μετα η Duffy και οι LP ειναι που δεν κολλανε σε ροκ festival. Οτι να ναι.

Α, και σ’αυτον που κανε σχολιο για winehouse, μουντζα. Θα σας χαλαγε.

Τελείως για τον που**ο το φετινό rockwave κατά την άποψή μου… Συγκεκριμένα η “metal” μέρα που με ενδιαφέρει… Οι άλλες μάλλον καλές είναι γι’αυτούς στους οποίους απευθύνονται (χωρίς να ξέρω και καλά βέβαια)… Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό…
Wasp έχουν έρθει χίλιες φορές… Motley Crue σίγουρα πολλοί θέλουν να τους δούν αλλά καλύτερα να ήταν σε μια από τις rock μέρες μαζί με Monster Magnet… Τώρα αν οι Arch Enemy είναι το metal πρόσωπο του τριημέρου ζήτω που καήκαμε… Για τη Lauren γελάμε απλά…
Φαίνεται η ντιντι ήθελε κι άλλα λεφτα και επένδυσε σε πιο safe μονοπάτια… Ελπίζω να την πάθουν για τα καλά…
Που είναι οι Slipknot?? Οι Slayer?? Οι Megadeth??
Αλλά δε βαριέσαι… Καλύτερα… Είναι και η εξεταστική… Ας περάσουμε τώρα τα μαθήματα να μη χρωστάμε και ας δώσουμε τα λεφτά μας το Σεπτέμβρη σε καμιά μικρή εταιρία που όλο και κάτι καλό θα φέρει…

XAXXAXAXA ελπιζω να κανεις πλακα…:-s:-s