Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

k στου διαολου τη μανα εχουν παιξει,μονο εδω δεν ερχονται!!!αντε να δουμε,ελεος,ο ανσελμος πρεπει να ερθει εδω!!

http://www.terravibe.gr/gr/

Διαθέτει:
Χλοοτάπητα 15.000 τ.μ…
Οκ να το δω και να μην το πιστεύω!!!

Now playing: Running Wild - Realm Of Shades
via FoxyTunes

και αλήθεια να’ναι, θα ξιλωθεί απ’τα μους-πιτ.

W-T-F??? Γιατί ρε γαμώτο? :frowning:

Για την τελευταία μέρα μας νοιάζει…:stuck_out_tongue:
στις 2 πρώτες δεν πιστεύω να γίνει τίποτα τέτοιο, και στην τρίτη μέρα μπορεί χαλάσει από τα zombie που θα βγουν από το χώμα για να δουν Motley…:cold:

Now playing: Running Wild - Fight The Oppression
via FoxyTunes

Θα εχουμε μια Resident Evil κατασταση μ’αλλα λογια.:stuck_out_tongue:

ανακοινώσεις λογικά θα δούμε από Μάιο αφού αλλάξει η τιμή στα εισιτήρια …

heaven and hell στο τέλος έγινε τεράστιο πιτ (περίπου το μισό από τα ακριβά εισιτήρια είχε ανοίξει … 8)8))

κλοτσιές μπουνίδια ότι προλάβουμε … 8)8)8)

(και όσο για τις κοπέλες στο πιτ ας μην έμπαιναν … sorry αλλά αν η άλλη έχει χωθεί και προσπαθεί να χτυπήσει ε όλο και καμία θα φάει … )

H αυτογνωσία είναι το παν

Καλα για να σκας μπουνιες και κλωτσιες σε pit των HH πρεπει να το χεις το θεματακι σου,γενικα μιλαω:p

Δηλαδη στους Hatebreed πρεπει να σκασουμε με λοστους?:stuck_out_tongue:

Βασικα οποιος μπαινει σε αυτο πρεπει να αναλωγιζεται και τα κιλα που κουβαλαει γιατι αλλιως δεν ειναι ιδιαιτερα ευχαριστο για τους αλλους…

καλά H&H δεν έπεφταν μπουνιές …
(guardian όμως …8))

70 είναι οκ ??? :D:D

:har::har:

Χαιρομαι που θα ειμαι στην προηγουμενη μερα και ας ειμαι με τα zombie οπως λενε μερικοι μερικοι…

Οτι αφησουμε καντε το οτι θελετε…Ξηλωστε το φατε το οτι γουσταρετε…

Καλά έλεος όμως:p. Αν χαίρεσαι τόσο γιατί συνεχίζεις να το γράφεις εδώ παρά στη σελίδα της άλλης μέρας? Εσύ δεν έχεις δηλώσει ότι όταν παίζουν οι Voivod, το ένα συγκρότημα που αξίζει μοσπιτ την 1η μέρα, θα σαι τουαλέτα? #-o

Να δω μοσπιτ στους Crue και πεθαίνω._

Κι έπειτα, τι ξέρουν οι ποζεράδες από πιτ? Εκεί δεν είναι που χαλάει η κουπ? :stuck_out_tongue: :lol:

Γιατι τοσο μισος για την 4η μερα ρε Rasputin? Oχι τπτ αλλο, αλλα εισαι και ανοιχτομυαλος user, δεν εισαι κανας μηδενιστης:-s

Εξαλλου οι Slipknot/Mastodon δεν σου χαλανε την ημερα που θες να πας, την επομενη ειναι:wink:

με 55 κιλακια πανω μου την παλευω,βασικα στην πορωση δεν υπαρχει “να μπω?” - “να μην μπω?” αλλα φυσικα χρειαζεται και λιγη αυτογνωσια μην σκοτωθουμε/σκοτωσουμε κανεναν.

Δηλαδή αν πέσει πάνω σου ένας 90κιλος τον έχεις ας πούμε…

γραφτε ολοι τα κιλα σας να δουμε που κινουμαστε για το επερχομενο μουςςς πιτ…:lol::lol::lol:

εγω 177… 83 κιλα…ψιλοδεμενος… την παλευω πιστευω με τυπαδες στην κατηγορια του λουσιφερ των 55 κιλων…οταν ομως βγουν τα θηρια των 100+++ κιλων την εβαψα και γω …:lol::lol::lol::lol:

αν ειδατε στις φημες λεει για limp bizkit

εγω δεν εχω πολλα κιλα …αλλα ενα σφυρακι τοοοοοοοοσο δααααααααααα!

ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΟΧΙ ΛΙΜΠ ΜΠΙΖΚΙΤ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ

ΝΤΑΟΥΝ ΛΑΜΠΟΦ ΝΤΑΟΥΝ ΛΑΜΠΟΦ ΝΤΑΟΥΝ ΛΑΜΠΟΦ ΝΤΑΟΥΝ ΛΑΜΠΟΦ ΝΤΑΟΥΝ ΛΑΜΠΟΦ ΝΤΑΟΥΝ ΛΑΜΠΟΦ ΝΤΑΟΥΝ ΛΑΜΠΟΦ