Ντροπη… Μονο απο την κιθαρα επρεπε να το καταλαβεις…
Ον τοπικ… Σλιπκνοτ υποθετω πως θα πεσουν αρκετες ψιλες στο πιτ βασει της καυλας που υπαρχει ηδη στον κοσμο.
Ντροπη… Μονο απο την κιθαρα επρεπε να το καταλαβεις…
Ον τοπικ… Σλιπκνοτ υποθετω πως θα πεσουν αρκετες ψιλες στο πιτ βασει της καυλας που υπαρχει ηδη στον κοσμο.
ρε παιδιά μόνος θα πάω θα γυρισω ζωντανός μετά? cavalera θυμάμε τη λάσπη στο στόμα μου…:lol:
καλά ε να μην ξες τον dimebag? αίσχος
απαγορευονται μπουνιδια και κλοτσοι στο mosh pit.Το λεει η μαυρη βιβλος του μεταλ.
Το μεταλλικό savoir vivre επίσης αποδοκιμάζει το crowd surfing σε όσους φοράνε αρβύλες…:blink:
Οκ ρε παιδιά, σε mosh pits δεν υπάρχουν νόμοι κλπ αλλά δε βρίσκεται λίγο τραγικό ένας 120κιλος πχ να σκάει μπουνίδια σε κοπελιές έτσι στο ξεκάρφωτο; Αλλά εκεί δε παίζουν “άγραφοι νόμοι των mosh pits” αλλά παιδεία.
ελεος…το mush pit για μενα και για ενα μεγαλο κοινο ειναι να πας να εκτονοθεις!αν πχ παιζουν οι slipknot kana all hope is gone τρελενετε ο εγγεφαλος και πασ να ριξεις αλλα και να φας…αυτα ειναι…8υμαμαι τοτε στους heaven and hell τι mush pit ανοιξαν…καποια φαση μια γκομενα σερνοταν στο χωραφι και την πατησα καταλαθος στον λαιμο…hell yeah!!!
O ποιός?
Να υποθεσω το κουτακι της μπυρας το ανοιγεις σφιγγοντας την γροθια σου και την πινεις ολη με τη μια ε?
Το “hell yeah!!!” σε τι αναφέρεται ακριβώς? Στην κοπέλα που πάτησες? -έστω και “καταλάθος”- δλδ, το φχαριστηθηκες?
Καταλαβαίνω ότι το mosh pit είναι από μόνο του “επιθετικό” σαν ενέργεια, κάτι σαν εκτονωση για όσους το κάνουν, αλλά και λίγη προσοχή δε βλάπτει.
Heaven & Hell και Mush pit :lol: :lol: :lol: #-o
Τα μας πιτ ειναι για τους ούμπερ μεταλλάδες. Τι να καταλάβετε εσείς οι κοινοί θνητοί?
Πω ναι ρε, All hope is gone και τα μυαλά στα κάγκελα. Θυμάμαι στους Guns, με το που ξεκινάει το Don’t Cry, αρχίζω και στριφογυρνάω σαν ανεμοστρόβιλος, τους πάτησα όλους τους πάτησα
MUSH PIT ΓΑΜΩ
ΕΔΙΤ: ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ, ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ
[QUOTE…8υμαμαι τοτε στους heaven and hell τι mush pit ανοιξαν…[/QUOTE]
Στο children of the sea επεσε??:lol::lol::lol:#-o
Mushpit και Mushroom να ουμε
LP METALLICA ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΧΕΛΓΙΕΑΑΑΑ ΛΕΤΣΟ ΓΥΦΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΠΙΤ,ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΣΟΥ,ΒΡΩΜΙΛΕ.
Ενα ακομη ‘‘επικο’’ ποστ απο slipknot fan…:lol:#-o#-o
E, εκει που σταματαω να σας ‘ενοχλω’ κραζοντας τους slipknot, ολο και καποιος τραγελαφικος θα βρεθει να μου δωσει αφορμη…:p:dunno::lol:
σοκολά-μους-πιτ και τα μυαλά στα γίδια ναούμ!!!:lol::lol::lol:
Μάλλοn mushroom πιτ εννοούσε ο ποiητής:p
Mush δεν είναι ο πολτός; Άρα σωστά τα λέει το παλικάρι, απλά εσείς δεν καταλάβατε. Αυτός όταν μπαίνει σε pit, δε μπαίνει απλά για να εκτονωθεί. Μπαίνει για να πολτοποιήσει.
Καλα ρε μαγκες τι μου θυμισατε τωρα…
Ειχα παει σε ενα φεστ στην Ουαλια το '06,με τσιτα μοικανα,πετσινο με 25 ραφτα απο χεβι λοουντ μεχρι ριπαλσιον και τρελο παντελονι σωληνα.
Θυμαμαι σε αυτο το φεστ παιζανε Napalm Death,Regurgitate,General Surgery,Gadget,Suffocation και Jean Michel Jarre.
Στην αρχη οπως ηταν αναμενομενο τα πραγματα ηταν ηρεμα και κουλ,αραγματακι χαλαρο και απολαυσαμε αμπιεντ καταστασεις απο ταξιδιαρικες μελωδιες.
Και με το που βγαινει στη σκηνη ο Ζαν εγινε το ελα να δεις!Σαν σημερα θυμαμαι τον εαυτο μου με το που ακουσα το “Ταν ταν τανταν ταν ταν” του Οxygen Pt2 σε κατασταση αμοκ.Εκανα τοσο μους σοκολα που εσπασα τα δοντια μιας γκομενας,επιασα κεφαλοκλειδωμα αυτον που πουλαγε ηλιοσπορο,εσκασα αεροκλωτσια σε ενα γαμημενο σεκιουριτα και εσφυξα τοσο δυνατα τα @@ του διπλανου μου που τελικα μου μεινανε στο χερι.
Αλλα η κατασταση ειχε ηδη ξεφυγει.Τα κατσικια απο τη διπλανη μαντρα χοροπηδαγανε σαν κατσικια και εν τελει ριξανε το συρματοπλεγμα και γινανε ενα με μας,οι καραφλογυπες βγαλανε μαλλι και τα γουρουνια βαρεθηκανε τη λασπη.
Μεγαλες στιγμες.