Mushpit και Mushroom να ουμε
LP METALLICA ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΧΕΛΓΙΕΑΑΑΑ ΛΕΤΣΟ ΓΥΦΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΠΙΤ,ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΣΟΥ,ΒΡΩΜΙΛΕ.
Ενα ακομη ‘‘επικο’’ ποστ απο slipknot fan…:lol:#-o#-o
E, εκει που σταματαω να σας ‘ενοχλω’ κραζοντας τους slipknot, ολο και καποιος τραγελαφικος θα βρεθει να μου δωσει αφορμη…:p:dunno::lol:
σοκολά-μους-πιτ και τα μυαλά στα γίδια ναούμ!!!:lol::lol::lol:
Μάλλοn mushroom πιτ εννοούσε ο ποiητής:p
Mush δεν είναι ο πολτός; Άρα σωστά τα λέει το παλικάρι, απλά εσείς δεν καταλάβατε. Αυτός όταν μπαίνει σε pit, δε μπαίνει απλά για να εκτονωθεί. Μπαίνει για να πολτοποιήσει.
Καλα ρε μαγκες τι μου θυμισατε τωρα…
Ειχα παει σε ενα φεστ στην Ουαλια το '06,με τσιτα μοικανα,πετσινο με 25 ραφτα απο χεβι λοουντ μεχρι ριπαλσιον και τρελο παντελονι σωληνα.
Θυμαμαι σε αυτο το φεστ παιζανε Napalm Death,Regurgitate,General Surgery,Gadget,Suffocation και Jean Michel Jarre.
Στην αρχη οπως ηταν αναμενομενο τα πραγματα ηταν ηρεμα και κουλ,αραγματακι χαλαρο και απολαυσαμε αμπιεντ καταστασεις απο ταξιδιαρικες μελωδιες.
Και με το που βγαινει στη σκηνη ο Ζαν εγινε το ελα να δεις!Σαν σημερα θυμαμαι τον εαυτο μου με το που ακουσα το “Ταν ταν τανταν ταν ταν” του Οxygen Pt2 σε κατασταση αμοκ.Εκανα τοσο μους σοκολα που εσπασα τα δοντια μιας γκομενας,επιασα κεφαλοκλειδωμα αυτον που πουλαγε ηλιοσπορο,εσκασα αεροκλωτσια σε ενα γαμημενο σεκιουριτα και εσφυξα τοσο δυνατα τα @@ του διπλανου μου που τελικα μου μεινανε στο χερι.
Αλλα η κατασταση ειχε ηδη ξεφυγει.Τα κατσικια απο τη διπλανη μαντρα χοροπηδαγανε σαν κατσικια και εν τελει ριξανε το συρματοπλεγμα και γινανε ενα με μας,οι καραφλογυπες βγαλανε μαλλι και τα γουρουνια βαρεθηκανε τη λασπη.
Μεγαλες στιγμες.
Γιατί οι πούστηδες οι Sliipknot να μην παίζουν τα Vermilion Pt2 και Snuff???
1)Ποιος δεν ξερει τον Dimebag Darell μορε και με εκνευριζετεεεεεε?ρωτησα γιατι ηθελα να του μιλησω σε pm,οι Pantera ειναι ενα απο τα αγαπημενα συγκροτηματα μου και εγω Dean κι8αρα εχω,ακου εκει δεν ξερω τον Dime…εσχος εσεις που το σκεφτηκατε!!#-o#-o[-X:!: Domination 4 ever -φοβερο solo!!!
2)(Corey8 )Καλα εδω τα ειδα ολα!! ακου εκει την πατησε στον λαιμο! και χαρηκε κιολας,εγω στο πρωτο Pit της ζωης μου δεν ηξερα και εσπρωξα ενα παλικαρι και επεσε κατω,μετα πηγα να τον σηκωσω και με μ@μησαν κυριολεκτικα…απο τοτε σπρωξιδια μονο.Καλα ομως στους heaven n hell pit?χαχαχα ωραιος ρεεε!!! θα πεσει και πολυ ξυλο στην Duffy,στο λεω για να κανεις βαρακια απο τωρα .
ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΚΑΙ people=shit να πεσει) απλα ειναι φλωρος και αξιζει τα μπουνιδια του.!ακου εκει βαραμε και γκομενες στα mosth τωρα…θα φας καλα εσυ πουλακι μου…
Tι λε ρε μαγκιτη,θα μου πεις εσυ εμενα για pit?
οπα οπα ηρεμηστε μαγκιτες,δεν σας χωραν τα παντελονια σας
Για τον αποπισω που εκανα το quote πηγαινε αυτο.
ρε για SLIPKNOT μιλαμε θα γινουν τα απειρα pits…
στα mosh pits το να σε σπρωξουν και να πεσεις κατω …αλλα και ακομα να φας και καμια αναποδη…ποτε δεν θα παθεις τιποτα σοβαρο…ειναι πολυ σπανιο…αλλιως θα φευγαμε ολοι με χιαστους…για παιχτε και λιγο μπαλα να δειτε τι ξυλο πεφτει…
αλλα το να πατησεις τον αλλο στον λαιμο…μμμμ δεν ειναι κ οτι καλυτερο… ακομα και αν ο αλλος ειναι 2 μετρα …150 κιλα
το θεμα ειναι οτι οι επομενες ανακοινωσεις ΑΡΓΟΥΝ πολυ και ασχολουμαστε με βλακειες
ανακοινωστε ρεεε
mush mosth πιτ.
μας μοσθ πιτ.
μαυ ρος πιτ.
ETΣI!
Κι αμα ναούμ δεν πέφτει κιε πολύ ξύλο τότε είναι μουφ πιτ!
:lol::lol:
Γεια σου ρε Μπληντιν θεε.
ρε μηπως αυτη τη μερα θα παιξουν μονοι αυτοι οι 2 κ μας το κρατανε για εκπληξη?
Οι Down θα παιξουν και στη Σλοβενια τον Ιουλιο.
Φ Ε Ρ Τ Ε Τ Ο Υ Σ Γ Α Μ Ω Τ Ο.
βασικα αν φερουν down θα με βαλουν στην ταλαιπωρια να κατεβαινω αθηνα…δε λεει