Eπειδή καλώς ή κακώς, αυτοί είμαστε και αυτό το φεστιβάλ έχουμε…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10211
βουρ στον πατσά!
Eπειδή καλώς ή κακώς, αυτοί είμαστε και αυτό το φεστιβάλ έχουμε…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10211
βουρ στον πατσά!
Απογοήτευση…περίμενα κι εγώ σήμερα…μόνο για Voivod,με το ζόρι και για Arch Enemy θα ήθελα να είμαι εκεί.Α,και μια κάμερα να βλέπω αντιδράσεις του κόσμου όσο είναι στη σκηνή η Lauren:tomato:Γέλασα πάρα πολύ με το δελτίο τύπου όπως το διάβασα στην κεντρική σελίδα!Έπος η κάθε λέξη,ιδίως το σχόλιο για το κάθε συγκρότημα:lol3:
Υστ:Αυτό το Μότλεϊ Κρου που λέτε όλοι,τι είναι;Τρώγεται;
Wasp,Monster Magnet οσο μπανταρες και να ναι δεν υπαρχει λογος να ξαναερθουν.
Arch Enemy ηρθαν κι αυτοι περυσι + οτι θα παιζουν με 200 βαθμους 3 το μεσημερι ξερω γω + οτι θα παιξουν το πολυ 45 λεπτα.
Εν τω μεταξυ,οσες μπαντες εχουν στο εξωτερικο σε μια μερα τις εχουμε σε ενα 3ημερο.:lol::lol:
Καλα νταξ΄ μονο Rockwave δεν ειναι αυτο,τελικα δεν παιζει παιδια τιποτα για Slayer,Slipknot,Testament και Amon Amarth ???:(:( (ΠΛΗΡΗΣ απογοητευση)
Tι BRUTAL ASSAULT και αηδιες ρε φιλε.Motley Crue ρε παιδια,ειδικα που τωρα ειναι σαν τον γιαννη το γκουμα.Σαν το παλιο καλο κρασι δηλαδη.
Πολυ Αμερικανια και ετσι ρε παιδι μου οι Μotley :-k
ARCH ENEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY EΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
και Gogol παλι !! τρελα
Placebo, Moby δε με χαλανε αν κ τους εχω δει αρκετες φορες
Για αυτους που το ανεφεραν, αν δεν κανω λαθος οι Voivod περιοδευουν με τον Blacky, οποτε δεν εχει Newsted.
nai gamwto, oi slipknot pou antiproswpeuoun enan pio pagosmio hxo 8atan kalyteroi
Τι επιτελους,πριν λιγο καιρο ειχαν ξαναρθει.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ΜΟΝΟ ΓΙΑ VOIVOD 50 EUROSSSSS!!!
Αλλα επειδη δεν νομιζω να τους δω ποτε στη ζωη μου θα παω.Τωρα τι παιζει…Αν εχουν τον Blacky ελπιζω να μην αναλωθουν στα 2 πρωτα τους.Γουσταρω την καλη τους περιοδο και τα καινουρια τους…
Τα αλλα ονοματα δεν μου λενε κατι.
Ban στον rasputin παραυτα.
ΟΚ, μονο για αυτην την μερα το σκεφτομαι για Rockwave αλλα και παλι χλωμο.
Αν μου περισσευει κανα 50αρικο τοτε…
θα παω να παρω CDs!!!
Μόνο για Arch Enemy ψήνομαι, αλλά και πάλι δεν παίζει, θα έχω εξεταστική, για μία μπάντα δεν θα τρέχω Μαλακάσα…
ε επιτελους για μενα, που τους ειχα χασει κ τρελαινομαι
Η μεταλ μερα δέν με τρελαινει, κυριως γατι δεν ακουω κανενα απο αυτα τα συγκροτηματα… Αλλα ψηνομαι για πλασεμπο, μομπυ και γκογκολ μπορντελο ( βεβαια τους τελευταιους τους ειδα και περσυ δωρεαν … ) και για κιλλερς αυτη η νταφφυ τι ειναι ? εχει σχεση με τον νταφυ ντακ μηπως ? παει χαλασε και το ροκγουειβ…
Συγκρινε και τον Joey τωρα με τon drummer τους…pff…#-o
Μηπως θα ειναι καποιοι Slipknot μεσα στη φαση!
Λεω μηπως…
H μασκοτ του φετινου rockwave
ελα ρε… σε λιγο θα μπει και η βανδη σαππορτ
γιατι τι εχει ο tommy:lightsabre:…που θα ερθει κ στα πατρια εδαφη:wink: ελα μανα μου!!!